V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Prodej a servis CNC obráběcích strojů. Znalecké posudky pro obor strojírenství. Zastoupení firem Csepel Service a EM Tec..

Montáž a opravy hydraulických a pneumatických zařízení.

Zastoupení, prodej. Zahrádnická technika, stroje a nářadí: -Mc Culloch: -pily -křovinořezy -vyžínače trávy -nůžky na živý plot -drtiče větví -vodní čerpadla -tlakové myčky -AquaVac: -domácí vysavače -stroje na čištění. -RAIN BIRD: -stříkací pistole -zahradní roztřikovače -trysky -MESTO ...

Prodej, servis: - zahradní a lesní technika Husqvarna

Prodej a servis techniky pro dřevozpracující průmysl..

Prodej kovoobráběcích a obráběcích strojů a nástrojů.

Služby: - export a import služeb a zboží - obchodní činnost - stavební činnost - turistika EXPORT, IMPORT: - vývoz technologických investičních celků včetně montáže, uvedení do zkušebního provozu, zaškolení personálu - vývoz strojů, zařízení a náhradních dílů - vývoz osobních, nákladních, užitkových vozidel a autobusů vč. ...

Praha prodej a oprava šicí stroje. - Šicí stroje - prodej šicích strojů - opravy šicích strojů - šicí stroje PFAFF - šicí stroje BROTHER - šicí stroje VERONICA - šicí stroje LADA - šicí stroje ZETINA.

Prodej, servis: - brousící stroje - rovinné brusky, konvenční, programovatelné i CNC - hrotové brusky

Dovoz, prodej: - stroje na výrobu a zpracování tissue papíru - hotových výrobků a suroviny na výrobu toaletního papíru, kuchyňských rolí, ubrousků, facial tissue, kapesníčků. - strojní zařízení nápojového průmyslu, od jednotlivých vyfukovaček, plniček, paletizátorů, po kompletní linky. Zastoupení firmy SIPA - dodáváme preformy

Výroba: -hydraulické stroje, nářadí: -hydraulické agregáty, čerpadla. -spárové pily.

Dodávky technologických celků: - stroje na třídění a balení vajec - výrobní linky pro pekárny a mrazírny.

Prodej, servis: - řeznické a potravinářské stroje

Prodej: - řezných a upínacích nástrojů - výhradní distributor obráběcích nástrojů firmy Mitsubishi Carbide

Velkoobchod, distribuce: - obráběcí nástroje - měřidla - měřící přístroje - ruční nářadí - upínací nářadí - brusivo - vybavení dílen a hal

Výroba: - lopatková čerpadla - armatury a elektronika pro petrochemický průmysl - bezolejové šroubové kompresory pro vyprazdňování sypkých materiálů - systémy pro cisternovou přepravu pohoných hmot - aramaturní vybavení cisteren - výdejní elektronické systémy.

Obchodní a servisní zastoupení značky Roland DG. Dodavatel technologií a materiálů značek Roland DG, MacTac, Stahls´, Coldenhove a Olfa. Stroje: - velkoplošné tiskárny - lisy - kombinované a řezací plotry - pro sublimační tisk.

Dobrovolné sdružení fyzických a právnických osob, které se zabývají obráběcími stroji a podílejí se na jejich výrobě, rozvoji a užití.

Prodej: - šicí i vyšívací stroje - žehlící technika - pletací stroje - krejčovské panny - galanterie.

Prodáváme a provádíme servis lesní a zemědělské techniky..

Výroba, výrobce: - hydraulické komponenty, - hadice, - příruby, - o-kroužky, - hrdla, - spojky, - manometry, - rychlospojky.

Výčepní restaurační technologie: - prodej výčepní techniky a příslušenství - sanitace pivních vedení - drobné opravy u zákazníka - dílenské opravy.

Export, import, dovoz, vývoz: - stroje, zařízení a materiály pro textilní, kožedělný a strojírenský průmysl - tradingové a barterové operace - zprostředkovatelská a poradenská činnost.

Dodávka, prodej: -obráběcí stroje. -CNC obráběcí stroje. -soustruhy. -vertikální, horizontální obráběcí centra.