Pusťte se do úklidu s kvalitní a účinnou úklidovou technikou, jako jsou vysavače, mopy, úklidové vozíky, houbičky, mikrovlnné utěrky, teleskopické tyče, stěrky, mycí stroje, smetáky, lopatky a další produkty, jež vám usnadní rutinní i generální úklid.

Dovoz a prodej čistící a úklidové techniky.

Úklid Pardubice, Hradec Králové, Chrudim, Rychnov nad Kněžnou. -čištění koberců a čal. nábytku -úklidový servis pro firmy, postavební úklidy hal, obchod. domů, kanceláře, domácnosti, obchody, zdravotní střediska, úřady, bytová družstva, školy, -prodej úklidové techniky a čistící techniky Kaercher ČIŠTĚNÍ INTERIÉRŮ AUT VŠECH VELIKOSTÍ, ...

Prodej, eshop: - výrobky Vileda - utěrky, hadry - mopy.

Průmyslové čištění. Výkonným vysavačem dokážeme odsát materiál a shromáždit jej v příslušném zásobníku: -odstraníme závaly materiálu z pod technologických zařízení -odstraníme prach a nečistoty z podlah a konstrukcí.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej vysavačů a čistících strojů Nilfisk Advance. Centrální vysavače. Distribuce sáčků a filtrů firmy Alafil. Distribuce vysavačů a spotřebičů Thomas. E-shop. Servis vysavačů.

Dovoz úklidové techniky. Průmyslová, úklidová, čistící a mycí technika včetně sacích turbín pro všechny typy vysavačů: - prodej, servis, poradenství - náhradní díly a příslušenství pro všechny vysokotlaké mycí sestavy - mycí zařízení pro osobní a nákladní autodopravu - vysavače, čističe koberců a čalounění pro domácnost - zářiče, vyhřívací ...

Dovoz, distribuce a servis čistící a úklidové techniky: - mycí stroje - zametací stroje - průmyslové vysavače - kobercové stroje.

Prodej: -značky SOTECO, FIMAP, CLARKE, NILCO, UNGER -úklidová technika, náplně -sanitární technika -podlahové mycí stroje -vysavače -čističe koberců -úklidové vozíky, mopová technika -čistící prostředky.

- nářadí - prodej - servis - půjčovna - - Prodej nářadí - Prodej strojů - Servis nářadí - Servis strojů - Půjčovna nářadí - Půjčovna strojů - Prodej mycí techniky - Prodej čistící techniky

Zajistíme pro vás kompletní sortiment pro úklid a čištění. Produkty: - čistící stroje - mycí stroje - úklidová technika - čisticí prostředky - hygienický program - drogerie.

Nabídka čištění koberců, čalouněného nábytku a interiérů automobilů. Nabídka služeb půjčovny čisticích strojů.

E-shop: - vybavení kanceláře, dílny, skladu a zahrady pro firmy i domácnosti.

Služby: - výroba chemických látek a chemických přípravků - poskytování technických služeb-čištění počítačů - výrobky na čištění a údržbu výpočetní a kancelářské techniky. Výroba: - navlhčené čisticí utěrky v dóze - navlhčené čisticí utěrky v malé oválné dóze - refily (náhradní plnění navlhčených čisticích utěrek) - zpracování ...

Výroba: - mycí tkané hadry

Služby: - úklidové služby pro domácnost, firmu, restauraci. Maolobchod, prodej, e-shop: - úklidové prostředky.

Výroba, prodej: - čistící hadry (bavlněný textil). Technický textil čistící k čištění rukou, výrobků, strojů, nástrojů, součástek ve výrobních provozech a dílnách nejrůznějšího zaměření. Sídlo firmy: - Opletalova 418, Bohumín - Skřečoň.

Nabízíme pravidelný i jednorázový úklid, údržbu chodníků, travnatých ploch, zahradnický servis či údržbářské práce. Dodáváme hygienické vybavení.

Průmyslové prací stroje GIRBAU. CHIMEX KOMPLETNÍ VYBAVENÍ V OBLASTI CHEMICKÉHO ČIŠTĚNÍ A PRANÍ -bezplatné zpracování návrhu technologického uspořádání -zaškolení a zapracování obsluhy -zprovoznění čistírny a prádelny Obchodní zastoupení, dovoz, import, prodej a servis značek:GIRBAU-BÖWE-VEIT-SEITZ. BÖWE: -chemické čistírny ...

Prodej, maloobchod: -čistící a úklidové zařízení.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čistící, mycí a desinfekční prostředky - nátěrové hmoty, technické kapaliny, ředidla, lepidla, tmely, barvy - stavební chemie - pracovní oděvy, ošacení, obuv, rukavice - ochranné pracovní pomůcky - úklidové potřeby. Zprostředkovatel náhradního plnění. Sídlo firmy: - Roháče z Dubé 1/1, ...

Velkoobchod, prodej, e-shop. Hygienické potřeby: -papírové ručníky, toaletní papíry, mýdla, čistící prostředky, tělová kosmetika, dávkovače mýdla a pod. Potřeby pro úklid: -mopy, smetáky, vozíky, pytle na odpadky, úklidové a mycí prostředky.

Čištění: - koberce - čalouněný nábytek. Půjčování, půjčovna, pronájem: - čistící stroje Kärcher, stroje na čištění koberců - stroje na čištění parket a drátkování parketových ploch.

Poradenství, prodej, oprava, servis: -čistící technika, vysavače RAINBOW.

Johan ENVIRO: - sorbenty - norné stěny - čisticí utěrky - rohože. Dodavatel sorpčních materiálů pro zachytávání nebezpečných látek ropného a chemického charakteru.

Prodej, servis, pronájem KÄRCHER: - průmyslové vysavače - kobercové extraktory - vysokotlaké mycí stroje s ohřevem i bez ohřevu - čistící chemie. Prodej, servis, pronájem REA CZ- výhradní zastoupení pro ČR: - mobilní teplovzdušné topné agregáty.