Svařování vyžaduje mnoho vybavení. V aktuálním sortimentu najdete svářecí invertory, multifunkční zařízení, svářečky pro MIG/MAG svařování, ale také zařízení pro svařování plazmou nebo různé příslušenství v podobě redukčních ventilů či svářecích masek.

Konstrukce a vývoj strojních zařízení: - jednoúčelové stroje, dopravníky, strojní celky, zvedací a manipulační technika - svařovaci a montážní přípravky, upínače, svařované konstrukce - modernizace stávajících konstrukčních řešení - dokončení rozpracovaných konstrukčních řešení.

Zabýváme se výrobou trafopájek a jejich příslušenství. Navíjení cívek.

Svářečská škola. Služby: - kurzy, školení pracovníků na svářečské práce - pravidelné přezkušování svářečů - vazačský, jeřábnický průkaz. - technické poradenství. Prodej: - svářecí zdroje - náhradní díly pro svářecí zdroje a příslušenství - přídavné materiály pro svařováni. Práce: - drobné zámečnické práce - svářečské ...

Prodej: -svařovací a pálící stroje a příslušenství ESAB, SAF, OERLIKON a CEMONT -přídavné materiály pro svařování -svařovací hořáky a příslušenství ABICOR BINZEL -ohýbačky kovových profilů HERBER ENGINEERING AB. Zaruční a pozáruční servis. Poradenství.

Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: -nástroje, nářadí, stroje -elektrické ruční nářadí -stříkací technika -svařovací technika.

Firmám nabízíme: -pracovní oděvy -pracovní obuv -pracovní rukavice -ochranné pomůcky -svářecí materiály a techniku -technické plyny -brusné a řezné kotouče. Autodoprava.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - svářecí (svařovací) technika - nářadí. Svářečská škola - tel. 605 260 418, 603 233 260. Školení svářečů - tel. 605 260 418.

Prodej: -svářecí materiál, technika, -brusivo, -nářadí.

Prodej: - stroje pro lisování - pájecí technika, zařízení a materiál.

Internetový prodej pro stavebníky, řemeslníky a domácí kutily: -svítilny -elektrocentrály -elektrické nářadí -nářadí -kotouče CBN -nástroje -závitořezné nástroje -diamantové kotouče -vodováhy -pilové kotouče -aku nářadí -dílna a garáž -měřící technika -motorové pily -nabíječky -obráběcí stroje -sekáče ...

Prodej svařovací techniky a materiálů.

Stavební bazar, výkup: -stavební materiál, stavebniny. Prodej: -stavební materiál nový a použitý -nářadí -sekční ocelová garážová vrata STANLEY a WINDSOR-DOOR. Půjčovna, pronájem: -svářečka na plastové potrubí -řezačka na dlažbu a obklady -mlýnek na brizolit.

vedeno již jako s.r.o. Svařovací technika plastů: -polyfuyní svářečky na trubky -horkovzdušné svařovací pistole -ruční svařovací extrudery -svařovací pravítka pro svařování desek -ohýbačka.

vedeno již jako s.r.o. NUBA, s.r.o.. Výroba: -trafopájky, transformátorové páječky ETP 4 75W a ETP III 100W -nízkonapěťové transformátory ETP 5 125W -pájecí příslušenství -termosondy.