Pořiďte si domů klimatizace, ventilátory, čističky vzduchu, topidla nebo odvlhčovače vzduchu, které spadají do vzduchotechniky. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem.

Kompletní dodávka klimatizací MIDEA, tepelných čerpadel Panasonic. Výhradní distributor vzduchotechnických rekuperačních jednotek KOMFOVENT pro Českou a Slovenskou republiku. Zdroje chladu RIGEL IMPIANTI. Prodej ventilátorů BLAUBERG a VZT komponentů.

Prodej, montáž, servis vzduchotechniky a klimatizace. Kamenná prodejna České Budějovice a Plzeň. Internetový obchod

Projekce, dodávka, montáž, poradenství: -vzduchotechnická zařízení -dodávky vzduchotechnických komponentů Služby: -zaregulování, měření výkonu VZT zařízení -servis, revize.

Prodej - centrální vysavače - zvlhčovače vzduchu - drtiče odpadků - mobilní klimatizace.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - rekuperace - tepelná čerpadla - průmyslové a centrální vysavače

Odsávání a filtrace olejových a emulzních aerosolů, mlhovin a prachu. Nabízíme odlučovače olejové mlhy a aerosolu, filtrační věže, elektrostatické filtry, jednotky pro odsávání suchého prachu a kouře, sací ramena a magnetické separátory.

Návrhy, projekce, realizace, montáže: - vzduchotechnika, vzduchotechnická zařízení: - větrací jednotky - rekuperační jednotky do RD i do velkých objektů - větrání restauračních kuchyní včetně nerezových digestoří - teplovzdušné vytápění rodinných domků a bytů - odvětrání WC, koupelen a kuchyní v RD a v bytových ...

Velkoobchod, e-shop: - roletové a okenní příslušenství - dopisní vhozy a schránky - větrací technika

Správa technického zařízení budov, - revize zařízení - servis a technické prohlídky - zpracování a vedení dokumentace technických zařízení. Dodávka a montáž vzduchotechnických zařízení - vzduchotechnika - klimatizace. Ostraha objektů - ochrana a monitoring osob a majteku. Úklidové služby - úklid kanceláří a společných prostor - ...

Dodávky, montáže a uvedení do provozu klimatizačních zařízení předních světových výrobců: DAIKIN, HITACHI a dalších. Řešení klimatizace jsou k dispozici v různém provedení: - klimatizace Split: jedna vnitřní jednotka na jednu venkovní jednotku. - klimatizace Multisplit: dvě až čtyři vnitřní jednotky na jednu venkovní jednotku. - tento ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -elektronické zabezpečovací systémy. -kamerové systémy. -domácí videotelefony. Práce: -elektromontážní. -elektrorevize. Montáž: -klimatizace.

Výroba: -výmeníky tepla -výparníky a topení pro klimatizace osobních automobilů.

Činnost: - dodávky vzduchotechnických zařízení - měření a regulace - chlazení a klimatizačních jednotek - vzduchové dveřní clony - záruční a pozáruční servis klimatizace a vzduchotechniky - rekonstrukce vzduchotechnických zařízení - rekuperace - kompletní stavební práce.

Maloobchod, prodej, opravy, servis: -veškeré chladící a mrazící zařízení -autoklimatizace -klimatizace -tepelná čerpadla.

Provádíme instalace a opravy klimatizací, vzduchotechniky, tepelných čerpadel a rekuperací. Působíme v Praze a Středočeském kraji.

Prodej - elektroinstalační materiál Montáž, opravy a revize - elektrická zařízení - hromosvody Regulace - topné systémy - vzduchotechnika

Nabízíme prodej, montáže i servis klimatizací, vzduchotechniky, chlazení či tepelných čerpadel.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla

Dodávka, montáž, oprava, servis: - systémy větrání s rekuperací tepla a vlhkosti - rekuperační jednotky

Návrh, dodávka, montáž a servis - klimatizace - průmyslové chlazení - tepelná čerpadla.

Klimatizace, vzduchotechnika, vzduchové clony, chlazení, vytápění, elektroinstalace, HVAC, protihlukové stěny, kryty, žaluzie, technické zařízení budov. Měření a regulace.

Prodej a montáž - klimatizace - tepelná čerpadla - řízené větrání.

Výroba: - žaluziová síta - prvky pro vzduchotechniku. Práce, služby: -řezání plazmou, kyslíkem na CNC stroji -ohraňování -ohýbání -stříhání.

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - průmyslové chlazení - chladící boxy z PUR panelů Oprava, servis: - chladničky, mrazničky

Návrh, prodej, montáž, oprava, servis: -klimatizace -vzduchotechnika -tepelná čerpadla