Pořiďte si domů klimatizace, ventilátory, čističky vzduchu, topidla nebo odvlhčovače vzduchu, které spadají do vzduchotechniky. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem.

MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti v oblasti vzduchotechniky. Jsme výhradním zástupcem výrobce MENERGA GmbH a provádíme dodávky, montáž a servis VZT jednotek. Kromě kompletní dodávky VZT zajišťujeme jejich zprovoznění a následný servis. Naše zařízené jsou vhodná pro aquaparky, kryté bazény, hotely, divadla i kanceláře.
MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Prodej, montáž a servis - klimatizace - tepelná čerpadla - rekuperace - vzduchotechnika Prodej, projekce, montáž LED osvětlení - LED světelné zdroje - LED žárovky - LED pásky - LED reflektory - Výpočet umělého osvětlení dle ČSN (DIALux, Wils) - Výpočet úspory energie s LED osvětlením - Poradenská činnost v oblasti LED osvětlení

BRONSWERK HEAT TRANSFER spol. s r.o. je specialista na procesy výměny tepla a zabývá se: Návrh, konstrukce a výroba: - vzduchových chladičů a kondenzátorů - plášťových výměníků a kondenzátorů - speciálních výměníků - ohřívačů - žebrovaných trubek - zařízení pro přepravu a skladování technických plynů - hloubkové výměníky - ...

Nabízíme odbornou montáž a servis klimatizací Toshiba, LG a Haier do domů, bytů a kanceláří. Zajistíme záruční i pozáruční servis.

Prodej, servis, instalace: - chladící zařízení.

Výroba, montáž, instalace, servis: - vzduchotechnika. Instalace MaR.

Výroba elektroniky: - osazování SMD - montáže OEM - vlastní výroba zesilovačů - hudební, autobusové - napájecích zdrojů - Visuality Multimedia - LCD s integrovaným PC - ozvučovacích souprav 24V. Kovovýroba: - přesné zpracování plechů CNC technologií - řezání laserem - vysekávání, děrování, ohýbání, ohraňování, svařování - ...

Výroba, instalace, prodej, oprava, servis: -vzduchotechnické a klimatizační zařízení -vzduchotechnika -klimatizace -klimatizační technika.

Nákup a prodej: - tvářecí stroje - obráběcí stroje - stroje na plasty - vzduchotechnika.

Nefunguje chladicí zařízení? Potřebujete odstranit závadu na Vašem mrazáku nebo chladicím boxu? Hledáte profesionálního opraváře chladniček a mrazniček? Specialista na chladicí zařízení - firma Jaroslava Hamerníka, je pro Vás to pravé! Nabízíme kompletní služby v oblasti oprav různých chladicích zařízení a servis klimatizačních zařízení. ...

E-shop s podporou kamenné prodejny v Libochovicích specializovaný na ventilátory, svítidla a led žárovky, větrací mřížky, elektro materiál, elektro. Nabízíme totožné ceny na naší kamenné prodejně jako uvádíme v našem e-shopu.

Prodej: - krbová kamna - krbové vložky - klimatizace - tepelná čerpadla - odvlhčovače - solární panely.

Montáž, servis a revize: -průmyslová vzduchotechnika -revize požárních klapek.

Prodej, oprava, servis: -úklidová čistící technika NILFISK -klimatizační technika BÖSCH -veškeré systémy pro suché, vlhké a mokré čištění -ekologické chemické čisticí prostředky. Čištění, úklid hal.

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

Dodávky vzduchotechniky a klimatizace na klíč: - Split-systémy - engeneering - projekt - dodávka - montáž

Prodej, projekce, montáž a servis po celé České republice (ČR): - Průmyslové a zemědělské chlazení - chladící a mrazící boxy - klimatizace - opravy autoklimatizací - tepelná čerpadla - vzduchotechnika, rekuperace.

Prodej, servis a montáže: - klimatizace - chladící technika.

Naše služby: - poradenská a projekční činnost v oboru průmyslového odsávání - prodej sací zařízení.

Firma Ladislav Šraga se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizací. Dále zabezpečujeme opravy ledniček a mrazniček. Zakázky přijímáme dohodou. Naším cílem je poskytovat kompletní profesionální služby. Odborné práce pro klimatizace a chlazení provádíme vlastními zaměstnanci. Přesvědčte se o kvalitě poskytovaných služeb a kontaktujte nás!

DANEX Dřevařské technologie: -technologické linky -vzduchotechnika -vybírací zařízení -ocelové konstrukce-haly -jednoúčelové stroje -dřevařský průmysl -přibližovací tratě -strojní obrábění rotačních dílů

Služby: -ekologie ovzduší -průmyslová vzduchotechnika a klimatizace se zaměřením na fitrování nečistot z ovduší.

kompletní dodávka a montáž: -průmyslového chlazení -stavba chladících a mrazících boxů -chlazení kapalin -monitorování chladících prostor přes síť či modul GSM -záznamníky teplot -servis autoklimatizací -technologie sušáren dřeva -dodávky gastrozařízení -tepelná čerpadla -klimatizace.

Projekce, dodávka, montáž: -klimatizace, větrání, odprašování -filtrace.