V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Dodávka, prodej, e-shop - nástroje a ohraňovací lisy.

Dovoz, oprava, servis: -stroje pro údržbu a zakládání travních ploch Výroba: - universální brusky na vřetenové sekačky.

Výroba: -tlakové spínače Prodej: -široký sortiment příslušenství právě k hydraulickým zařízením.

Dodávka, distribuce, prodej: - nástroje pro obrábění - nástrojový management.

Vyroba: - chovatelské zařízení pro zvířata. Prodej: - náhradní díly a doplňky od firmy GRANIT Kovovýroba - mobilní ohrady pro koně dobytek. Prodej výrobních strojů CASE IH. Zajišťování servisu a prodej náhradních dílů.

Prodej - zemědělská technika značky FLIEGL - korbové sklápěče - vyhrnovací vozy - sklápěcí přívěsy - kejdovací technika - náhradní díly.

Výroba, prodej: - mlékomaty Milkbot - technologie pro zpracování mléka.

Dodávky strojírenských technologií. Specifikace nástrojů a ekonomiky třískového obrábění. Nabídka účetních, daňových a analyticko-ekonomických služeb

Strojírny, výroba - stroje a linky používané v potravinářském průmyslu - krouhačky zelí - parní loupače - dopravníky.

Prodej, pronájem a servis: - stavební stroje - technika a mechanizace: - bagry - nakladače - rypadla - vibrační technika - bazar strojů pro zemní práce - půjčovna strojů a stavební mechanizace. Pobočka : Na Morání 4878 Chomutov 430 01 Tel./fax.: +420 474 331 507

Prodej, opravy: - zemědělská mechanizace, stroje - traktory, kombajny NEW HOLLAND - mechanizace KUHN

Zemědělská výroba. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - brambory sadbové, konzumní, průmyslové (na škrob) - plemenné prasničky, kanečci (bílý ušlechtilý) - prodej prasat žír - jatečná prasata a skot. Setí, sázení, sklízení, sklizeň: - kukuřice - brambory. Servis, oprava: - traktory - zemědělská technika.

Společnost Machine Group s.r.o. se specializuje na prodej obráběcích strojů a je zástupcem jednoho z jejich největších výrobců, taiwanské firmy Roundtop Machinery Industries CO., LTD., produkující výrobky značky Johnford. Tyto stroje jsou neustále inovovány a jejich kvalita je tak permanentně zvyšována. Jedná se o velmi široký sortiment strojů ...

Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, stroje - komunální technika - zahradní technika - náhradní díly. Servis: tel.: 777 400 942, 724 020 602 Prodej ND: - 777 400 932

Prodej: - stroje, zařízení stájí a technologie pro živočišnou výrobu - ohradníky - stájové technologie - hrazení - dojící zařízení...atd.

Prodej - zemědělská technika - lesní technika - komunální technika. Výkup strojů.

Prodej, oprava, servis: -potravinářské analizátory: -analýza mléčných složek -počítače somatických buněk -kombinová analýza -určení bodu mrznutí -přístroje pro mikrobiologii -analýza inhibičních látek -luminometrie -detekce inhibičních látek -testování výrobků -malá laboratorní technika -chemikálie. ...

Výroba nástrojů na obrábění dřeva. Frézy na nekonečný spoj, hoblovací hlavy, palubkové frézy, profilovací hlavy, tvarové frézy, zakázkové nástroje.

Prodej, dodávka: - polykarbonátové desky - plexisklo Plexiglas - CNC stroje - kompletní servis pro vrtulníky W-3A Sokol.

Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, stroje - náhradní díly

Strojírenská výroba: -obrábění kovů -přesné CNC soustružení, broušení, frézování a svařování -odlitky (šedá a tvárná litina, hliník, dural, ocel, nerez, nikl, slitiny) -slévárenství a metrologie. Zajišťujeme kooperace ve strojírenství a obchodní činnost do celého světa i v ČR.

E-shop: - díly a příslušenství na zemědělské stroje - ochranné pracovní pomůcky - lesnické potřeby - hračky

Dovoz, prodej: - náhradní díly na šicí stroje. Oprava, servis: - šicí stroje.

Prodej, servis, údržba: - dřevařské stroje.