Pro výrobu potravin se v praxi využívá široká škála strojů a zařízení. Pekárny, třídící linky, tunelové cyklotermické pece, cukrovarnická zařízení, sušárna potravin, destilační jednotky nebo mlecí zařízení nachází uplatnění napříč potravinářským průmyslem.

SKANEKO
Na dodávku profesionálních a moderních strojů a technologických linek na zpracování potravin se zaměřuje společnost SKANEKO, která má své zastoupení v České republika a na Slovensku. Zpracovávající, třídící a výrobní linky jsou vhodné pro práci s ovocem, zeleninou, masem, rybami a mlékem.
SKANEKO
Prodej a servis sponovacích zařízení. Nabídka spon a úvazků pro masokombináty.

Stroje, potřeby a zařízení pro drobných i větších výrobců vína, piva, sýrů, destilátů, moštů a mnoho dalšího. Bohatá nabídka pro domácí výrobu, dům a záhradu i chovatele. Láhve, sudy, plnící zařízení, pasterizace, drtiče, lisy na ovoce, udírny.

Prodej a opravy potravinářských strojů.

Import, dovoz: - stroje pro pekárenskou a cukrárenskou výrobu.

Zabýváme se výrobou potravinářských obalů a plnících strojů.

Konstrukční činnost a výroba strojů v oblastech: - jednoúčelových strojů dle zadání - stroje pro kabelářský průmysl - JUS pro lékařskou techniku - automotive - balicí stroje - elektrotechnický průmysl - strojírenství - potravinářství - hračky a hoby projekty - zpracovávání patentů vynálezcům

Výroba - potravinářské stroje převážně na cukrářské výrobky Kovopráce - zámečnické práce

Dodávka - minipivovary - průmyslové pivovary - výrobní zařízení pro výrobu a plnění nealkoholických nápojů, stolních a minerálních vod Projektování - minipivovary - průmyslové pivovary - výrobní zařízení pro výrobu a plnění nealkoholických nápojů, stolních a minerálních vod Příprava receptur pro výrobu pivavýroba ...

Dodávka, montáž, bazar: -stroje pro pekárny, těstárny, moučné linky. -pekařské stroje. -kompletní vybavení pro pekárny.

Komplexní dodávky pekařských a cukrářských strojů a zařízení Kompletní dodávky specielních potravinářských technologií Linka na medovník Linka na Holandské Wafle Linka na balení těstovin Areátory na našlehávání a provzdušňování krémů, piškotových hmot… Vybavení gastronomických provozů Vybavení obchodů Dodávky nerezového nábytku Servis ...

Domácí pivovary s.r.o. – nabízíme domácí pivovary, varny piva. Chcete si uvařit vlastní domácí pivo? Náš domácí pivovar Vám tuto možnost dá. Na našich stránkách najdete také postupy vaření piva, pivní fórum a další informace o domácích pivovarech.

Vývoz kompletních investičních celků, technologických linek, zařízení a náhradních dílů, především v oblasti potravinářského průmyslu, zpracování ropy a zemního plynu, petrochemie, gumárenství.

Prodej. - překapávačů na kávu - espresso přístrojů - kávy - cappucina - čokolády - sušenek ke kávě.

Gastronomie a prodejny: - zařízení pro přípravu - tepelná úprava a výdej - pizza program - chladící a zmrazovací technika.

Komplexní řešení balení výrobků - návrh vhodného obalu, dodávka balicích strojů, dodávka obalových materiálů, realizace balení výrobků. Návrh možností a způsobů zabalení zboží.

Dovoz, prodej: - stroje na výrobu a zpracování tissue papíru - hotových výrobků a suroviny na výrobu toaletního papíru, kuchyňských rolí, ubrousků, facial tissue, kapesníčků. - strojní zařízení nápojového průmyslu, od jednotlivých vyfukovaček, plniček, paletizátorů, po kompletní linky. Zastoupení firmy SIPA - dodáváme preformy

Dodávky technologických celků: - stroje na třídění a balení vajec - výrobní linky pro pekárny a mrazírny.

Prodej, servis: - řeznické a potravinářské stroje

Výčepní restaurační technologie: - prodej výčepní techniky a příslušenství - sanitace pivních vedení - drobné opravy u zákazníka - dílenské opravy.

Plnicí, balicí a speciální stroje pro farmaceutický, kosmetický a potravinářský průmysl. Stroje a zařízení pro přípravu vstupních materiálů.

Dodávka, prodej, montáž a servis strojů a zařízení pro potravinářskou výrobu, zejména pro zpracování masa.

Obchod s pekárenským zařízením a balící technikou.

Stavební divize realizuje zakázky v oblasti RD na klíč a průmyslových budov střední velikosti.