V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Výkup a prodej použitých kovoobráběcích strojů.

Plnicí, balicí a speciální stroje pro farmaceutický, kosmetický a potravinářský průmysl. Stroje a zařízení pro přípravu vstupních materiálů.

Innovate Technology Solutions s.r.o. je strojírenskou výrobní společností, jejíž produkty mají uplatnění v širokém spektru strojírenského průmyslu.

Dodávka, prodej, montáž a servis strojů a zařízení pro potravinářskou výrobu, zejména pro zpracování masa.

Obchod s pekárenským zařízením a balící technikou.

Prodej, eshop: - elektrické ruční nářadí zn. Makita, Dolmar, Narex, ProTool - brusky, vrtačky - horkovzdušné pistole - bourací kladiva - dřevoobráběcí stroje - elektrocentrály - zahradní technika - řetězové pily - postřikovače - kultivátory - sekačky na trávu.

Prodej dřevoobráběcích strojů: - FELDER - HAMMER - FORMAT - 4.

Stavební divize realizuje zakázky v oblasti RD na klíč a průmyslových budov střední velikosti.

Obchodní společnost TST servis, a.s. vznikla 1.7.1990 jako akciová společnost, založená 21 podniky vyrábějící obráběcí a tvářecí stroje v České republice a na Slovensku.

Materiály pro výrobu modelů, forem, přípravků: - Vantico - CibatoolR - Araldit - Ureol.

Plotrové fólie, desky z PVC, fólie na autoplachty, laminace, laminovací fólie, digitální tisk, signmaking, laminátory, inkjetové tiskárny, světelná reklama, lepící pásky, šablonové fólie, elektrostatický tisk.

Diamantové nástroje, stolové pily, řezače spar, jádrové vrtačky, stěnové pily.

Agroalima Inter s. r. o projektuje a dodávají zařízení k výrobě potravin prostřednictvím vhodných partnerů a subdodavatelů a to formou: -kompletní poradenské činnosti -know - how -technologie výroby -dodávky strojů a zařízení -projektová dokumentace

Kompletní systémové řešení od jednoho dodavatele: - výkonově silné spektrum prospektů MIG*/MAG* a WIG* svářecích zdrojů a robotizované techniky je koncipováno pro kompletní řešení v univerzálním použití - široký a z hlediska použití výhodný přehled přístrojů obsahuje vysoko vyvinuté a počítačem řízené svářecí zdroje s ...

Prodáváme zahradní techniku: - HUSQVARNA - PARTNER - FLYMO - Mc Culloch.

Dodávky a servis materiálů pro polygrafii. Výroba samolepících etiket.

Výroba, servis, poradenství: HYDRAULIKA: - vysokotlaké hydraulické hadice - trubková šroubení - přírubové spoje - teflonové hadice, ...

BeA CS se primárně věnuje spojovací technice. Dodáváme široké spektrum přístrojů značky BeA, pokud je však ze strany zákazníka vznesen požadavek na zvláštní provedení nebo funkce, upravíme takový přístroj ze standardní nabídky přístrojů BeA. Našim zákazníkům také rádi dodáme i výrobky dalších zastupovaných značek, které doplňují sortiment ...

Prodej, montáž a servis použitých obráběcích a tvářecích strojů. Nabídka produktů: - soustruhy - frézky - závitořezy - vrtačky - vyvrtávačky - brusky - pilovací stroje - obrážečky - hoblovky.

Opravy: -šicí stroje. Opravy v bytech.

Výroba: - polygrafické raznice - výsek a násek papíru a lepenky

Dovoz, prodej, velkoobchod, maloobchod: - textilní stroje: - pletací ponožkové stroje - fixační na ponožky a punčochy firmy Tecnopea - pletací stroje firmy LONATI - na výrobu ponožek a punčoch - stroje pro uzavírání, sešívání špic ponožek CONTI COMPLETT - pletací stroje firmy Mecmor - pletací stroje SANTONI seamless (bezešvé) ...

Vývoz nových strojů a zařízení: - obráběcí - tvářecí - svařovací - obráběcí centra - výrobní linky - svařovací automaty - ocelové konstrukce (haly apod.) - zařízení pro betonárky - manipulační zařízení. Použité stroje, zprostředkování nákupu bez modernizace z ČR i mimo ČR.

Projekce, dodávka, výhradní zastoupení japonské firmy OTC Daihen pro SR, ČR a Polsko, servis: -kompletní robotizovaná pracoviště na klíč -svářecí roboty -manipulační roboty -svářečí pracoviště -svářecí zdroje, příslušenství (periferní zařízení) -systémy pro automatizi svářecích a řezacích (palících) procesů -roboty pro průmyslovou ...

Program technologií a příslušenství pro: -prasata, skot a drůbež. Oficiální zastoupení firem: -Big Dutchman -CENO-Tec -FAN* -RECK.