Pro výrobu potravin se v praxi využívá široká škála strojů a zařízení. Pekárny, třídící linky, tunelové cyklotermické pece, cukrovarnická zařízení, sušárna potravin, destilační jednotky nebo mlecí zařízení nachází uplatnění napříč potravinářským průmyslem.

Výroba potravinářských zařízení. Výroba, prodej: - zařízení pro pivovary, mlékárny, sýrárny, zpracování vajec, sirupárny, potrubní systémy, ventilové panely a bloky - výroba hliníkových konstrukcí - zpracování nerezu - mechanické úpravy kovů Projekční činnost, projekce, inženýr, architekt: - investiční výstavba - ...

Kovovýroba: -klasická výroba z nerez oceli -svařování nerez materiálů -výroba strojů a zařízení z nerez oceli pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl -výroba plnicích, balicích strojů a technologických zařízení -výroba atypických interiérových a exteriérových prvků.

Výroba a montáž strojů: -pro výrobu sýrů -myčky -pro potravinářství, čokoládovny -pivovary, lihovary -skladování a doprava sypkých a tekutých materiálů. Zakázková výroba z nerezu. Projekční činnost a zpracování technologií. Montáž a servis.

Vývoj, výroba a prodej strojů, zařízení a technologií pro potravinářský, zejména nápojový průmysl. - výrobníky sycených/nesycených nápojů, - sanitační stanice - sirupové hospodářství - výrobníky tekutého cukru - lineární plniče piva, měření CO2 aj.

Dodávky: -kompletní pivovary -rekonstrukce a modernizace pivovarů minipivovarů -zemědělských lihovarů -průmyslových lihovarů -sirupáren pro výrobu nealkoholických nápojů.

Projekce, výroba, dodávka, montáž: - stroje a technologie pro nápojový průmysl - technické řešení je vypracováno co nejpřesněji požadavkům zákazníka - k dodaným zařízením poskytujeme profesionální záruční a pozáruční servis.

Výroba,prodej: -účelové stroje. Práce: -renovace-hřídele-náboje -soustružnické.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Poskytování ...