Pořiďte si domů klimatizace, ventilátory, čističky vzduchu, topidla nebo odvlhčovače vzduchu, které spadají do vzduchotechniky. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem.

MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti v oblasti vzduchotechniky. Jsme výhradním zástupcem výrobce MENERGA GmbH a provádíme dodávky, montáž a servis VZT jednotek. Kromě kompletní dodávky VZT zajišťujeme jejich zprovoznění a následný servis. Naše zařízené jsou vhodná pro aquaparky, kryté bazény, hotely, divadla i kanceláře.
MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Dodávka, montáž: - vzduchotechnika, klimatizace. Práce: - vodoinstalatérské - klempířské - zámečnické. Opravy: - obuv.

Prodej a servis: Čističe a zvlhčovače vzduchu Bionaire, sušičky ovoce a zeleniny Ezidri, elektrické udírny Anuka, vysavače Dyson, pomalý hrnec CROCKPOT, tlakové hrnce AVAIR, vakuové svářečky FoodSaver, quartzová topidla TANSUN a BURDA. Pobočka: Ječná 520/36 120 00 Praha 2 tel.:222 522 434 fax.:222 512 ...

Výroba, montáž: - technologické zařízení pro dopravu a manipulaci - vzduchotechnika - ocelové konstrukce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - gastro technika - domácí chladničky IAR SILTAL, VESTFROST - pračky IAR* SILTAR, PHILCO - kompletní vybavení potravinářských a kuchyňských provozů Oprava, prodej: - chladící zařízení

Vzduchotechnika, klimatizace. Vzduchotechnika: - kopletní dodávky - větrání a klimatizace - vlastní výroba potrubí. Dodávky a montáž vzduchotechniky včetně souvisejících profesí (měření a regulace, elektroinstalace, chlazení, izolace atd.); odsávání výfukových plynů.

Montáž a servis vzduchotechnického zařízení - rozvody vzduchotechnika.

Poskytování služeb v oblasti instalace vzduchotechniky a vzduchotechnického potrubí.

Dodávka, montáž a servis: - klimatizace, klimatizační technika - vzduchotechnika - chladící zařízení, chladírenské a mrazírenské boxy.

Služby-řemeslo: -opravy ledniček a mrazáků v domácnosti -montáž a opravy chladícího a klimatizačního zařízení -servis, opravy dojícího zařízení.

Prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

Prodej, oprava, servis: -chladící technika. -chladničky, ledničky. -mrazničky. Montáž: -klimatizace. -tepelná čerpadla.

Prodej: -elektrospotřebiče Servis, montáž: -chladicí zařízení a klimatizace.

Prodej, montáž, servis: -chladicí a mrazicí zařízení -klimatizační technika.

Prodej, servis a montáž: -chladicí zařízení -klimatizace.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické prvky -tepelná technika -klimatizační jednotky.

Projekt, montáž, měření, komplexní dodávka pro průmysl a občanskou vybavenost: -klimatizace -větrání -odsávání.

Projekce, inženýring, dodavatel: -regulace vytápění a klimatizace -řízení technologických a chemických procesů -software pro měření a regulace tepla.

Opravy, prodej, záruční i pozáruční servis: -chladicí zařízení chladniček, mrazniček -vitriny -boxy -pulty -chladicí zařízení pro prodejny, restaurace, jídelny -CALEX, GORENJE, ARDO, POLAR, ELCOLD LEC*. Doprava zboží v okrese Blansko zdarma. Oprava, montáž, servis: -klimatizace aut* -klimatizace bytů.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná technika. Rekuperační jednotky.

Studie, projekty, realizace, servis, měření a regulace v oborech technické prostředí budov - VZT, chlazení, topení, ZI, tlakový vzduch. Projekty a studie v oblasti životního prostředí: EIA, rozptylové, akustické, biologické průzkumy.

Realizace: -eletroinstalační materiál -elektronické zabezpečení objektů. Montáž,servis,revize,prodej: -zabezpečovací,kamerové,docházkové a přístupové systémy -požární ochranné snímače -videotelefon -klimatizace-vzduchotechnika -trezory -ozvučení objektů.

Opravy: -chlazení -klimatizace.

Dodávky technologických zařízení budov, klimatizací a vzduchotechniky. Prodej včetně montáže, záručního i pozáručního servisu.

Dodávka, servis a montáž: -vzduchotechnika -vytápění -tepelná čerpadla.