V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Prodej, servis, montáž a bazar: - zemědělské stroje - komunální stroje - lesnické stroje - prodej náhradních dílů - nářadí

Prodej a servis dřevoobráběcích strojů skupiny firem: - Weinig - Grecon - Dimter - Raimann a Waco - včetně starších a GO strojů - čtyřstranné frézky a hoblovky: - zařízení na výrobu oken.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, prodej, bazar, oprava, servis: -zařízení a materiál pro polygrafický průmysl

Služby: - parciální lakování - sítotisk UV lakem do formátu B1 - celoplošné lakování, laminace - prodej ofsetových potahů

Výroba obráběcích strojů. Konstrukce a výroba profilovacích, tvářecích a válcovacích linek a profilovacího nářadí včetně kalibrace. Výroba strojů na vzduchotechnické potrubí a pro jiné zpracování plechů.

DKG Hostivice s. r. o. vyrábí a dodává pro tyto chovy automatická snášková hnízda . Středem haly prochází linie dvou, zadní stranou postavených hnízd z pozinkovaného plechu, uložených na teleskopické profilové konstrukci.

Prodej - pneumatiky pro traktory, harvestory, vyvážecí soupravy - oleje, maziva - lesnické pomůcky - řetězy záběrové, ocelové.

Prodáváme stroje na zpracování trubek, profilů a plechu. Zároveň poskytujeme k prodaným strojům i záruční a pozáruční servis. Do našeho sortimentu patří hydraulické i elektromechanické ohýbačky trubek, zakružovačky profilů, hydraulické lisy, formovače konců a další speciální stroje na tváření plechu a profilů.

Dodávka - průmyslové roboty - zařízení pro lepení kovů - svářecí stroje a příslušenství - zařízení a stroje pro tepelnou úpravu kovů

Dovoz a prodej: - obráběcí stroje. Řešení pro obráběcí stroje a výrobu forem. Stroje, přístroje a zařízení pro přesné obrábění kovů

Zabýváme se opravami nejrůznějších agregátů, např. kompresorů, čerpadel, vývěv, hydraulických vozíků atp

Výsekové nástroje a příslušenství pro polygrafický průmysl. Výsekové plechy: - s úhly břitu 60°- 110° - dle vysekávaného materiálu - výška břitu 0, 30 - 1, 00 mm - možnost náseku i průseku, popř. kombinace - perforace. .

Nákup, prodej -technicko-poradenská činnost v oblasti zahraničního obchodu.

Přepravníky litého asfaltu a finišéry. Hutnící technika. Diamantové řezné nástroje. Zametací stroje. Náhradní díly pro čerpadla betonu. Náhradní díly na obalovny živičných směsí.

Nákup a prodej starších zemědělských strojů, traktorů, manipulační techniky a zemních strojů..

Elektrické pece: - Laboratorní pece - Válcové pece - Superkanthalové pece - Kelímkové pece - Pozorovací pece - Kalibrační pece.

Výhradní zástupce společnosti BOMAG pro ČR. Prodej, servis, pronájem, půjčovna: -malá a velká hutnící mechanizace pro stavebnictví -měřící systémy -kompresory -náhradní díly -použité stroje -vibrační pěchy, (žaba, dusák).

BOKI robotizované systémy spol. s r.o. je ryze česká soukromá firma, zabývající se od roku 1992 vývojem a výrobou jednoúčelových svařovacích strojů pro obloukové ( MIG/MAG, WIG, pod tavidlem ) a odporové svařování, přivařování svorníků a dodávkami robotizovaných pracovišť pro svařování, manipulaci s materiálem a další technologie.

Výroba strojů a zařízení na pečení a zpracování vaflí a oplatek: -poloautomatické a plně automatické elektricky vytápěné karusely na pečení oplatek, vaflí nebo obdobných výrobků -plynem vytápěné automaty na pečení plochých vaflí nebo pohárů -mixéry na výrobu těsta, domíchávače a nádoby na těsto -rotační drtič zbytkových ...

Výroba - stroje pro separování reklamní fólie

Video záznamy Letní a zimní úklid a údržba motoristických a nemotoristických komunikací Nabídka, servis - potiskovací a kompletační stroje - příslušenství Výstavba a údržba komunikační zeleně a parkových ploch

Servis - stavební kompresory ATMOS Opravy - zemědělská technika

-Dokončovací stavební práce -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Malířství, lakýrnictví a natěračství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení