V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Výrobní program: - stroje na výrobu hřebíků řady THA - ohýbací a lisovací stroje řady TPX - jednoúčelové stroje - komponenty pro stavbu jednoúčelových strojů - stroje na renovaci brzdových bubnů a kotoučů, setrvačníků a brzdového obložení - formy na plastické hmoty - formy na pryž - formy na tlakové lití slitin Al, Zn - ...

Farma Morávek. Dovoz, prodej, servis: - traktory.

ZET SERVIS CZ, s.r.o. Opravy a servis tvářecí techniky (výstředníkové lisy), výroba a dodávky náhradních dílů. Autodoprava. Dodáváme elektromotory, převodovky, nabíječe, usměrňovače, záložní zdroje, snímače otáček.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, železářství : - nářadí - železářské zboží - ručního nářadí byl rozšířen - elektrické ruční nářadí - drobné strojní vybavení jako jsou - kompresory, svářečky, pily, sekačky, - dřevoobráběcí stroje, atd.

Montáže technologických celků pro průmyslové podniky, automatizovaných systémů, regulovaných pohonů, měřicí a regulační techniky. Repase obráběcích strojů. Výroba rozvaděčů. Elektromontážní práce.

Zahraniční obchod. Obchodní služby. Prodej, servis, náhradní díly: - stavební a silniční stroje - malá zemědělská mechanizace - nákladní a speciální automobily - čerpadla betonu - vibrační válce, nakladače, gradery - autobusy, jeřáby, návěsy - cisterny na vodu a ropné produkty - frézy, vysokozdvižné vozíky - dieselové a ...

Opravy: - zemědelských strojů a motorů, hydraulických vík a pístnic. Výroba: - ocelových konstrukcí. Nabídka: - zámečnických a soustružnických prací.

Oprava, servis: - šicí stroje i elektrické.

Činnost: - servisní opravy ohýbačky plechu XOCA 2000/5 - frekvenční měniče - osazení jednoúčelových strojů - servisní opravy teplotních regulátorů - regulace teplot vulkanizačních lisů, dovulkanizačních pecí.

Prodej - zahradní technika Prodej - lesní technika

Opravy - motorové pily Lesnické služby

- zastoupení výrobců textilních strojů. - příslušenství textilních strojů. - sklad náhradních dílů a příslušenství tkacích strojů. - servis manipulační techniky a příslušenství tkacích strojů. - servis tkací a manipulační techniky, značky strojů - PROMATECH (SOMET) skupina ITEMA - manipulační technika – GENKINGER (HUBTEX)

Výroba - obráběcí nástroje - přípravky pro obrábění Nástrojárna

Prodej - reklamní materiál - metráže samolepících fólií a plastových desek

Zemědělská prvovýroba Opravy a zemědělské stroje

Truhlářství, podlahářství -Montáž žaluzií včetně izolace oken a dveří. Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Obráběčství

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba strojů a zařízení pro určitá hospodářská odvětví -Poskytování technických služeb

Zámečnictví, nástrojářství -Stavba strojů s mechanickým pohonem -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software

Výroba, prodej, servis: - hydraulické hadice - ostatní komponenty. od 24.08.2015 do 31.08.2035

Prodej, leasing a instalace - kopírovací stroje TOSHIBA, OLYMPIA, CANON, NASHUATEC, MITAprodej - kancelářská technika - poradenská služba Pronájem - kopírovací stroje GAFA A3 černobílá a barevná Renovace tonerových kazet a válců pro kopírky Dodávka - digitální duplikátory - světlotiskové ...

Servis a opravy: - vysokozdvižné vozíky, zdvihací technika, VZV, - zemědělská technika, náhradní díly, - zemědělské stroje a zařízení - opravy.

Prodej, servis: - lesní a zahradní technika - rozbrušovací pily a hydrocentrály - profesionální sekačky, traktory, rypadla - hutnicí a vibrační technika - elektrocentrály.