Pořiďte si domů klimatizace, ventilátory, čističky vzduchu, topidla nebo odvlhčovače vzduchu, které spadají do vzduchotechniky. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem.

MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti v oblasti vzduchotechniky. Jsme výhradním zástupcem výrobce MENERGA GmbH a provádíme dodávky, montáž a servis VZT jednotek. Kromě kompletní dodávky VZT zajišťujeme jejich zprovoznění a následný servis. Naše zařízené jsou vhodná pro aquaparky, kryté bazény, hotely, divadla i kanceláře.
MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Návrh, dodávka, instalace, oprava, servis: - klimatizační jednotky - klimatizace - vzduchotechnika.

Montáž, opravy, servis: - transportní chlazení - chlazení, chladící zařízení. Autorizovaný servis Carrier. Náhradní díly skladem. Typy jednotek: - Carrier Neos - chlazení vozů o objemu nákladního prostoru 6m3 - Carrier Viento 200, 300, 350 - objem nákladového prostoru až 16m3 - Carrier Xarios Small 150, 200, 300 - objem ...

Výroba průmyslových ventilátorů: -pro potravinářských, chemický, průmysl -pro kotle (biomasa) -prodej generátorů proudu.

JANKA-LENOX, obchodní zastoupení. Výroba, prodej: - klimatizace, vzduchotechnika jednotky, ventilátory, chladiče, split systémy) - vodní, parní výměníky. Sídlo firmy: -Vrážská 143, Praha 5-Radotín, tel.: 251088111.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace.

Oprava, montáž, servis: - chladničky, mrazničky - průmyslové chlazení. Servis. Chlazení. Výroba a opravy průmyslových chladicích a vzduchotechnických zařízení.

Projekce, výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - dodávky na klíč včetně topení - elektroinstalace.

Výroba a lakování plastových výlisků: -audio a video díly -díly pro automobilový průmysl -klimatizační technika.

CHLADÍCÍ A KLIMATIZAČNÍ ZAŘÍZENÍ -klimatizační jednotky -klimatizace -mobilní jednotky -okenní jednotky -nástěnné jednotky s infraovládačem -kazetové jednotky -podstropní jednotky -jednotky do UZT -invertory -kondenzační jednotky -ovladače (infra, kabelové) Služby: -plnění a seřizování autoklimatizace -revize ...

Dodávky na klíč, rekonstrukce. Provoz a správa tepelných zdrojů v ČR: -provozování parní, teplovodní nebo plynové zdroje: -kotelny, VS (výměníkové stanice), PS (předávací stanice) -havarijní služba s dálkovým hlášením poruch nonstop -modernizace, opravy a rekonstrukce technických zařízení. Montáž a opravy: -kotelna, topení, rozvody ...

Dodávky, instalace a servis: - chladících a mrazících zařízení: - klimatizace - chlazení rozvaděčů - chlazení serveroven - chladící a mrazící boxy, vitríny, výrobníky ledu, výčepní zařízení, domácí chladničky a mrazničky Prodej: - regulační a měřící technika Výroba: - chladiče k temperování řezných kapalin k obráběcím ...

Velkoobchod, maloobchod, servis, prodej: -plynové kotle VAILLANT -čerpadla tepelná -izolace tepelné. Měření tepla, regulace.

Výroba: -konstrukční a vývojová činnost v oblasti klimatizace. Speciální, odborné školení. Základní vzdělání na PC. Multimedia, marketing: -návrh, výroba www, web stránek -design, animace -grafické studio -mailing, direct mailing -databáze -tisk. Služby v oblasti CAD, DTP, multimedií, programování a realit.

Tepelné systémy Hoval: -plynové a olejové kotle -kondenzační technika -ohříváky a akumulace -tepelná čerpadla -solární systémy -vzduchotechnika.

Filtrační technika s.r.o. je inženýrská technologická firma, která se v rozhodující míře zaměřuje na návrhy a dodávky zařízení na čištění odpadního vzduchu.

Servis a prodej: -chladicí zařízení. Montáž a opravy: -klimatizace, doplňování autoklimatizací, revize těsnosti podle vyhlášky.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace Měření fyzikálních veličin: - průtočného množství vzduchu - hlučnosti - teplot

Klimatizace, vzduchotechnika, filtrace, chlazení, projekce, opravy, montáž, servis.

Chladírenská a klimatizační technika.

Prodej, montáž a servis klimatizačních zařízení. Nabídka tepelných značek sanyo.

Výroba, oprava, servis: -AGROKLIMA - řídící systémy: -ventilace, vzduchotechnika -topení v zemědělských objektech -zvlhčování vzduchu -Skleníková automatizace.

Prodej, dodávka, montáž: -kompresory -kompresory vysokotlaké a šroubové Ingersoll-Rand, Schneider, Atlas Copco, Kaeser -kompresorové stanice na klíč -průmyslové chlazení -vytápění -záruční a pozáruční servis kompresorů.