V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Kanceláře společnosti, zásobování: Zemědělská technika. Prodej, oprava, servis i pozáruční: provoz Střítež, Frýdek - Místek -traktory ZETOR -traktory, sklízecí mlátičky Case IH -závěsné stroje Kverneland, Vicon, Rau, Accord, Underhuag, Taarup -náhradní díly: -přívěsy, fekální vozy, rozmetadla, kultivátory, ...

Dodáváme použité potravinářské výrobní zařízení. Stroje (nerezové výměníky, odstředivky aj.) Nerezové nádrže (nerezové úchovné a zrací tanky, zákysníky aj.)

Pobočka: Frýdek-Místek, 738 01 Sedliště 463 tel.: 558638901, 558622767 fax: 558638901 fm@fmt-group.com Pobočky na Slovensku, SR: -Komenského 24, 934 01 Levice tel.: 00421366304391, 00421366304392 fax: 00421366304390 e-mail info@fmt-group.com -Palárikova 1791, 022 01 Čadca tel., fax: 00421414331254 e-mail ...

Zahraniční zastoupení. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -manipulační, zdvihací technika -zemní stroje KOMATSU-HANOMAG -hydraulická kladiva FURUKAWA -hydraulické ruky PALFINGER, EPSILON -recyklace stavební suti FINLEY, BROWN-LINNOX -nosiče kontejnerů PALIFT.

Prodej, poradenství: - obráběcí nástroje zn. ISCAR, s vyměnitelnými břitovými destičkami pro třískové obrábění (soustružení i frézování) a dělení nejrůznějších materiálů.

Prodej a servis (oprava): -šicí stroje všech značek -pletací stroje MODA, SIMAC a DOPLETA -prodej šicích strojů a overclocků BROTHER, JANOME, ZETINA a TOYOTA -záruční i pozáruční servis -prodej náhradních dílu a příslušenství.

Prodej: - lisy, čerpadla, kvasinky a potřeby pro pěstitelské pálení - nabídka enzymů, živných solí, kvasných zátek, odpěňovačů, ručního refraktometru IMF pro měření cukernatosti - poradenství.

Výkup, repase, dodávky, prodej, s ervis: -veškeré starší a repasované stroje a zařízení pro polygrafii. Tiskařské archové stroje ADAST, POLLY, HEIDELBERG, ROLAND PLANETA Stroje: -rotační, flexotiskové, příklopové, knihtiskové -řezačky papíru, kopírovací rámy -vyvolávací automaty, lepičky knižních vazeb -rylovací a perforovací ...

Výroba: - dávkové horizontální pece pro polovodičový a fotovoltaický průmysl.

Zajištění dodávek, montáže - zařízení pro chemický průmysl - zařízení pro potravinářský průmysl Kompletní engineering a dodavatelské služby pro investiční akce v chemickém a potravinářském průmyslu.

Výroba, prodej: - třídiče kameniva FILIP slouží k třídění písků, kameniva, nemokré hlíny a živice na tři frakce dle použitých sít.

Opravy: - řídící elektronika Vývoj a opravy - CNC stroje Prodej: - tiskárny LEXMARK - výpočetní technika - spotřební materiál Servis - tiskárny LEXMARK - výpočetní technika Poskytuje - poradenství.

Dodávka - produkční CNC soustruh - produkční CNC frézkyprogramování CNC strojů Dodávka - software CAD ve strojírenství.

Prodej - náhradní díly na traktory ZETOR, na rotační a žací stroje AGROSTROJ PELHŘIMOV RUR - 5, RMA, - 8, RUR - 10. Servis - traktory ZETOR.

Vývoj, výroba zařízení pro těžbu ropy a plynu.

Prodej, výroba - šnekové lisy olejnin.

Prodej, realizace, servis strojů a zařízení pro potravinářský průmysl mateřské firmy VEMAG - Maschinen und Anlagenbau GmbH. Výroba: - strojní technologie pro oblast potravinářského průmyslu v oborech zpracování masa, výroba masných výrobků, konzervárenství, výroba mlékárenských výrobků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -motorové a elektrické řetězové pily -křovinořezy, travní sekačky -zahradní malotraktory -ruční nářadí pro zahradu a les* -ochranné pomůcky. Firma Husqvarna.

Prodej: - nástroje pro obrábění otvorů, vrtání i zpětné zahlubování Výroba: - závitové frézy i očka a závitová měřidla. Nabídka: - nástroje pro zhotovení vnitřních šestihranů a jiných tvarů na CNC soustruzích a frézkách. Specializace: - zahlubování stupňovitými nástroji a dokončování otvorů.

Zabýváme se nejen prodejem komponent pro hydraulické systémy ale i servisem a poradenstvím.

Prodej, oprava, servis: - šicí stroje ZETINA - overlocky, coverlocky ZETINA - příslušenství.

Autoservis, autoopravna pro nákladní a užitková vozidla Tatra, Liaz, Avia, Karosa, Iveco, Renault, DAF, Peugeot, Citroen: - běžné i generální opravy - příprava a vyřízení STK - měření emisí - ověření tachografu. Oprava, servis: - traktory ZETOR uni.řady I.-II. .