V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Konstrukce a výroba: -zařízení pro povrchové úpravy kovových a nekovových výrobků -lakovny práškové, komaxit -vytvrzovací a sušící pece -finální kusové dodávky. -nanášecí kabiny MAJKA -linky pro nanášení práškových barev -linky pro fluidní nanášení práškových barev. Rekonstrukce, projekce, poradenství. Vzorkovna, servis, ...

Projekce, výroba, montáž: - nerezové strojní zařízení pro potravinářství a chemický průmysl - nerezové nádrže - chladírenské tanky na mléko - dopravníky

Projekce, dodávka: - technologie pro potravinářský průmysl, zejména pro mlékárny

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -zahradní technika -lesní technika -Husqvarna.

JEŘÁBEK-business s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis CNC strojů a řídících systémů SYNTEC a MACH 3.

Společnost pana Vladimíra Jarůška z Mikulova se zaměřuje na etiketovací služby. Firma disponuje etiketovačkami, etiketovacími stroji na láhve, ale také plničkami lahví a moderní plnící linkou na plnění lahví vínem nebo pivem.

Jiří Schreiber provozuje bazar s traktory a zemědělskou technikou.

Jiří Sádovský se zaměřuje na opravy šicích strojů a výrobu textilu a oblečení.

Prodej a servis: - dřevoobráběcí stroje AGAZZANI, CASOLIN, GREDA, GRIGGIO, HOLZMANN, HOMAG, OMC, WEBER, Brusa di garboli, MESA, ISVE vakuové sušárny - náhradní díly, ND na dřevoobráběcí stroje - pásové, zkracovací, vertikální formátovací pily, pila - čtyřstranky, čtyřstranka - linka, linky na výrobu spárovky - lisy - spodní, ...

Oficiální distributor několika renomovaných značek traktorů a příslušenství pro Českou republiku, se zaměřením na komunální a lesnické služby.

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

Výstavba: - průmyslové stavby - výrobní haly. Instalace, sestavení strojů. Lisy na tváření, lisování kovů.

Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, zemědělské stroje: - traktory, pícní technika, nakladače, manipulační technika, polní technika, mulčovače. Zemědělské služby: - sklizeň sena a slámy - zpracování půdy - setí - hnojení.

KOTTECH - zámečnictví s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a opravy zemědělských strojů, výrobu ocelových konstrukcí, přístřešků pro průmyslové haly a na vybavení pastvin a stájí.

Výroba vzduchotechnických zařízení (včetně atypických tvarových dílů, nerezových digestoří, filtrů), projekční a realizační činnost v oblasti výstavby vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, výstavba energetických zařízení (průmyslové pece, průmyslové horkovzdušné systémy)

Servis a prodej rodinných a průmyslových šicích strojů a strojů pro textilní výrobu. Dodání reklamního textilu, vybavení šicích dílen průmyslovou, šicí, stříhadí a žehlící technikou. Návrh a instalace LED osvětlení vitrín, nábytku, interiérů a exteriérů.

Laser Global s.r.o. se zaměřuje na poradenství při výběru laserových strojů a zprostředkování jejich dovozu.

Nákup, opravy, prodej: -obráběcí a tvářecí stroje -vrtačky, brusky -soustruhy, frézky, ohýbačky, zakružovačky. Upínací prvky AMF, OK-VISE, LENZKES Tlumicí a vyrovnávací prvky FARRAT

Presstechnik s.r.o. se zaměřuje na dodávku strojů, systému a na servis v průmyslovém sektoru, jedná se například o ohýbací a zakružovací stroje a ohraňovací lisy.

Martin Klenor zařizuje: výškové práce Rizikové kácení stromů Vývoz odpadních vod z jímek, žump a septiků Pronájem - montážní plošina - traktor - výpomoc zemědělcům, zimní údržba apod.

Jan Cihlář se zaměřuje na opravy silničních vozidel a zemědělských strojů, opravy brzd, výměnu olejů, diagnostiku, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

Elektroinženýring. Automatizace. Kompletní elektro dodávky pro technologické celky hutní, strojní a energetické. Elektroprojekce včetně vysokého napětí.

Opravy - zemědělské stroje Výroba - zemědělské stroje

Servis - automobily Servis - zemědělské stroje