Pusťte se do úklidu s kvalitní a účinnou úklidovou technikou, jako jsou vysavače, mopy, úklidové vozíky, houbičky, mikrovlnné utěrky, teleskopické tyče, stěrky, mycí stroje, smetáky, lopatky a další produkty, jež vám usnadní rutinní i generální úklid.

Velkoobchod, prodej: -průmyslové zboží -kuchyňské zboží -domácí potřeby -zahradní nářadí ruční

Společnost SKARTIA ČR s.r.o. vznikla v roce 2000 přeměnou z fyzické osoby podnikající pod názvem A-CLASS PAPER, která byla založena v roce 1995. Po celou dobu nabízíme zákazníkům zboží a služby na kvalitní úrovni, tak aby s námi byli maximálně spokojeni.

Autorizovaný prodej a servis čisticí techniky WAP Nilfisk Alto Group

Výroba, velkoobchod, zásilkový prodej, e-shop (internetový obchodní dům*): -sanitární zařízení, hygienické potřeby -DÁVKOVAČE TEKUTÉHO MÝDLA -ZÁSOBNÍKY PAPÍROVÝCH RUČNÍKŮ A TOALETNÍHO PAPÍRU -OSOUŠEČE NA RUCE, fény -OSVĚŽOVAČE VZDUCHU, včetně náplně -HYGIENICKÉ POTŘEBY -tekutá mýdla a mycí pasty -papírové ručníky ...

Výroba, velkoobchod, zásilkový prodej, e-shop (internetový obchodní dům*): -sanitární zařízení, hygienické potřeby -DÁVKOVAČE TEKUTÉHO MÝDLA -ZÁSOBNÍKY PAPÍROVÝCH RUČNÍKŮ A TOALETNÍHO PAPÍRU -OSOUŠEČE NA RUCE, fény -OSVĚŽOVAČE VZDUCHU, včetně náplně -HYGIENICKÉ POTŘEBY -tekutá mýdla a mycí pasty -papírové ručníky ...

Čistící stroje. Značky: WAP, Karcher. Stacionární rozvody tlakového mytí pro masný a potravinářský průmysl, generální, střední, běžné opravy - záruční a pozáruční servis. Opravy tlakových hadic všech typů. Výkup: stroje funkční, nefunkční, jinak poškozené a starší, typ nerozhoduje

Internetový prodej, e-shop: - úklidové technika, příslušenství a dezinfekce. Dodávky zboží pro sociální, nemocniční, školní, hotelovou a administrativní sféru.

Dodávka a montáž: - mycí linky pro autoumývárny - ambulantní čističky podvozků pro nákladní automobily - ambulantní čističky podvozků pro kolové zemní stroje - zařízení pro větrání průmyslových hal včetně rekuperace tepla (decentrální systém, jednotky NJVR 8001) - zařízení pro čištění domovních odpadních vod - zařízení pro čištění ...

Pobočka. Prodej: - výrobky, zboží nabízené v TV reklamách - bazény, bazénové příslušenství - nářadí - výrobky pro zdraví a krásu, pro úklid domácnosti a praní, do kuchyně - domácí potřeby - hračky pro děti - drobná elektronika, elektro zboží. Sídlo společnosti: - Rybná 669/4, Praha - Staré Město.

Prodej, servis, oprava: - profesionální čistící a úklidová technika - vysokotlaké mycí stroje studenovodní nebo s ohřevem - mycí automaty na podlahy - zametací stroje - úklidové a manipulační vozíky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dřevoobráběcí stroje -frézky, dlabačky a hoblovky -pásové, okružní, formátovací, rámové -rozmítací, radiální a truhlářské pily -brusky a soustruhy na dřevo -zahradní a lesní technika STIHL -zahradní sekačky -zahradní traktory -vysokotlaké mycí stroje -kalová čerpadla -zahraní ...

Kompletní úklidový servis: - úklid RD a bytů, kanceláří, firem, průmyslových hal, společných prostor - půjčovna úklidové techniky - prodej čistících prostředků - služby hodinového manžela - půjčovna úklidových strojů.

Prodej: -domácí a profesionální vysavače LUX* -profesionální čisticí technika LUX-ROTOWASH -čističe vzduchu LUX* -MICROLUX utěrky a mopy z tříštěného mikrovlákna -LUXROYAL čisticí a osvěžující přípravky na koberce a čalounění.

Prodej, oprava, servis: -čistící technika -vysavače VAX -teploměry a vlhkoměry švédské firmy Viking a německé firmy TFA.

Servis: - vysokotlaké čistící systémy.

Obchodní centrum SPONAR. Čistící a úklidová technika. Prodej: -čistící prostředky na mytí, leštění, dezinfekci -rohožky do vchodů -koberce -vysavače a extrakční přístroje -tapety a fototapety -dekorativní a dárkové předměty. Půjčovna: -čistící stroje pro profesionály i domácnost.

Prodej: - papírové ručníky - tekutá mýdla - toaletní papír - papírové ubrousky - hygienické zásobníky - odpadkové koše - mopy - rohože - netkaná textílie - osoušeče rukou - úklidová technika. - Termoizolační stěrky - protiplísňové přípravky.

Maloobchod, prodej, pokládka: -koberce -podlahové krytiny. Půjčovna: -stroje na čištění koberců.

Služby: -čištění koberců, čalounění a žaluzií -jednorázové i pravidelné úklidy podniků a domácností -tlakové i strojní mytí -mytí oken, výloh, podlah a fasád -antiskluzové nátěry -nanášení podlahových vosků -úklid sněhu, sečení trávy -čištění interiérů automobilů -vyklízení půd a sklepů -úklid po živelných pohromách, ...

Služby: -úklidové -čištení koberců a čalouněných materiálů. Půjčovna: -stroje Karcher. Servis: -počítače -externí správa informačních technologií -vzdálená správa PC a sítě -poradenství v oblasti IT Půjčovna: -notebooky.

Firma INTE zajišťuje prodej, servis, půjčovnu čistící techniky německé firmy Karcher. Výroba a oprava vysokotlakých hadic. Prodej-malá úklidová technika: -Eastmop (jedno a dvoukbelíkové vozíky, úklidové a servisní vozíky, mopy a držáky mopy -Unger (stěrky, škrabky a rozmýváky na čištění oken, podlah, zdí) s ...

Reklamní činnost: - popisy aut - popisy obchodů - reklamní tabule - firemní štíty - popisy fasád - sítotisk - potisk dárkových předmětů - návrhy a zpracování firemních značek. Půjčovna: - čisticí stroje KÄRCHER.

Velkoobchod, maloobchod: -doplňky sanitární techniky -dávkovače -vysoušeče -ventily -infrabaterie -puzzle -umělé květiny -ventilátory -úklidová technika -mopy -čisticí přípravky. Práce: -ultračištění vertikálních žaluzií -koberců. Prodej: -výpočetní a kancelářská technika -Ústí nad Labem, Mírové náměstí 33 ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - čistící technika (převážně Karcher). Úklidové služby: - mytí - čištění.