Pro výrobu potravin se v praxi využívá široká škála strojů a zařízení. Pekárny, třídící linky, tunelové cyklotermické pece, cukrovarnická zařízení, sušárna potravin, destilační jednotky nebo mlecí zařízení nachází uplatnění napříč potravinářským průmyslem.

Vývoj, prodej, dodávka: -balící, potravinářské stroje a technologie -dávkovací, plnící a počítací technika -balení: -skupinové balení -karton -aseptické do kelímku, do plochých sáčků -krájení -servis, montáž a údržba strojů -skladová automatizace a manipulace -metaldetektory -klimatizace.

Zakázková výroba: - potravinářské stroje pro výrobu cukrovinek a čokoládových výrobků.

Zabýváme se výrobou potravinářských obalů a plnících strojů.

Výroba - potravinářská technika linky a stroje na těstoviny, sušárny potravin.

Konstrukční činnost a výroba strojů v oblastech: - jednoúčelových strojů dle zadání - stroje pro kabelářský průmysl - JUS pro lékařskou techniku - automotive - balicí stroje - elektrotechnický průmysl - strojírenství - potravinářství - hračky a hoby projekty - zpracovávání patentů vynálezcům

Výroba - potravinářské stroje převážně na cukrářské výrobky Kovopráce - zámečnické práce

Dodávka - stroje a zařízení pro tepelné zpracování potravin.

Projektová, inženýrská a dodavatelská činnost v oblast: - chemický průmysl - farmaceutický průmysl - potravinářský průmysl.

Výroba, repase, montáž: -potravinářské stroje a zařízení -ocelové konstrukce -sváření nerez ocelí a barevných kovů.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - stroje v gastronomii, zdravotnictví, potravinářství chemickém a stavebním průmyslu. - výrobky a konstrukce z nerezavějící oceli.

Vývoj, výroba: - plastové hadičky a profily z PVC, PE, PP a TPU - i pro použití ve zdravitnictví a potravinářství. - jsme držitelem certifikátu EN ISO 13485 - endoskopické nástroje - práce v čistých prosterech třídy 1-7.

Servis Pardubice - výroba pekařských zařízení - výroba a montáž ocelových konstrukcí - zámečnické a kovoobráběčské práce Stavební - výstavba rodinných a bytových domů - základové desky, hrubé stavby - projektová činnost ve výstavbě - prodej stavebního materiálu

Dodávka - minipivovary - průmyslové pivovary - výrobní zařízení pro výrobu a plnění nealkoholických nápojů, stolních a minerálních vod Projektování - minipivovary - průmyslové pivovary - výrobní zařízení pro výrobu a plnění nealkoholických nápojů, stolních a minerálních vod Příprava receptur pro výrobu pivavýroba ...

Dodávka, montáž, bazar: -stroje pro pekárny, těstárny, moučné linky. -pekařské stroje. -kompletní vybavení pro pekárny.

Komplexní dodávky pekařských a cukrářských strojů a zařízení Kompletní dodávky specielních potravinářských technologií Linka na medovník Linka na Holandské Wafle Linka na balení těstovin Areátory na našlehávání a provzdušňování krémů, piškotových hmot… Vybavení gastronomických provozů Vybavení obchodů Dodávky nerezového nábytku Servis ...

Domácí pivovary s.r.o. – nabízíme domácí pivovary, varny piva. Chcete si uvařit vlastní domácí pivo? Náš domácí pivovar Vám tuto možnost dá. Na našich stránkách najdete také postupy vaření piva, pivní fórum a další informace o domácích pivovarech.

Prodej, e-shop, eshop: - repasované strojní zařízení pro lahvování - aromata pro výrobce - tinktury a tresti - esenciální barviva a oleje - potřeby pro výrobu lihovin, alkoholických i nealkoholických nápojů. - výčepní technika - vinařské potřeby. Import: - italská vína.

Vývoz kompletních investičních celků, technologických linek, zařízení a náhradních dílů, především v oblasti potravinářského průmyslu, zpracování ropy a zemního plynu, petrochemie, gumárenství.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - potravinářské stroje.

Firma Jaromír Chládek - SOMSMV Hradec Králové vznikla roku1991. Prodej - řeznické potřeby: -provoz po-pá 8-16, po dohodě i mimo pracovní dobu -střeva - tlačenková, polyamidová, přírodní -nože -sekyry -sekáče -dusitanová směs -kalafuna -veškerý sortiment koření -oblečení, obuv pro řezníky a jiné řeznické potřeby. Kovovýroba, ...

Zajišťujeme prodej, realizaci a servis strojů a zařízení pro potravinářský průmysl v těchto oborech: - zpracování masa - výroba masných výrobků - konzervárenství - výroba mlékárenských výrobků - zpracování ryb - pekárenství. Naše mateřská firma VEMAG - Maschinen und Anlagenbau GmbH.

Prodej. - překapávačů na kávu - espresso přístrojů - kávy - cappucina - čokolády - sušenek ke kávě.

Výroba a dodávky strojů a zařízení: - nerezové a ocelové nádrže a tanky - procesní nádrže z nerezu, s míchadly, ohřevem, chlazením - stroje - potravinářské, chemické, farmaceutické - zařízení pro průmysl mlékárenský, masný, pivovarnický, lihovarnický, vinařský.

Nákup, prodej -technicko-poradenská činnost v oblasti zahraničního obchodu.

Gastronomie a prodejny: - zařízení pro přípravu - tepelná úprava a výdej - pizza program - chladící a zmrazovací technika.