V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Dodavatel zařízení a materiálů pro sítotisk a tamponový tisk: -sítotiskové barvy VISPROX -sítotiskové textilní barvy UNION INK -kompletní servis pro tamponový tisk –barvy, klišé lihová a vodová, ocelová klišé, tiskařské tampony, příslušenství k tamponovému tisku -tampoprintové stroje KENT -poradenství, školení v technologii sítotisku, ...

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Prodej: -nezpracované zemědělské produkty. Pronájem, půjčovna: -zemědělská technika. Oprava: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Autodoprava, přeprava osob: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práce: -zemní, výkopové.

ZETKOM servis s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis zemědělské a komunální techniky.

Agroservis Částek a syn s.r.o. se zaměřuje na servis lesní, stavební a zemědělské techniky, svařování a soustružnické práce.

R.C.M. PODYJÍ s. r. o. se zaměřuje na prodej a servis zemědělské a komunální techniky.

Nákup a klasický i komisní prodej traktory, malotraktory a stavební technika. Nákup, prodej, komise strojů: -traktory Zetor UŘ I -viniční traktory -malotraktory -stavební mechanizace -příslušenství. UNC práce: Zemní práce: poskytujeme dlouhodobý pronájem smykem řízeného čelního nakladače LOCUST 853 a to včetně obsluhy. Výkup ...

Prodej obráběcích nástrojů a příslušenství k obrábění, vrtání, frézování, soustružení, upínání, měření a ruční nářadí. Distribuce a prodej sortimentu firmy SARTORIUS Werkzeuge a dalších výrobců.

Výroba hydraulických hadic a hadic pro klimatizační systémy.

Prodej a servis zemědělské techniky: -zemědělské stroje.

Opravy zemědělských strojů a zahradních systémů, sklizeň kombajny. Prodej domácích produktů. Poradenství v zemědělské a opravářské problematice.

Dodavatel, distribuce: - technologie uskladnění, vyskladnění krmiv, zrnin a vedlejších produktů potravinářského průmyslu - polyetylénové tuby, složené ze tří vrstev v černé a bílé barvě, vyrobené z materiálů prvotřídní kvality. Internetový prodej, eshop, e-shop www.agro24.eu: - agrotechnika, zemědělská technika: - plnící ...

Firma Biber, s.r.o. je výhradním zástupcem rakouské firmy Eschlböck GmbH pro Českou a Slovenskou republiku při prodeji strojů, náhradních dílů a servisu.

Prodej: - seno, - sláma, - dřevo (palivové, užitkové), - zemědělské produkty (pšenice, ječmen, kukuřice). Zemědělské služby: - prováděna traktory SAME a NEW HOLLAND, - autodoprava, - opravárenství.

Naše společnost AGROBAK CENTRUM s.r.o. vznikla v roce 2019, kdy jsme rozšířily náš podnik o nový prostor na Praze 8 v ulici Na Jílu 3. Svoji činnost zaměřujeme na prodej nákladních vozů, nakupujeme u značkových dealerů, veškeré vozy kvalitně zkontrolujeme, garantujeme původ, kvalitu a výhodné financování. Poskytujeme protiúčty za jiné stroje ...

Prodej: - vinařské potřeby - zahradnické potřeby - malá zemědělská technika pro vinice, sady a komunál. Vinný sklep, prodej vína.

Naše společnost NESKAN, s.r.o. se sídlem v Mariánských Lázních je velkoobchodním prodejcem v oblasti slinutých karbidů a obráběcích nástrojů v rámci celé Evropské unie. Nástroje, velkoobchod, poradenství: - soustružnické nástroje - frézovací nástroje - nástroje ze slinutých karbidů - nástroje pro vyvrtávání - nástroje pro ...

Výroba zemědělská rostlinná: -obiloviny -řepka. Výroba zemědělská živočišná: -skot -prasata. Autodoprava: -nákladní LIAZ+vlek, valník, plachta, oblouky LIAZ sklopka (sklápěč). Opravy: -stroje zemědělské -zemědělská technika. Řemeslo: -zámečnictví -zednické práce -pokrývačské práce -truhlářství, truhlářské práce. Služby: -mytí ...

Global Urga Trade, s.r.o. se zaměřuje na dodávku technologií a náhradních dílů pro rafinérie, vodní elektrárny, těžební průmysl a čerpací zařízení.

Nákup, výkup a prodej použité techniky: - nákladní vozy LIAZ, AVIA, TATRA - přívěsy, návěsy - bagry, nakladače, stavební stroje - hasičská technika - hydraulické ruky - nástavby, korby - traktory - zahraniční nákladní vozy.

Prodej a servis - zemědělské stroje: - lisy a ovíječky SIPMA - akreditovaný zástupce - postřikovače JARMET - žací stroje AGROSTROJ - náhradní díly na prodávané stroje - opravy strojů.

Hoštická a.s. je producent zemědělských plodin a výrobce strojů.

Montáž, servis, oprava: - hydraulické zařízení - obráběcí stroje.

Společnost Šálek, s.r.o. je český výrobce čtyřkolových malotraktorů. Produkujeme kompletní, vícefunkční čtyřkolové malotraktory do 60HP včetně široké škály přídavného zařízení. Malotraktory z Prostějova mají tradici nejen v České republice, ale i v Evropě již přes půl století, vždyť první malotraktor opustil brány Prostějova v roce ...

Vývoj, výroba, dodávky, montáž: -technologické skupiny a komponenty pro vybavení velkokapacitních průmyslových pekáren: - linky na výrobu rohlíků - vyvalovací a vykulovací stroje - dopravníky - rohlíkové stroje - pečené plechy. Opravy strojů a linek, výroba náhradních dílů.

Společnost SVAM LITOMYŠL spol. s r.o. se sídlem v Osíku u Litomyšle v okrese Svitavy se již od roku 1999 zabývá výrobou a prodejem strojů a technologií do pekáren, cukráren a potravinářských provozů. Naše stroje najdete v provozech po celé ČR, EU i v Asii. Nabízíme komplexní služby od návrhu, přes montáž a servis včetně zapojení ...