V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Autoopravna, autoservis, klempírna, lakovna, výroba výfuků, příprava na STK Realizace STK, opravy a rekonstrukce zemědělské techniky. Autoservis provádí běžné servisní práce na všech typech automobilů. Nabízíme také montáž autorádií, montáž autodoplňků, nástřiky spodku vozu a dutin. Samozřejmostí jsou mechanické opravy formou výměnou dílů, ...

Maloobchod, servis: -malá zemědělská technika.

Prodej, servis zemědělské techniky, zemědělských strojů. Stroje pro dopravu: -pásové dopravníky -válečkové dráhy -otočné stoly. Stroje pro příjem a manipulaci: -příjmové dopravníky a sila -vyklápěče palet Stroje pro dosušování: -sušiče -leštiče aj. Pračky na zeleninu : -pásové -bubnové -kartáčové Třídičky na okurky, ...

Prodej: -zahradní mechanizace firmy SOLO, pily motorové, postřikovače, křovinořezy -zemědělské stroje -náhradní díly LIAZ, AVIA, traktor -ložiska, gufera, klínové řemeny -pneumatiky osobní, nákladní, traktorové -autobaterie, autopříslušenství -vodoinstalační materiál -elektromateriál -hutní, spojovací materiál -ochranné, desinfekční ...

Autoservisopravy - vstřikovače COMMON RAIL Servis - traktory

Prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje, ložiska, gufera, manžety, klínové řemeny, hadice -autobaterie -elektroinstalační materiál -vodoinstalační materiál -pneumatiky -technika živočišné výroby, dojení -oleje, mazací tuky.

Oprava, autorizovaný servis: -malotraktory (veškeré opravy) -malá zemědělská a zahradní technika (VARI, HONDA). Služby: -přestavby malotraktorů T4-K na čtyřtaktní dvouválcové motory Slávia nebo Lombardini -montáž hydraulického řízení (posilovače).

Výroba, opravy, oprava a servis na zakázku: -stroje -strojní součásti -jednoúčelové stroje -jednotlivé stroje technologických linek -technologické celky. Běžné, střední a generální opravy, montáž: -universální soustruhy -konzolové a stolové frézky, frézka -vrtačky, vrtačka -strojní pily, pila -další stroje po konzultaci a ...

Servis a opravy - motorové pily

Prodej: -použitých pletacích strojů, formovacích, řetízkovacích, šicích, počesávacích a dalších strojů a náhradních dílů na výrobu ponožek a jiných pletenin.

Oprava, servis: - zemědělské stroje

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -dřevozpracující stroje -výrobní linky na technologie lisování plošných materiálů především na bázi dřeva jako dveří, překližek, laťovek a parket.

Prodej, servis: -zemědělská technika (zastoupení firmy STROM). -komunální technika -zahradní technika John Deere -náhradní díly.

Zámečnické práce Vodoinstalační práce Opravy - zemědělské stroje

Maloobchod, prodej: -potřeby pro šití a vyšívání -textilní galanterie -nitě, jehly, vlna -šicí a vyšívací stroje -žehlící technika -pletací stroje.

Prodej, servis, opravy, leasing: -sekačky, pily, křovinořezy.

Prodej: -dojící technika -chovatelské potřeby.

Prodej a výroby technologie dojení značky AGROMILK. Dojírny Doplňkové vybavení dojíren Technologie dojení Automatické systémy řízení stáda.

Maloobchod, prodej: -potřeby pro zahrádkáře -semena, osiva. Maloobchod, prodej: -krmné maso (krmivo) pro psy a kočky.

Výroba - dopravníky podélné a příčné Servis - odkorňovače Výroba - pilařské mechanizace

Prodej, maloobchod: -metrový textil -galanterie -šicí stroje Singer, overloky -žehlicí lisy.

Zastoupení pro ČR** Prodej: - průmyslové šicí stroje, flatlocky UNION SPECIAL: - šicí stroje na šití pytlů - šicí stroje na uzavírání pytlů, pytlovačky - šicí stroje na sítě a geotextilie - šicí stroje pro konfekční a textilní výrobu - speciální automatické šicí stroje. Servis, oprava: - šicí stroje na uzavírání ...

Firma ATRAN, s.r.o. se zabývá inženýringem, projekcí, výrobou, montáží a kompletními dodávkami strojních zařízení, procesních výrobních technologií a linek v potravinářství a chemickém průmyslu. Tedy zajištění celků od projektu až po montáž.

Výroba: -traktorové díly Zetor -náhradní díly na traktory -zámečnické práce, kovovýroba.

Výroba: -přesná zařízení pro obrábění materiálů -laserová řezací stroje