Soustruhy, frézky, vrtačky či jiné obráběcí stroje tvoří nedílnou součást naprosto každé kovoobráběcí dílny. Tyto stroje je možné zakoupit jako nové anebo použité. V sortimentu dále najdete ohýbačky plechů, svěráky, lisovací stroje anebo také strojní pily.

Oprava, nákup, prodej: -obráběcí stroje. -NC soustruhy. -frézovací centra.

Pilové pásy na kov. Prodej, velkoobchod: - obráběcí stroje - nástroje dřevoobráběcí kvalita HSS a tvrdokov - kotouče na lamino - kotouče na řezání hliníku a plastů - stopkové frézy - frézy na okna. Pilové pásy na kov. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Výroba, opravy: -pracovní stroje -stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -zámečnické.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -elektrické stroje a nářadí pro kutily i řemeslníky: vrtačky, brusky, okružní a pásové pily a pilky, soustruhy, svářečky, sekačky, nabíječky, trafosvářečky, kompresory, frézy, hoblíky.

Maloobchod, prodej: -řezné nástroje a CNC* obráběcí stroje pro obrábění kovů -frézy monolitní a destičkové pro frézování forem -řezná keramika, závitníky, upínací nářadí -CNC soustruhy -vertikální a horizontální obráběcí centra -automaty -zrychlovací hlavy -brusky -vrtáky.

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Výroba, prodej: -stoje -nářadí.

Nákup, prodej: - použitých obráběcích strojů, použité obráběcí stroje.

Prodej, montáž, servis, opravy, pronájem: -nové, použité, obráběcí a tvářecí stroje: -soustruhy, frézky, brusky, vrtačky, vyvrtávačky, závitořezy, pily, ostřičky, automaty, poloautomaty, ohýbačky, obráběcí centra, nůžky -lisy.

Prodej technologie v oblasti spojování hliníku revoluční metodou - AL85Plus. Jedná se o materiál, který umožňuje spojit hliník a jeho slitiny bez použití drahé svářecí techniky, svářečských oprávnění, technických ochranných plynů, a dalších podobných více nákladů. Nenahrazuje svařování hliníku ve výrobě, ale spíše doplňuje segment trhu. Využití ...

Strojírna. Oprava, servis, modernizace: -obráběcí stroje.

Prodej CNC strojů včetně polohovacích zařízení a jejich komponent. Konstrukce lineárních vedení, kuličkových šroubů a řízení.

Projekce, konstrukce, dodávky speciálních strojů a zařízení v oblasti opracování součástí, montáží a manipulace: -montáže a manipulace -jednotlivé montážní uzly -montážní buňky -montážní a manipulační linky -automatizace montážních procesů v elektrotechnice -jednoúčelové a speciální stroje -klasické jednoúčelové obráběcí ...

Prodej, oprava, servis: -dřevoobráběcí stroje -CNC* obráběcí centra BIESSE -širokopásové brusky VIET -stroje, zařízení pro povrchovou úpravu CEFLA.

Vývoj, konstrukce a výroba kotoučových pil převážně pro stavební materiály a výrobou ocelových řezacích a brousících kotoučů "tak - super" do úhlových brusek. Nově přibyl i program výroby vnějšího mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži - Kolobotek.

Leasing strojních celků a zařízení.

Opravy a servis veškerých kovoobráběcích a tvářecích strojů: - lisy - nůžky - ohýbačky - zkružovačky - soustruhy - frézky - horizontky - vrtačky - brusky - obrážečky - a jiné.

Nástrojárna. Výroba: -nástroje na tváření plechů -postupné lisovací nástroje -kombinované nástroje -formy výlisky z technické pryže -svařovací, frézovací a vrtací přípravky -upínače -speciální řezné nástroje atd.

Oprava: - elektromotory - trasformátory. Výroba: - CNC stroje a frézy. Modelářství.

Záruční, pozáruční servis, oprava, pravidelná údržba: -obráběcí stroje.

Broušení: - nástroje. Prodej: - nástroje kovo - nástroje dřevo - elektronářadí - měřidla.

Konstrukce, výroba: -mechanizační zařízení -tvářecí a jednoúčelové stroje -odvijáky, rovnačky, podavače, lisy, tvářecí linky, speciální nástroje.