Soustruhy, frézky, vrtačky či jiné obráběcí stroje tvoří nedílnou součást naprosto každé kovoobráběcí dílny. Tyto stroje je možné zakoupit jako nové anebo použité. V sortimentu dále najdete ohýbačky plechů, svěráky, lisovací stroje anebo také strojní pily.

Vývoz nových strojů a zařízení: - obráběcí - tvářecí - svařovací - obráběcí centra - výrobní linky - svařovací automaty - ocelové konstrukce (haly apod.) - zařízení pro betonárky - manipulační zařízení. Použité stroje, zprostředkování nákupu bez modernizace z ČR i mimo ČR.

UNIFA - kovoobráběcí stroje Prodej - servis - opravy kovoobráběcí a tvářecí stroje. Výkup - nevyužité stroje. Technologie, zprostředkování leasingu na nové i použité stroje. Provozovna: V. Opatrného 986 517 21 Týniště nad Orlicí

Strojírenská výroba: - stroje. Broušení, frézování. Práce: - soustružnické - zámečnické.

Prodej CNC obráběcích strojů Quick Tech Maximart Chevalier Pimacon Rekonstrukce, modernizace obráběcích strojů Retrofity Odborný technický servis výrobních zařízení a technická pomoc zákazníkům: - komplexní servis a údržba strojů a zařízení - řídicí elektronika (PLC, NC, systémové řídicí prvky) - elektrické rozvody a moduly (cívky, ...

Obchodní zastoupení holandské firmy Voortman Automatisering BV - světového výrobce strojů pro průmysl ocelových konstrukcí. Výrobní linky Voortman jsou stavebnicového typu kombinující vrtací, děrovací operace, dělení materiálů integrovanou pásovou pilou nebo nůžkami, pro plechy, pásovou ocel a profilové oceli s kompletním řešením výroby ...

Výroba upínacích a podávacích kleštin, kleštin do podavačů a upínacích karbidovych pouzder. Výroba speciálních kleštin.

Prodej: - nástroje pro třískové obrábění značek Innotool, TaeguTec, Wohlhaupter a Wexo.

Nabídka kovoobráběcích a tvářecích strojů a příslušenství. Soustruhy TOS po generální opravě. Náhradní díly a opravy soustruhů TOS Trenčín. Vrtačky a brusky FLOTT. Radiální vrtačky. Použité stroje: - brusky hrotové - brusky rovinné - brusky ostatní - frézky - frézky CNC - karusely - lisy ohraňovací - lisy výstředníkové - lisy ...

Hlavní výrobní program společnosti GAMA Control s.r.o. : - rekonstrukce autogenních, plazmových a laserových strojů - výroba CNC pálící strojů vlastní konstrukce - výroba CNC řídících systémů - prodej spotřebních dílů pro autogenní i plazmové řezání - servis pálících strojů RS-515, Forest, Zinser.

Výroba, prodej: -klempířské stroje a zařízení -zakružovací a ohýbací stroje -signovačky -rýny -moravské okapové žlaby -stroj na výrobu okapových žlabů -zakázková kovovýroba. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Prodej, nákup, servis, oprava: - obráběcí stroje - pásové pily na kov - svářecí technika. - cnc obrábění

Prodej soustružných strojů, modulárních systémů a abrazivních nástrojů.

Vývoj, konstrukce, výroba, modernizace, rekonstrukce, montáž, opravy, generální opravy, servis, prodej: - veškeré stroje, díly, nářadí i dle dokumentace zákazníka - sklářské a bižuterní stroje a náhradní díly: - stroje a zařízení pro ruční i strojní výrobu i zpracování skla - lisovací, mačkací, omílací, rumplovací, třídící, ...

Výroba, prodej: - speciální dřevoobráběcí stroje a zařízení: - širokopásové brusky - vrtací kolíkovačky - dýhovací lisy.

Společnost se zabývá prodejem nástrojů pro kovozpracující podniky. Značky: -AKKO, SECo, PRAMET, ISCAR, ZCC CT, PRECITOOL, SUMITOMO, HITACHI.

Zajišťujeme: - konstrukce vstřikovacích forem - ohýbací nástroje - svářecí přípravky - jednoúčelové stroje.

Dodávky, prodej, výkup. Použité obráběcí a tvářecí stroje: - brusky, frézky, lisy, nůžky - obráběcí centra, ohýbačky - ozubárenské stroje - pálicí stroje (laser, plasma) - příslušenství - soustruh (automatický soustruh, poloautomatický soustruh) - vrtačky, vyvrtávačky, zakružovačky.

Prodej, maloobchod: -spojovací materiál -obráběcí nástroje.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Oprava, revize, servis: -obráběcí stroje -frézy, soustruhy. Služby: -stěhování strojů a zařízení do 18 tun -kotvení strojů.

Výroba, vývoj, konstrukce, servis, prodej: - jednoúčelové stroje, nástroje, zařízení - univerzální stroj k obrábění kamene: - pro frézování, broušení, leštění, opracování a vrtání desek, vodorovné vyřezávání apod. - otáčky vřetene 350 - 2.500 Práce: - stavebně a strojně zámečnické - kovoobrábění Výroba a prodej: - garážová ...

Firma se zabývá zprostředkováním prodeje a nákupu použitých kovoobráběcích a tvářecích strojů a jiného průmyslového vybavení.

Nákup, prodej: - použité obráběcí a tvářecí stroje (frézky, soustruhy, lisy, hoblovky, závitořezy, vrtačky, vyvrtávačky, brusky, pily, nůžky, ohýbačky, stáčečky, zignovačky atd).

Řídicí technika pro obráběcí stroje, zařízení pro racionalizaci procesu obrábění. Výroba podavačů tyčí pro CNC soustruhy. Pohony posuvů a vřeten obráběcích strojů. Elektrické pohony a řídicí systémy pro průmyslovou automatizaci.

Ubytování: -66 dvoulůžkových pokojů (vlastní sociální zařízení) -lednička -komunikační telefon a přípojka k internetu. Ve všech pokojích platí zákaz kouření (kouření je povoleno jen na vyhrazených místech). Místo klíčů - čipová karta, která Vám zajistí přístup jak na ubytovnu a Váš pokoj, tak i do všech společně přístupných místností, jako ...