V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Prodej: - zemědělská technika - hnojiva

Prodej, maloobchod: - náhradní díly na zemědělské stroje a zařízení ZETOR, AVIA - nářadí TONA.

Velkoobchod, maloobchod: -elektronářadí WEGOMA-VIRUTEX, FESTOOL, DeWalt - frézy(KARNED, CMT) - klempířské stroje a nářadí - pily(PILANA, CMT*) - brusivo(STARCKE, TYROLIT, OLYMPUS) - lepidla - nářadí - kompresory, vzduchové nářadí(SCHNEIDER) Dřevěné polotovary: - zábradlí - úchytky - záslepky - podlahové lišty.

Autoservis, autoopravna: -veškeré opravy -nákladní auta -osobní auta -karosářské práce -zemědělské stroje -svářecké -čelní skla novou technologií.

Opravy: -šicí stroje. Prodej: -dětské kočárky.

Maloobchod, prodej: -malá zemědělská technika -traktory -příslušenství k traktorům -kultivátory.

Prodej, servis, půjčovna: -malá stavební, lesní, zahradní mechanizace a nářadí -bourací technika -vrtací technika -hutnící technika -řezací technika -zahradní technika.

BOKI robotizované systémy spol. s r.o. je ryze česká soukromá firma, zabývající se od roku 1992 vývojem a výrobou jednoúčelových svařovacích strojů pro obloukové ( MIG/MAG, WIG, pod tavidlem ) a odporové svařování, přivařování svorníků a dodávkami robotizovaných pracovišť pro svařování, manipulaci s materiálem a další technologie.

Maloobchod, velkoobchod. Stroje: -pásové pily -kladkostroje -generátory, svařovací agregáty. Dodavatelé: DoALL, JAESPA, HADEF, MOSA. Nástroje: -pilové pásy DoALL-USA -pilové kotouče. Vázací a manipulační prostředky: -řetězové -textilní -vakuové -lanové -manipulační svěrky -manipulační magnety -revize vázacích ...

Opravy: -šicí stroje všech typů v dílně i u zákazníka -menší opravy na počkání. Prodej: -nové šicí stroje -overlocky domácí a průmyslové -vybavení textilních dílen všech značek -nůžky SOLINGEN a KDS* -náhradní díly -příslušenství -napařovací žehlící lišty -použité šicí stroje.

Servis: -motorové pily -zemědělská technika TERRA, VARI.

Výroba strojů a zařízení na pečení a zpracování vaflí a oplatek: -poloautomatické a plně automatické elektricky vytápěné karusely na pečení oplatek, vaflí nebo obdobných výrobků -plynem vytápěné automaty na pečení plochých vaflí nebo pohárů -mixéry na výrobu těsta, domíchávače a nádoby na těsto -rotační drtič zbytkových ...

Prodej, servis: -linky a stroje na výrobu těstovin, pečiva -pekařské stroje -stroje pro pekárny a cukrárny. Dodávky, prodej: -plastové materiály -polotovary z polyamidu -výrobky z polyuretanu.

Společnost se zabývá prodejem nástrojů pro kovozpracující podniky. Značky: -AKKO, SECo, PRAMET, ISCAR, ZCC CT, PRECITOOL, SUMITOMO, HITACHI.

Prodej: - zemědělská technika - náhradní díly.

Opravy: - malá zemědělská mechanizace - sekačky, křovinořezy - zahradní technika.

Prodej, maloobchod: -spojovací materiál -obráběcí nástroje.

Prodej, oprava, servis: - balící stroje - vážící stroje, váhy - třídící stroje - technologie pro ovocnářství a zeleninářství - postřikovače.

Hydraulické systémy: -údržba a servis hydraulických systémů -plnění hydraulických akumulátorů dusíkem -hydraulické šroubení a trubky přesné pro hydraulické rozvody.

Oprava, servis: - zemědělských strojů.

Oprava: -zemědělské stroje.