V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Společnost CHARMONT s.r.o. nabízí ve všech odvětvích průmyslu tyto činnosti: inženýrská činnost zpracování projektové dokumentace dodavatelská činnost realizace investičních celků „na klíč“ montážní činnost rekonstrukce a modernizace opravárenská činnost poradenská a konzultační činnost.

Výroba a prodej - nástroje pro průmyslové obrábění KOMET, DIHART, JEL.

Dodávka - vysokootáčkové HSC obráběcí elektrovřeteny

Dodávky: - malé a střední pilařské technologie, úhlové, překlopné, kmenové, kotoučové, pásové pily. brusky pil.

Servis, opravy, rekonstrukce sušáren a pecí - pece laboratorní, atypické, horkovzdušní, pro zpracování kovů a výpal keramiky.

Dovoz, prodej knihařské stroje a zařízení pro knihařské zpracování.

Technické kontroly na manipulační technice vzv. Školení obsluh vozíků, vystavení oprávnění průkazu. Revize hydraulických zařízení. Prodej průmyslových pneumatik.

Výrobce a dodavatel těžních strojů a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech.

Dodávka: - obráběcí stroje a jejich příslušenství.

Nákup, prodej a servis lesní a dřevařské techniky. Nabízíme i školení ke strojům.

Kovoobráběcí a tvářecí stroje: - nákup, výkup, prodej - přeprava a stěhování nových i použitých - servis, montáž a demontáž - likvidace a odvoz ze zrušených provozů - zajištění nákupu nového stroje dle dodaných technických požadavků. Dále zhotovujeme znalecké posudky v oboru strojírenství a autodopravy.

Prodej a servis technologického zařízení pro drůbeží haly.

Činnost: - stavební inženýring - zpracování odborných posudků a studií v oblasti chemického a strojního průmyslu

Výroba, dodávka, e-shop, prodej: - diamantové řezací kotouče pro dělení stavebních materiálů - diamantové brusné talíře pro broušení stavebních materiálů - diamantové řezací kotouče pro dělení přírodního a umělého kamene - diamantové vrtací korunky pro jádrové vrtání stavebních materiálů - renovace diamantových kotoučů a vrtacích ...

Činnost: - import a distribuce průmyslových výrobků a technologií - prodej strojů na zpracování dřeva

Laserové technologie pro řezání, svařování, značení. Výroba laserových strojů. Servis, spotřební materiál, náhradní díly. Zákaznické a jednoúčelové systémy. Integrace do výrobních linek, včetně automatizace. Vědecké lasery a přístroje, optika, optoelektronika, detektory, optické stoly.

Vývoz: - obráběcí a tvářecí stroje, nástroje - objímky na opravu potrubních systémů.

Prodáváme strojírenské zařízení.

Výroba a prodej strojů a náhradních dílů pro obalovny živičných směsí a betonárny.

Prodej zařízení, software a spotřebního materiálu pro předtiskovou přípravu (polygrafii). Zařízení pro průmysl - INKJET. Poskytování servisu.

Prodej vyšívacích strojů Melco a Schiffli, vyšívacího softwaru Wilcom či materiálů pro vyšívání. Poskytování poradenství i služeb v oboru vyšívání.

Činnost: - výroba speciálně konstruovaných plynových spotřebičů - optimalizace spalování topných plynů - technická příprava a zajištění emisního měření - rekonstrukce, opravy plynových spotřebičů

Pronájem, prodej, servis, leasing. Půjčovna malé mechanizace: -vibrační technika -bourací kladiva -šroubové kompresory -míchačky -závitořezy -topidla -brusky -vysavače-průmyslové, pro domácnost svářečky -pily a další profesionální nářadí.