V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Agrobazar Prodej, maloobchod, vlkoobchod: - použité zemědělské a manipulační techniky

Výroba: -ocelové konstrukce -zámečnická výroba -teleskopické tribuny do kulturních a sportovních zařízení -výroba průmyslových pecí.

Prodej: -zemědělské stroje -náhradní díly.

Zemědělské družstvo Kunžak se nachází v okrese Jindřichův Hradec a v současné době hospodaří na cca. 2200 ha zemědělské půdy. Zaměřujeme se především na pěstování konzumních a průmyslových brambor, ozimé řepky, kukuřice a obilí a současně také na vytváření zásob krmné základny pro naše potřeby. V rámci živočišné výroby se zabýváme chovem hovězího ...

Společnost VOBOSYSTÉM s.r.o. prodává a servisuje zemědělské, komunální a stavební stroje. Naleznete u nás traktory, sklízecí mlátičky, nakladače, stroje na zpracování půdy, mulčovače, štěpkovače, sekačky nebo kolové nakladače JCB. Provozujeme také agrobazar a půjčovnu. Naše společnost je autorizovaným prodejce strojů firem DEWULF, KUBOTA, KRONE, ...

Prodej nástrojů na dřevoobrábění: - pilové kotouče - roztřískovače - frézy s otvorem - stopkové frézy - vrtáky - nože a výměnné destičky - upínací systémy.

Společnost DK machinery a.s. dodává na český a slovenský trh laserová řezací centra Mitsubishi a tvářecí a obráběcí stroje renomovaných výrobců. V našem portfoliu naleznete technologie pro zpracování plechu a technologie pro třískové obrábění. Zajišťujeme kompletní dodávky těchto technologií.

Dodávka, prodej: - obalový materiál - potravinářský průmysl - víčka - papírové kelímky - hliníkové dózy k balení paštik, pomazánek, krémů - hliníkové fólie pro farmaceutický a potravinářský průmysl - TOPPER - Y - převlečené transparentní plastové víčko uzavřené AL víčkem tepelným přivařením - stroje a zařízení pro potravinářský ...

Výroba, prodej: -peletovací lisy -dřevěné pelety -kotle a kamna -hořáky na tuhá paliva RETORTA.

Společnost Petr Lábr nabízí instalatérské, topenářské a zámečnické práce. Provádím instalatérské a topenářské práce či opravy kotlů a bojlerů. Poskytuji zámečnické práce, svařování a kovoobrábění. Hydraulika, opravy hydraulických zařízení, hydraulické agregáty, opravy kovoobráběcích strojů. Vyrábím kroucené okrasné profily.

Velkoobchod, e-shop: -náhradní díly v oblasti zemědělství -nákladní dopravní technika. Zajišťujeme: -drobné, celkové generální opravy pro tuto techniku. Nabízíme: -zemědělské přívěsy a návěsy -závěsná oka -náhradní díly na nápravy -listová pera na zemědělské přívěsy, autovleky, návěsy -náhradní díly na žací travní lišty, rozmetadla, ...

Zemědělství, zemědělská technika, poradenství - zemědělské služby - lisování biomasy do obřích hranatých balíků a svoz. - dovoz použité zemědělské techniky ze zahraničí, především z Velké Británie, Německa, Francie a USA.

Výroba: -obaly z plastů -fólie. Výrobce, dodavatel: -vakovací technologie - zpracování, uskladnění krmiva, cenově efektivního systému pro silážování, uskladnění vlhkého zrna a průmyslových vedeljších produktů.

Prodej: -nákladní vozy -zemědělská a stavební technika.

HUKS s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy hydraulických systémů, výměnu ložisek a ohýbání trubek.

Generální opravy a modernizace tvářecích strojů - lisy, nůžky, ohýbačky, ohraňovací stroje.

Compas robotika, s.r.o. se zaměřuje na konstrukci, výrobu a montáž robotických pracovišť a na stroje a zařízení v průmyslové automatizaci.

Jsme globálním lídrem trhu v oblasti průmyslové automatizace s pneumatickými a elektrickými systémy. Na vrchol nás přivedly inovativní produkty, vysoce produktivní řešení a nejvyšší kvalita výrobků a služeb. Jsme zodpovědný a spolehlivý partner pro naše zákazníky a nabízíme řešení na míru pro všechna průmyslová odvětví. Hlavní sídlo ...

Nákup a prodej: - zemědělské techniky, zemědělská technika. Dodávka: - náhradních dílů, náhradní díly.

- infrastruktura pro dopravní systémy - vývoj nabíjecích a akumulačních systému - Engineering (robotizace a automatizace)

Dodavatel zařízení a materiálů pro sítotisk a tamponový tisk: -sítotiskové barvy VISPROX -sítotiskové textilní barvy UNION INK -kompletní servis pro tamponový tisk –barvy, klišé lihová a vodová, ocelová klišé, tiskařské tampony, příslušenství k tamponovému tisku -tampoprintové stroje KENT -poradenství, školení v technologii sítotisku, ...

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Prodej: -nezpracované zemědělské produkty. Pronájem, půjčovna: -zemědělská technika. Oprava: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Autodoprava, přeprava osob: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práce: -zemní, výkopové.

ZETKOM servis s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis zemědělské a komunální techniky.

Agroservis Částek a syn s.r.o. se zaměřuje na servis lesní, stavební a zemědělské techniky, svařování a soustružnické práce.