Pořiďte si domů klimatizace, ventilátory, čističky vzduchu, topidla nebo odvlhčovače vzduchu, které spadají do vzduchotechniky. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem.

MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti v oblasti vzduchotechniky. Jsme výhradním zástupcem výrobce MENERGA GmbH a provádíme dodávky, montáž a servis VZT jednotek. Kromě kompletní dodávky VZT zajišťujeme jejich zprovoznění a následný servis. Naše zařízené jsou vhodná pro aquaparky, kryté bazény, hotely, divadla i kanceláře.
MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Kompresorová technika: - nízkotlaké pístové kompresory - vysokotlaké pístové kompresory - šroubové kompresory - filtrace - sušiče a vymrazovače stlačeného vzduchu.

Dodávka, montáž, servis: -vzduchotechnika. -klimatizace. -tepelná čerpadla.

Vývoj, výroba, projekce: - vzduchotechnikého potrubí z plastů PP

Prodej: - vzduchotechnické a klimatizační jednotky.

Tepelná čerpadla: -kompletní dodávky tepelných čerpadel vzduch - voda. Chladničky: -prodej a opravy chladniček Whirpool, Electrolux, AEG. Celý sortiment klimatizací je možné dodat i v provedení s tepelným čerpadlem typu vzduch - vzduch.

Výhradní zastoupení ALEX Original LTD vestavné klimatizační a střešní chladící jednotky. Dodávka: -autoklimatizace pro dodatečnou montáž. -klimatizace pro dodatečnou montáž do osobních, užitkových automobilů, minibusů a transportní chlazení.

Vzduchotechnika: - projekty, dodávky, montáž - servis, měření hluku, zaregulování Malo i velkoobchodní prodej a montáže vzduchotechnických zařízení, ventilátorů, kuchynských digestoří, mřížek, potrubí, klimatizačních jednotek, odvlhčovačů.

Malo i velkoobchodní prodej a montáže: - vzduchotechnických zařízení - ventilátorů - kuchyňských digestoří - mřížek - potrubí - stacionárních a mobilních klimatizačních zařízení - odvlhčovačů.

Výroba, servis: - vzduchotechnické potrubí - klempířských a zámečnických výrobků - kaprových filtrů a filtračních sestav s aktivním uhlím pro autolakovny - atypické vzduchotechnické prvky - kuchyňské zákryty z nerezového plechu - stříkacích a sušících kabin, sušáren a stříkacích boxů v průmyslových lakovnách.

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: - administrativní budovy..

Návrh, dodávka, montáž, konzultace: -větrání -klimatizace -zvlhčování, odvlhčování -rekuperace -fitrace pro RD, byty, kanceláře, ordinace, sklady, vyýrobní objekty.

Montáž, údržba: -měřící a regulační technika -vytápění, klimatizace. Drobné opravy: -tepelné zařízení, výměníkové stanice.

Opravy, servis : - chladicí technika - chladící zařízení - chladničky - ledničky - mrazničky - průmyslové chlazení - chladící boxy - chladící pulty Prodej : - chladicí technika na objednávku Servisní značky : - FAGOR - GORENJE - MORA

Dodávka, montáž a poradenství v oblasti chladící a klimatizační techniky.

Prodejní sklad: - chladící a klimatizační technika RIVACOLT.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Autorizovaný dealer CARRIER-USA. -klimatizace, vzduchotechnika fy CARRIER -kontakt p.Kovář, tel. 602 730 253. Prodej: -vzduchotechnika, klimatizace -chlazení -stavební materiál -sádrokartony -včetně montáže, kontakt p. Hejzlar, tel. 602 730 254.

Dodávka a montáž: - klimatizace bytů, rodinných domů, komerčních prostor - klimatizace do automobilů, karavanů, stavebních strojů. Autoklimatizace: - opravy klimatizací osobních automobilů, tahačů a autobusů - náplně a výměny chladiva - antibakteriální čištění systémů autoklimatizací.

Prodej, montáž, servis: -chlazení a klimatizace -mrazící, chladící zařízení, technologie -tepelná čerpadla-opravy -servis autoklimatizací. Návrhy, servis klimatizace. Značkový servis Whirpool.

Je generálním zastoupením nadnárodní společnosti Carrier Corporation, USA a její evropské divize Carrier Transicold Europe se sídlem v Paříži, pro Českou republiku.

Výroba, projektování, konzultace, prodej a montáže klimatizačních zařízení, zvlhčovačů, odvlhčovačů a čističek vzduchu, včetně servisní činnosti.

Dodávka, výroba, prodej: -vzduchotechnické potrubí čtyřhranné -vzduchotechnické příslušenství: -protidešťové žaluzie -regulační klapky listové -regulační klapky jednolisté -škrtící klapky.

Velkoobchod, maloobchod, dodávky, montáže, servis, generální opravy: -chladírny a mrazírny na klíč včetně tepelných izolací z polyuretanových (PUR) panelů -chladící kompresory, agregáty včetně výroby -průtokové chladiče kapalin (zakázková výroba) -rekuperátory -klimatizace -rekonstrukce na ekologická chladiva -přepravní ...