Pořiďte si domů klimatizace, ventilátory, čističky vzduchu, topidla nebo odvlhčovače vzduchu, které spadají do vzduchotechniky. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem.

MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti v oblasti vzduchotechniky. Jsme výhradním zástupcem výrobce MENERGA GmbH a provádíme dodávky, montáž a servis VZT jednotek. Kromě kompletní dodávky VZT zajišťujeme jejich zprovoznění a následný servis. Naše zařízené jsou vhodná pro aquaparky, kryté bazény, hotely, divadla i kanceláře.
MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Služby: -technická podpora -projektové zpracování -dodávku technologie včetně instalace -systémy dálkového řízení a komunikace -klimatizace, vzduchotechnika a záložní zdroje -záruční a pozáruční servis.

Vzduchotechnika. Klimatizační technika.

Prodej, montaže a servis: - chladící, klimatizační a výčepní zařízení. Instalace a dodávky: - chladící vitríny a pulty. - chladící a mrazící boxy.

Dodávky systémů vzduchotechniky a klimatizace. Projektové dokumentace vzduchotechniky všech stupňů. Posouzení stávajících systémů, konzultace. Servisní služby, údržba a opravy vzduchotechnických zařízení. Výroba potrubí z pozinkovaného plechu a ALP. Výroba tlumičů hluku, protidešťových žaluzií a podobných klempířských výrobků. Doprava našich ...

Prodej, servis, montáž: -chladící zařízení, sporáky, myčky -autoklimatizace -klimatizační jednotky -chladící zařízení do obchodů a restaurací -tepelná čerpadla.

Výroba, prodej, servis: - dmychadla - filtrace - náhradní díly - příslušenství. Prodej: - ručně tkané koberce. Barvení oděvů.

Výroba, prodej: -klimatizace, vzduchotechnika: -klimatizační jednotky -radiální ventilátory -průmyslové výměníky

Maloobchod, servis, opravy: -transportní chlazení, klimatizace a nezávislé topení.

Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky - průmyslové chlazení - boxy - chladící a klimatizační zařízení. Oprava, opravna, servis, záruční a pozáruční servis: - klimatizace místností - klimatizace automobilů - klimatizační zařízení, jednotky.

Ukončena činnost. Vzduchotechnika, klimatizace: - Daikin, Chunlan, Samsung, Viessman - dodávka - montáž.

Oprava, servis, montáž: -vzduchotechnika KOVONA Karviná -klimatizace TOSHIBA. Revize: -tlakové nádoby FLAMCO.

Prodej: - elektromateriál - svítidla - světelné zdroje - ventilátory - vzduchotechnika.

Velkoobchod, prodej: - větrací systémy s i bez rekuperace tepla ALDES - centrální vysávací systémy ALDES AXPIR - infrasauny Hyundai - domácí a malé průmyslové vysavače AQUA VAC* - švédské silikonové těsnění EUROSTRIP - horizontální a vertikální žaluzie v mnoha barvách i do plastových oken - okenní a dveřní sítě proti hmyzu.

Výroba a montáž -ocelové konstrukce na potrubí Generální opravy velkostrojů a montáž vzduchotechnického zařízení.

Výroba, prodej, obchodní a technické podklady, konkrétní studie i poradenství, záruční a pozáruční servis: -výrobky PALMOS -plynové, teplovzdušné agregáty.

Vzduchotechnika - dodávka klimatizačních a větracích systémů - tepelných čerpadel - odvlhčovačů - vzduchových clon a vysoušečů rukou

Servis, opravy: - chladicí zařízení - klimatizační zařízení

Kompletní služby v oboru vzduchotechnika, prodej, oprava, servis: - odlučování popílku - odprašování - pneudoprava - klimatizace - filtrování nečistot z ovzduší. Pracoviště Milevsko: - Masarykova 258, tel.: 382 522 545.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Dodávka, montáž: - solární systémy - vzduchotechnická zařízení - tepelná čerpadla

Prodej a servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Oprava, servis, montáž, projekce: - klimatizace - vzduchotechnika - ventilátory - ohřívače. Stavební činnost: - rodinné domky na klíč - zateplování - revitalizace bytů a panelových domů.

EN ISO 9001:1994, 9001:2000. Návrh, kompletní dodávka a servis vzduchotechnických zařízení, včetně provádění souvisejících technických měření. Kompletní dodávky vzduchotechniky v oblasti klimatizace, větrání, odsávání a filtrace, kompletace se systémy chlazení, měření a regulace. Projekce, dodávky, montáž, servis, měření ...

Orientuje se převážně na instalace včetně dodávky klimatizačních zařízení, servis a opravy. Naše firma poskytuje záruční i pozáruční servis na klimatizace: MATUSHIMA YORK .