V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Prodej, servis: - recyklační stroje - drtiče - štěpkovače - třídiče biomasy - stroje a zařízení pro recyklaci stavebních materiálů a sutí

Dodávka, prodej: - zemědělská technika - lesnická, komunální technika - kompostárenské technologie (drtiče, překopávače, sběrné vozy) - agrobazar.

Prodej: - balící stroje - potravinářské stroje

Dodávka - technologie pro výrobu oken a fasád - obráběcí centra, dvojhlavé a jednohlavé pily, doplňkové stroje, vrtací stroje - automatické linky - svářecí stroje.

Prodej, nákup - nové i použité obráběcí stroje - CNC soustruhy - brusky - lisy - frézovací stroje.

RS grafik s.r.o. – Polygrafické materiály špičkové úrovně mají široké využití v profesionálním tisku. Nízkochemické i bezchemické tiskové desky Fujifilm Pro-V. Bezprocesní termální tiskové desky Brillia HD PRO-T. Špičková polygrafická technologie.

Výroba nástrojů pro přesné vystružování děr a speciálních upínačů

Prodej, servis: - lesní a zemědělská technika.

Dovoz, oprava, servis: -stroje pro údržbu a zakládání travních ploch Výroba: - universální brusky na vřetenové sekačky.

Výroba, prodej: - mlékomaty Milkbot - technologie pro zpracování mléka.

Prodej, oprava, servis: -potravinářské analizátory: -analýza mléčných složek -počítače somatických buněk -kombinová analýza -určení bodu mrznutí -přístroje pro mikrobiologii -analýza inhibičních látek -luminometrie -detekce inhibičních látek -testování výrobků -malá laboratorní technika -chemikálie. ...

Výroba nástrojů na obrábění dřeva. Frézy na nekonečný spoj, hoblovací hlavy, palubkové frézy, profilovací hlavy, tvarové frézy, zakázkové nástroje.

Prodej, dodávka: - polykarbonátové desky - plexisklo Plexiglas - CNC stroje - kompletní servis pro vrtulníky W-3A Sokol.

Služby: - dodávky minipivovarů - komplexní služby pro minipivovary - vypracování technicko-technologického auditu pivovaru - vypracování strategie rozvoje a modernizace pivovaru členěné do jednotlivých kroků - zpracování marketingového auditu a následné vypracování strategického marketingového plánu a plánu propagace - organizace ...

Projekce, inženýring, konzultace: - v oblastech chemického, potravinářského a farmaceutického průmyslu.

Prodej zařízení, softwaru či spotřebního materiálu pro oblast tisku a polygrafie. Kompletní sortiment tiskových desek AGFA Prodej CTP od B3 do B1

Dovoz a prodej Bulharských obráběcích strojů

Velkoobchod: - nástroje, nářadí na opracování kovu a dřeva - kotevní technika - ochranné pracovní pomůcky.

Servis, opravy, údržba - tryskací zařízení Prodej - náhradní díly pro tryskací zařízení - ocelová kulatá a ostrohranná abraziva - hydraulické odlamovací klíny.

Prodej, servis - čerpadla, armatury pro energnetický, potravinářský, chemický průmysl - systém KSB - čerapdla a čerpací systémy - míchadla - elektrické, hydraulické a pneumatické pohony

Prodej technologií na zpracování plastů.