V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Výroba, montáž: - zařízení pro velké pivovary - chemické zařízení - potravinářské zařízení - aparáty bez omezení tlaku. Kovy - dělení: - řezání vodním paprskem - pálení, pálením - plazma, plazmou. Práce s nerezovými materály a speciály.

Dodávka - produkční CNC soustruh - produkční CNC frézkyprogramování CNC strojů Dodávka - software CAD ve strojírenství.

Generální, kvalifikované opravy, oprava, renovace, servis: - průmyslové šicí stroje všech typů. Prodej: - nové šicí stroje MINERVA všech typů - použité šicí stroje - obuvnické stroje.

Brusírna válců a klikových hřídelů. Opravy motorů, hlav, veteránů. Výbrusy - všechny typy motorů pro: - osobní automobily tuzemské i zahraniční značky - nákladní automobily - motocykly - traktory - malotraktory - ...

Výroba, dodávka, montáž, servis: - stroje a zařízení pro lahvárenské a potravinářské linky a pro linky pro balení tekutin do lahví.

Stroje, zařízení, nástroje a materiály pro dřevařskou, nábytkářskou a čalounickou výrobu.

Výroba a prodej: - hydraulické techniky, hydraulická technika, hydraulická zařízení.

Vypalovací pece pro keramiku, sklo, laboratoře a metalurgii.

Výroba: - díly do strojů a aut - náhradní díly - odhlučňovací panely pro plynové turbíny - přívodní vzduchové potrubí pro plynové turbíny - rámy pro uchycení motoru autobusů - technologické díly pro výrobní linky - palety pro automobilový průmysl - zemědělské stroje - ostatní výrobky dle výkresů ...

Prodej -sériové a zakázkové hydraulické válce, pístnice -hydraulické rozvaděče, čerpadla, pumpy -agregáty, hydromotory -trubky i honované, hadice, šroubení -chromované pístní tyče.

Strojní vybavení: - průmyslové lasery: - 3D CNC fréza - stolní tiskárna. Práce: - průmyslové značení laserem - řezání a gravírování laserem - souřadnicové vrtání - 3D obráběbí - potisk reklamních předmětů - tisknutí loga. Prodej: - předváděcí, velkoformátový laser s pracovní plochou 1600x1000mm. Internetový obchod ...

Zabýváme se výrobou a prodejem průmyslové hydrauliky, armovaných hydraulických hadic, servo hadic a WAP hadic na zakázku a prodej šroubení, koncovek a hadicoviny. Využíváme pro naši výrobu kvalitní zařízení od společnosti UNIFLEX. Hadice Vám vyrobíme na počkání.

Dodávka - bytový textil Prodej - pánská móda Prodej - metráž Prodej - šicí stroje.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - aku nářadí - elektrické nářadí - pneumatické nářadí - ruční nářadí - zahradní technika: - sekačky, pily, křovinořezy, sněhové frézy - obráběcí stroje - biometrické systémy. Aplikace pro internetové obchody s bohatou funkčností a širokou škálou modulů.

Přívěsy, návěsy, nástavby. Výroba, prodej, konstrukce, projekty, poradenství: - přepravní technika - náhradní díly přívěsů, návěsů a nástaveb. Zastoupení AL-KO, KNOTT, AGADOS.

Prodej - dřevozpracující technologie Dodávka - pilové kotouče

Prodej - náhradní díly na traktory ZETOR, na rotační a žací stroje AGROSTROJ PELHŘIMOV RUR - 5, RMA, - 8, RUR - 10. Servis - traktory ZETOR.

Vývoj, výroba zařízení pro těžbu ropy a plynu.

Prodej, výroba - šnekové lisy olejnin.

Prodej nových kovoobráběcích strojů. Nákup a prodej použitých kovoobráběcích strojů.

Provádíme: elektroinstalace bytů a rodinných domů elektroinstalace rekreačních objektů elektroinstalace komerčních objektů elektroinstalace průmyslových hal hromosvody veřejné osvětlení zabezpečovací systémy pozáruční opravy obráběcích strojů, přímotopů, akumulačních kamen a bojlerů