V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
V e-shopu Dortisimo.cz prodáváme cukrářské náčiní, potřeby pro výrobu dortů. Silikonové formy a žilkovače, ornamenty, bordury, girlandy, listy. Nejedlé dekorace, svatební figurky. Potravinářské barvy, jedlé fixy.

Prodej - děrované profily - trubky - děrovací stroje a konstrukce.

Výroba: - zařízení a strojů na prostřihávání, děrování profilů.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - dřevoobráběcí stroje.

Řešení průmyslové automatizace. Vývoj software i hardware. Výroba CNC strojů pro řezání vodou, brusek, robotických pracovišť.

Výroba a konstrukce lisovacích nástrojů. Stříhání na hydraulickém lisu. Nástrojářství.

Prodej použitých obráběcích a tvářecích strojů

Hledáte odborníka na průmyslové pece? Společnost CHEMITERM-PECE-CZ s.r.o. působí na českém trhu od roku 1991 a nabízí tak dlouholeté zkušenosti v oboru. Zabýváme se konstrukcí, projektováním, dodávkou, zkoušením, uváděním do provozu, opravami, repasemi a modernizacemi průmyslových pecí, rozvody topných i technických plynů a ochranných atmosfér. ...

Nákup a prodej produktů pro zemědělství, rybářství, lesnictví a zahradnictví.

Dovoz a prodej: - dřevoobráběcí stroje a nástroje.

Prodej použitého textilu z Německa a Anglie Sběrna a opravy šicích strojů.

Nákup, prodej: -nové i použité stroje a zařízení pro průmysl papíru a celulózy Dílny: U Pily 918 783 91 Uničov tel. 602 217 684 Loučovice 88 382 76 Loučovice tel. 777 726 201

Obchodní zastoupení: -textilní strojní zařízení firem IRO, ROJ, MEMMINGER-IRO a SMIT.

Výroba, servis: - hydraulické stroje - čerpadla.

Výroba, prodej: - aplikovaná laserová technika.

Zastupování firem na výrobu CNC obráběcích strojů, lisů a elektroeroze

Řídící systémy: - řídící systém velmi přesného CNC orovnavače ve spolupráci s CETOS a.s. - řídící systém svařovacího stroje na výrobu pouzder kardiostimulátorů - řídící systém pro testovací zařízení letištních světel - odměřovací systém rovinnosti výlisků sanitární keramiky. Měřící sondy: - určeny pro měření tvaru či polohy na měřících ...

Generální zastoupení firmy KASTO pro ČR a SR Prodej pil na kov KASTO: -kotoučové -pásové -blokové. Skladové systémy KASTO. Pilové pásy z nástrojové oceli Bimetalické pilové pásy : LENOX, Roentgen .

Dodavatel úplného sortimentu materiálů, zařízení a služeb pro sítotisk. Nabídka nových i použitých sítotiskových strojů a systémů pro sítotiskové provozy.

Výroba: - dřevoobráběcí nástroje - řezání vodním paprskem

Prodej: - tvářecí stroje - ohýbačky drátů, trubek - zakružovačky - lisy - válcovačky