V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Nákup a prodej kovoobráběcích a tvářecích strojů.

Výhradní zastoupení ručního elektrického nářadí značky Virutex určené pouze pro profesionály. Prodej, záruční a pozáruční servis dřevoobráběcích strojů a nástrojů, hoblíků, brusek, frézek a dalších.

Nákup a prodej bavlnářských přízí, nákupem a prodejem textilních surovin, textilních polotovarů, textilních odpadů a v neposlední řadě také textilních strojů. V návaznosti na potřeby našich zákazníků jsou příze pro naši

Inženýrsko - dodavatelská organizace. Služby: -návrhy aplikací železných a neželezných materiálů včetně plastů -pomoc při zavádění světově uznávaných norem a předpisů -projekty na zlepšení organizace vnitropodnikového řízení s vazbou na trh, plánování, řízení výroby, MTZ, zajištění dodávek výpočetní techniky ...

Automatizace průmyslové výroby - projekční zpracování studií, 3D modelování, simulace - výroba navržených zařízení, instalace a zprovoznění dodávek - aplikace jednoúčelových a speciálních strojů do výrobních linek - údržba zařízení.

Vyrábíme a dodáváme: - hydraulické agregáty: - stavebnicové - miniagregáty - zakázkové - hydraulické komponenty: - spojovací tělesa - spojky - manometry - tlakové spínače - hladinoměry - filtry - akumulátory - ventily vestavné a jiné šroubení - mazací systémy - chladící systémy.

Obchodní zastoupení v oblasti technologií a servisu papírenských strojů.

Výroba a prodej: - syřidla - sýrařské plachty - pomocné látky - produkty pro domácí přípravu mléčných produktů - průmyslové mixery, cuttery a termizéry - kompletní strojní výbava pro výrobu, zpracování a balení másla.

Zajišťujeme servis obráběcích strojů, generální opravy, výměnu a opravu CNC vřetene. Prodáváme použité CNC stroje ve špičkové kvalitě. Naším zákazníkům nabízíme i dodávku obráběcích strojů na klíč.

Prodej a servis otryskávacích a kuličkovacích strojů

Velkoobchod, specializovaný maloobchod: - strojírenské výrobky - komponenty pro stroje - prodej obráběcích strojů Skladování zboží a manipulace s nákladem.

Zastoupení INDUCTOTHERM: -tavící pece-indukční tavení železných a neželezných kovů -tepelné zpracování -zařízení pro žíhání ohřevy, předkování, předtváření, galvanické pokovování (pozinkování, pochromování). Zastoupení HWG* INDUCTOHEAD: -kalení. Zastoupení CONCARC: -vakuové tavení. Zastoupení THERMOTOOL: -vysokofrekvenční ...

Výroba, obchod, prodej, servis, poradenství. Dřevoobráběcí stroje značek Felder, Format-4, Hammer: -srovnávací a tloušťkovací frézky -srovnávací frézky -tloušťkovací frézky -formátovací a okružní kotoučové pily -spodní frézky -formátovací a okružní pily s frézkou -kombinované stroje -dlabačka -kolíkovačka -pásové ...

Asterix a.s. je renomovaným výrobcem a dodavatelem zařízení pro betonárny a patří ke špičce výrobců řídicích systému pro betonárny všech typů.

Dodávky: -zařízení pro plynárenský průmysl -ocelové výrobky -zvedací zařízení -zařízení pro chemický a potravinářský průmysl.

Dodávka, servis - průmyslová automatizace - obráběcí stroje - jednoúčelové stroje Servis - jednoúčelové stroje - tvářecí stroje

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů

Prodej komponentů pro tiskařské práce. Máme pro Vás připraveny: - ofsetové barvy, desky a gumy. - lepidla a chemie - odrezovač Rapidex - plotrový papír - grafické filmy - tiskové laky a pudry. Internetový obchod.

Nákup, prodej: - polygrafické stroje - tiskařské stroje - řezačky - knihtiskové stoje.

Obchodní zastoupení italských výrobců: - Bimac, Curioni, G.Rabolini, Simplex - Rapid, Eurolls, Cortinovis, Efaf Engineering - Future Automazione Flessibile, Oma, Giuliani - Samp, Sib Sideral - Simplex Rapid, Bennet Mahler

Dovoz, prodej: -zemědělská technika -lesní technika -komunální mechanizace

MILCOM servis a.s. nabízí: - prodej, servis a leasing výpočetní techniky - ekonomický software SB KOMPLETR - dodávka lepidel Jowat - laboratorní technika pro kontrolu jakosti mléka, mléčných výrobků a dalších potravinářských komodit - hygienické potřeby pro prvovýrobu mléka a prevenci mastitid - vlhkoměry pro obiloviny, luštěniny, ...