Soustruhy, frézky, vrtačky či jiné obráběcí stroje tvoří nedílnou součást naprosto každé kovoobráběcí dílny. Tyto stroje je možné zakoupit jako nové anebo použité. V sortimentu dále najdete ohýbačky plechů, svěráky, lisovací stroje anebo také strojní pily.

Dobrovolné sdružení fyzických a právnických osob, které se zabývají obráběcími stroji a podílejí se na jejich výrobě, rozvoji a užití.

Dodávka, prodej: -obráběcí stroje. -CNC obráběcí stroje. -soustruhy. -vertikální, horizontální obráběcí centra.

Výkup a prodej použitých kovoobráběcích strojů.

Innovate Technology Solutions s.r.o. je strojírenskou výrobní společností, jejíž produkty mají uplatnění v širokém spektru strojírenského průmyslu.

Obchodní společnost TST servis, a.s. vznikla 1.7.1990 jako akciová společnost, založená 21 podniky vyrábějící obráběcí a tvářecí stroje v České republice a na Slovensku.

Materiály pro výrobu modelů, forem, přípravků: - Vantico - CibatoolR - Araldit - Ureol.

Prodej, montáž a servis použitých obráběcích a tvářecích strojů. Nabídka produktů: - soustruhy - frézky - závitořezy - vrtačky - vyvrtávačky - brusky - pilovací stroje - obrážečky - hoblovky.

Vývoz nových strojů a zařízení: - obráběcí - tvářecí - svařovací - obráběcí centra - výrobní linky - svařovací automaty - ocelové konstrukce (haly apod.) - zařízení pro betonárky - manipulační zařízení. Použité stroje, zprostředkování nákupu bez modernizace z ČR i mimo ČR.

Prodej CNC obráběcích strojů Quick Tech Maximart Chevalier Pimacon Rekonstrukce, modernizace obráběcích strojů Retrofity Odborný technický servis výrobních zařízení a technická pomoc zákazníkům: - komplexní servis a údržba strojů a zařízení - řídicí elektronika (PLC, NC, systémové řídicí prvky) - elektrické rozvody a moduly (cívky, ...

Nabídka kovoobráběcích a tvářecích strojů a příslušenství. Soustruhy TOS po generální opravě. Náhradní díly a opravy soustruhů TOS Trenčín. Vrtačky a brusky FLOTT. Radiální vrtačky. Použité stroje: - brusky hrotové - brusky rovinné - brusky ostatní - frézky - frézky CNC - karusely - lisy ohraňovací - lisy výstředníkové - lisy ...

Prodej soustružných strojů, modulárních systémů a abrazivních nástrojů.

Firma se zabývá zprostředkováním prodeje a nákupu použitých kovoobráběcích a tvářecích strojů a jiného průmyslového vybavení.

Řídicí technika pro obráběcí stroje, zařízení pro racionalizaci procesu obrábění. Výroba podavačů tyčí pro CNC soustruhy. Pohony posuvů a vřeten obráběcích strojů. Elektrické pohony a řídicí systémy pro průmyslovou automatizaci.

Prodej, montáž, servis, opravy, pronájem: -nové, použité, obráběcí a tvářecí stroje: -soustruhy, frézky, brusky, vrtačky, vyvrtávačky, závitořezy, pily, ostřičky, automaty, poloautomaty, ohýbačky, obráběcí centra, nůžky -lisy.

Prodej CNC strojů včetně polohovacích zařízení a jejich komponent. Konstrukce lineárních vedení, kuličkových šroubů a řízení.

Vývoj, konstrukce a výroba kotoučových pil převážně pro stavební materiály a výrobou ocelových řezacích a brousících kotoučů "tak - super" do úhlových brusek. Nově přibyl i program výroby vnějšího mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži - Kolobotek.

Firma CIM Group a.s. je obchodně-servisní společností působící již více než 15 let v oblasti prodeje CNC obráběcích strojů a strojírenských technologií. V oboru obráběcích strojů je firma CIM výhradním zástupcem špičkových světových výrobců CNC obráběcích center a soustruhů pro Českou a Slovenskou republiku. Zastoupení firem CINCINNATI ...

Činnost společnosti je zaměřena na prodej a servis CNC obráběcích strojů, jejich příslušenství. Prodej, servis a dodávky náhradních dílů pro CNC stroje.

Konstrukční kancelář nabízí tyto produkty: - svařovací přípravky - kontrolní přípravky - robotizovaná pracoviště pro automobilový průmysl - lisovací nástroje - obráběcí přípravky - manipulační zařízení.

Výroba a aplikace řídicích systémů k obráběcím, vypalovacím a specielním strojům a výrobou komunikačních adaptérů pro náhradu perferií u NC a CNC strojů.

Dodáváme spotřební materiál pro elektroerozívní obrábění .Veškeré námi dodávané materiály jsou od renomovaných firem ( v ČR výhradně zastupujeme několik zahraničních společností dodávajích tento sortiment) a splňují tak naší obchodní strategii: vysoká kvalita za rozumné ceny široký sortiment nabízeného sortimentu pružnost, korektnost, více ...

Vývoj, výroba, montáž i na zakázku - obráběcí stroje pro jednotlivé kusy nebo malé série

Výhradní prodejce - plátky zlata pro restaurátory Prodej - diamantová řezací technika