V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Oprava, servis: - mechanické, elektronické psací stroje - kancelářská technika - šicí stroje.

Kovovýroba, strojírenská výroba: - důlní technika - díly pro závěsné a kolejové lokomotivy - díly pro pásové nakladače - díly pro drtiče uhlí. Kooperace: - díly a podsestavy pro firmy Ferrit s.r.o., Strojferr a.s., Duvas-UNI s.r.o., Ferrcomp a.s.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - zahradní technika, nářadí - řetězové pily - čtyřkolky - zahradní traktory - sněhové frézy - kultivátory - sekačky, křovinořezy, vyžínače.

Maloobchod, prodej: - lesní a zahradní technika HUSQVARNA - motorové a elektrické pily, křovinořezy, sekačky, žací traktory, ridery - sněhové frézy.

Dceřiná společnost švédské firmy. Import, dovoz, prodej, distribuce: - papírenské stroje, stroje pro papírenský průmysl.

Prodej a velkoobchod - dřevěné modely a jaderníky pro kusovou a sériovou výrobu Výroba - dřevěné modely a jaderníky pro kusovou a sériovou výrobu Výroba, prodej a velkoobchod - zařízení pro slévárenství - licí a pryskyřicové modely, modely z umělých pryskyřic

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - motorové pily - vyžínače, křovinořezy, motorové kosy - přístroje pro péči o zeleň - lesní a zahradní technika.

Půjčovna - přívěsy - přívěsné vozíky - nosiče Půjčovna - elektrocentrály Reklamní agentura Pronájem - oboustranné reklamní zařízení Stavba - jednosloupé billboardy - reklamní plochyvýroba - billboardy (v euroformátu) Mobilní reklama Půjčovna - tlakové čističe Půjčovna - vrtáky do země - ...

Prodej - použité dřevoobráběcí stroje Prodej - dřevoobráběcí stroje

Pálení plazmou a na kyslíkových strojích

Nákladní silniční doprava Prodej - zemědělská technika

Prodej: - japonské šicí stroje - overlocky - vyšívací stroje JANOME.

-Výroba strojů a zařízení pro určitá hospodářská odvětví -Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Velkoobchod

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Služby speciálními stroji

Vývoj, výroba, dodávka, montáž: -nové technologie v oblasti zónového a cíleného vytápění pro průmysl, velkoobjemové prostory, dopravu, kulturní i sportovní zařízení - Thermo economy projector 20IN infracontrol detektor. Strojírenská výroba, kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy, strojní zámečnické práce: ...

Strojírenská výroba, dodávka, montáž, prodej: - náhradní díly pro důlní stroje - závěsné dráhy pro doly - drtiče hornin - speciální profily - kotevní technika, kotevní prvky - hydraulicky rozpínatelné horninové svorníky, injektážní svorníky (svorníkové výztuže) - stroje a zařízení pro doly (důlní stroje). Kovovýroba, zámečnická ...

Strojírenská výroba, dodávka, montáž, prodej: - náhradní díly pro důlní stroje - závěsné dráhy pro doly - drtiče hornin - speciální profily - kotevní technika, kotevní prvky - hydraulicky rozpínatelné horninové svorníky, injektážní svorníky (svorníkové výztuže) - stroje a zařízení pro doly (důlní stroje). Kovovýroba, zámečnická ...

Údržba, oprava, servis: - hydraulické systémy - strojní celky Prodej: - těsnicí technika - hydraulický spojovací materiál - hydraulické komponenty. Výroba armovaných hydraulických hadic (hydraulické hadice).

Maloobchod, prodej, servis: - zemědělská a zahradní technika - traktory, sekačky, motorové pily, křovinořezy, parkové traktory, malotraktory - náhradní díly.

Oprava, servis: - potrubní dopravníky (hydraulická zařízení).

Provozovna. Prodej, pronájem, servis: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky. Centrála: - Praha, Přátelství 1011/17, tel:267090140.