V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Dodávka, montáž, bazar: -stroje pro pekárny, těstárny, moučné linky. -pekařské stroje. -kompletní vybavení pro pekárny.

Prodej, servis, půjčovna: - vibrační pěchy a desky WEBER - vibrační příkopové válce WEBER - vedené vibrační válce WEBER - řezače spár WEBER - ponorné vibratory WEBER hladičky betonu WEBER - benzinové a dieselmotory ROBIN - motorová čerpadla ROBIN.

Komplexní dodávky pekařských a cukrářských strojů a zařízení Kompletní dodávky specielních potravinářských technologií Linka na medovník Linka na Holandské Wafle Linka na balení těstovin Areátory na našlehávání a provzdušňování krémů, piškotových hmot… Vybavení gastronomických provozů Vybavení obchodů Dodávky nerezového nábytku Servis ...

Firma ANIMO PLUS, s.r.o. je provozovatel: -mobilní míchárny krmných směsí se zaměřením na služby šrotování a mačkání zrnin -distributor sojového extrahovaného šrotu a minerálně-vitaminózních doplňků do krmných směsí pro hospodářská zvířata značky SCHAUMANN. Firma je vlastníkem dvou mobilních mícháren krmných směsí typu Gmelin FD ...

Domácí pivovary s.r.o. – nabízíme domácí pivovary, varny piva. Chcete si uvařit vlastní domácí pivo? Náš domácí pivovar Vám tuto možnost dá. Na našich stránkách najdete také postupy vaření piva, pivní fórum a další informace o domácích pivovarech.

Servis, montáž a prodej tiskařských strojů a příslušenství.

Dodávky polygrafických materiálů: - software - skenery - osvitky - vyvolávací automaty - nátiskové systémy.

Vývoz kompletních investičních celků, technologických linek, zařízení a náhradních dílů, především v oblasti potravinářského průmyslu, zpracování ropy a zemního plynu, petrochemie, gumárenství.

Společnost Poligrafija Dizain RTT Company s.r.o. prodává fólie pro ražbu společnosti Univacco Technology Inc v České republice, na Slovensku a v Chorvatsku. Jsme rádi, žeVám můžeme představit tento kvalitní produkt a doufat, ve vzájemně prospěšnou spolupráci s tiskárnami..

Provádíme opravy šicích strojů - Veritas, Lucznik, Toyota, Privileg, Pfaff, Singer.

Prodej dřevoobráběcích strojů, briketovacích a peletovacích lisů, linek na brikety a pelet z pilin a biomasy. Zastoupení firem Di Piu, La Mecc.

Technologie úpravy travnatých ploch fotbalových a golfových hřišť

Firma KASI Bohemia, s.r.o. byla založena v roce 1999 jako samostatná provozovna sítotiskového poradenství a servisu. Z důvodu rozšiřujícího se zájmu o tyto služby a s rozvojem sítotisku i v menších obcích zaujala solidní pozici na českém trhu a stejně jako firma KASI na Slovensku, která úspěšně expandovala v roce 1991 a prosperuje dodnes, ...

Prodej. - překapávačů na kávu - espresso přístrojů - kávy - cappucina - čokolády - sušenek ke kávě.

Dovoz a výhradní zastoupení v České republice dřevoobráběcích nástrojů DIMAR. Prodej nástrojů: - KARNED - RH+ - PILANA - elektrické ruční nářadí BOSCH a VIRUTEX. Dřevoobráběcí nástroje: - stopkové frézy - pilové kotouče - frézy - vrtáky - spirálové nástroje - nástroje s výměnnými břity. Servis a broušení nástrojů: - ostříme ...

OKI Printing Solutions je globální B2B značka, zaměřená na vytváření profesionálních tiskových komunikačních produktů, aplikací a služeb, které zvyšují efektivitu dnešního podnikání Prodej: - multifunkční zařízení - barevné tiskárny - černobílé tiskárny - jehličkové a řádkové tiskárny - faxy - řízené tiskové služby. PRINT ...

Export, vývoz: - stavební a silniční stroje - kompaktory - zemědělská technika - čerpadla - kompresory - nářadí - náhradní díly.

Gastronomie a prodejny: - zařízení pro přípravu - tepelná úprava a výdej - pizza program - chladící a zmrazovací technika.

Výroba: - tiskové barvy a laky pro technologii UV. Nabídka tiskové chemie.

Dodávka - řezací stroje Dodávka - ohýbačky trubek a profilů - hydraulické lisy

Dodávky: - stroje a zařízení pro polygrafii. - speciální předtiskové technologie a produkční nástroje pro studia a tiskárny -digitální tiskové stroje EFI-Jetrion, pro tisk etiket - řezací plotry - převíjencí, inspekční a dokončovací linky..

Dovoz zemědělské a lesnické techniky. Prodej a servis traktorů, sněhových fréz a pluhů.

Výroba vrtného nářadí pro stavebnictví a geologii včetně nářadí pro nejnáročnější: -výroba strojních celků - vrtací hlavy -výrobny výplachu, injekční a výplachová -čerpadla vlastní konstrukce -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů.