V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Provádíme generální opravy soustruhů od výrobce TOS Trenčín jako jsou soustruhy SV 18 RA, SV 18 RD, SV 18 R nebo soustruhy SN 40, SN 50, SUI 40 a SUI 50. Dále nabízíme servis strojů u zákazníka a prodej náhradních dílů pro soustruhy. Opravy provádíme v prostorách firmy ve městě Trenčín na území Slovenskej republiky.

Inženýrsko - dodavatelská organizace. Služby: -návrhy aplikací železných a neželezných materiálů včetně plastů -pomoc při zavádění světově uznávaných norem a předpisů -projekty na zlepšení organizace vnitropodnikového řízení s vazbou na trh, plánování, řízení výroby, MTZ, zajištění dodávek výpočetní techniky ...

Servis a opravy manipulační techniky: Prodej hydraulických a zvedacích zařízení. Servis a opravy hydraulických a zvedacích zařízení. Servis a opravy zametačů firmy JOHNSTON. Servis, opravy a údržba přípojných vozidel. Opravy nákladních vozidel. Prodej náhradních dílů. Revize vyhrazených zdvihacích zařízení. Školení a lektorská ...

Prodej, servis: - zemědělská technika.

Nákup a prodej: -použitých potravinářských zařízení, použitá potravinářská zařízení.

Konstrukční dílna, servis: -jednoúčelové stroje -polygrafická zařízení (stroje). Oprava, servis a modernizace řezaček materiálů, trojřezů a dalších strojů pro polygrafii.

Prodej: -nástroje pro obrábění kovů, plastů a neželezných kovů -nástroje pro vytvoření kompletních technologií ve strojírenství, tj. soustružení, frézování, vrtání, závitování. Výroba, prodej: -ochranné pracovní pomůcky.

Výroba ekologických odmašťovacích stolů. Prodej, výroba, kovovýroba, servis, opravy: - průmyslové ekologické mycí odmašťovací stoly - speciální odmašťovací pracoviště - dílenský nábytek, ponky, pracovní stoly, montážní a dílenské vozíky, skříňky - záchytné a havarijní vany - ocelové sudy - čerpadla s magnetickou spojkou ...

Obchodní firma, další zaměření - les, zahrada a volný čas.

Dodávka, prodej, výroba: -technologií pro nápojový a potravinářský průmysl -speciálních postřikovacích strojů pro chemické ošetření vinic, sadů a okrasných dřevin.

Agroslužby Prodej: - náhradní díly zemědělských strojů - zemědělské stroje ZETOR - rotační lišty - stájová mechanizace - půdu zpracující stroje - spojovací materiál - autopříslušenství - sklízecí mlátičky a mačkače řady E Provozovna: U hřbitova 510 Držovice

Výkup nadměrných a nevyužitých zásob. Vykupujeme: - nástroje -strojní zařízení -ruční nářadí -nástroje, elektromateriál -textilní metráž -spotřební zboží a podobné.

Dodávka: - stroje a nástroje pro dřevaře - dřevařský průmysl (obráběcí centra, spodní frézky, srovnávačky, brusky, lepidla, vrtačky, pily, lisy, dopravníky).

Prodej, poradenství a servis: - dělení materiálů všeho druhu, grafických periferií. Nabízíme: - řezací a frézovací plotry, laserové plotry, stroje pro řezání plasmou - inkoustové plotry, grafický software a další příslušenství.

Prodej: - ložiska, příslušenství - prodej a generální opravy dělících přístrojů a otočných stolů firmy Slovtos s.r.o. -prodej nových dělících přístrojů Slovtos s.r.o. -výkup dělících přístrojů - náhradní díly dělících přístrojů - čerpadla chlazení.

Naše služby: - zahradnické práce - automatické spodní závlahy - realizace a údržba zahrad a firemních objektů. Sídlo: - Čertovská 1128, Mělník 27601.

Opravy, servis: -pracovní a zemědělské stroje -zahradní a komunální technika -prodej náhradních dílů.

Distribuce, montáž, servis: - tiskařské a dokončovací stroje DUPLO - digitální duplikátory i s propojením na počítač - frikční, marketingové snášečky - savkové snášečky, sešívačky, falcovačky - setřásačky, ořezávačky - baličky dopisů, hřbetní vazba - vrtačky papíru, vrtáky na papír - skobky, sponky pro brožurovací stoje Prodej, ...

Velkoobchod a maloobchod. Zprostředkování obchodu a služeb. Výroba a prodej náhradních dílů pro textilní stroje.

Dovoz, prodej, servis zemědělské techniky FENDT / CLAAS. Naše specializace traktory- kombajny FENDT / CLAAS. Vlastníme mobilní servis, dodání orig.náhradních dílů AGCO / DEUTZ / MAN. Jsme autorizovaní prodejci špičkových olejů a mazacích prostředků TECTROL. Garantujeme Kvalitu Našich služeb. Jsme chráněná firma obchodní značkou.

Prodej: -náhradní díly na stavební a silniční stroje. Výroba: -spojkové hřídele na vysokozdvižné vozíky -spojovací hřídele na stroje Oprava:: -hydraulické pojezdové systémy typu SAUER: -hydraulická čerpadla a motory -hydraulická kladiva. Prodej: - použité stavební stroje.

Výroba a renovace hydraulických zvedáků. Nákladní doprava, přistavení kontejnerů. Manipulační a dopravní technika. Polní práce pro rostlinnou výrobu. Zprostředkování nákupu a servis vysokozdvižných vozíků DESTA. Oprava zemědělských strojů. Mytí vozidel pomocí vysokotlaké myčky. Prodej pohonných hmot.

Výkup a prodej kovoobráběcích nástrojů

Maloobchod, prodej, servis, opravy.: -výrobky firmy STIHL, MAKITA - zemědělská a zahradnická technika AL-KO: -elektrické strunové, čtyřkolové -benzínové čtyřkolové -traktorů, traktory zahradních -drtiče, drtičů zahradního odpadu -vodních čerpadel, čerpadla -ruční nářadí -malé motocykly.

Společnost Terramet patří mezi nejvýznamnější prodejce stavebních strojů v rámci ČR. STAVEBNÍ STROJE - PRODEJ, BAZAR, PŮJČOVNA. PRODUKTY - SORTIMENT : - malá elektrocentrála ENDRESS nabízí elektrocentrály v rozmanitém provedení benzinové motory HONDA a B&S* VANGUARD dieselové YANMAR - osvětlovací teleskopické ...