V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Prodej: - technické plyny. Výroba: - zámky, kování, - stroje pro textilní, oděvnický a kožedělný průmysl.

Oprava, nákup, prodej: -obráběcí stroje. -NC soustruhy. -frézovací centra.

- Servis, opravy a modernizace řezaček papíru ADAST - Prodej náhr.dílů na tiskařské stroje ADAST, Polly, Grafopres, Heidelberg, Mann Roland, na vlhceni VARN KOMPAC, chlazeni Technotrnas, kompresory ADAST, Becker, Rietschle, - Prodej náhradních dílů na řezačky ADAST MAXIMA - průmyslové nože - renovace a výroba tiskářskych válců - děrovačky ...

Prodej, oprava, servis: -lesní a zahradní technika.

Prodej a servis: -Vinotéky, -výčepní zařízení pro vinaře, -Parní čištění, -Poradenství zdarma,Blansko-Brno-Vyškov-Znojmo autorizovaná sanitační firma Plzeňský Prazdroj-ev.č.029.

Prodej: -prodej zemědělské stroje -náhradní díly (ND) na zemědělské stroje (vlastní sklad) -autobaterie -pneu. Služby: -pneuservis a rychloservis -opravy zemědělské stroje - traktory, traktorů -servis vysokozdvižné vozíky (VZV) -bazar a pronájem manipulační techniky.

Výroba, maloobchodní prodej: -stavební konstrukce z ohýbaných trubek. Práce: -zámečnické. -kovovýroba. Vnitřní vybavení stájí.

Strojní a traktorová stanice. Oprava, servis: -stroje -traktory -nákladní auto. Ředitel: tel.:516452624, 516452226. Těžká mechanizace: tel.:516452225. MTZ* tel.:516452227. STS*.

Prodej: -zemědělská mechanizace -stájová -náhradní díly. Rozmetadla RMA-8, RU-5. Pluhy PHX, Privat. Traktorové vleky. Traktory Zetor. Fekální vozy.

Prodej, oprava: -motorové pily, křovinořezy, postřikovače, motorové sekačky, řetězy. -ochranné pracovní pomůcky a jiné zboží pro lesnictví a zemědělství -JONSERED, PARTNER, HUSQVARNA Ostatní: -broušení řetězů -revize motorových pil -nátěry lesních stromků.

Chovatelství: -skot -drůbež -výkrm prasat. Výroba a prodej: -pracovní oděvy ve všech provedeních -kombinézy -pláště -prošívané kalhoty -kabáty, vesty, košile. Autodoprava: -nákladní-silniční -skříňová AVIE -TATRA -LIAZ-souprava, valník. Prodej: -náhradní díly ke všem zemědělským strojům -pneumatiky na osobní, nákladní auta a ...

Služby: -dopravně mechanizační -práce autojeřábem. Doprava: -nákladní valníková -nákladní sklápěcí -nákladní kontejnerová -dovoz betonové směsi. Pobočka: Kunštát,Nová 462 tel.:516462006,516462007.

Prodej - náhradní díly osobní a nákladní automobily, motocykly, autobusy Ekologická likvidace - vozidla Nákup a prodej - druhotné suroviny Prodej - náhradní díly na traktory

Výroba: -zařízení pro dřevozpracující průmysl (resp. pro zpracovatele kulatiny) -maximální kontrola vyrobených dílců, která je prováděna na kvalitním digitálním výškoměru TESA HITE 400.

Standartní a profesiánální nářadí a nástroje, prodej, servis, náhradní díly. -BOSCH -METABO -MAKITA -NAREX -ROTHENBERGER -HUSQVARNA -PARTNER. Speciální lepidla-LOCTITE. Speciální vrtáky-JORAN. Kotevní technika-UPAT. Prodej: -kuchyňské potřeby -jízdní kola -sklo -porcelán -zahradnické potřeby -elektrické spotřebiče -instalační ...

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba strojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí

-Technicko - inženýrské služby ve strojírenství -Výroba pecí, sušáren a hořáků Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Výroba: -hydraulické hadice -hydraulické agregáty -průmyslová hydraulika. Kompletní nabídka: -Michelin, Kleber, Kormoran, Barum, Pireli, Continental, Dunlop, Matador a další.

Prodej průmyslových šicích a obuvnických strojů.

Nákup, prodej, servis: - řezačky - polygrafické stroje.

datum zániku: 16.10.2012. Výkup, prodej, bazar: -kovoobráběcí stroje. -nábytek.