Pořiďte si domů klimatizace, ventilátory, čističky vzduchu, topidla nebo odvlhčovače vzduchu, které spadají do vzduchotechniky. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem.

MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti v oblasti vzduchotechniky. Jsme výhradním zástupcem výrobce MENERGA GmbH a provádíme dodávky, montáž a servis VZT jednotek. Kromě kompletní dodávky VZT zajišťujeme jejich zprovoznění a následný servis. Naše zařízené jsou vhodná pro aquaparky, kryté bazény, hotely, divadla i kanceláře.
MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Systémy rozváděčových skříní, průmyslové skříně, malé rozváděče, montážní systémy pro elektroniku, klimatizace skříní, chlazení, rozvod proudu, sběrnicové systémy, NN sběrnice, přenos dat, venkovní skříně, 19" racky, datové rozváděče, ovládací panely, informační kiosky, telekomunikační skříně.

Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Oprava, dodávka, prodej, maloobchod, domácí spotřebiče, chladicí technika a klimatizace.

Nabídka kompletní dodávka vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně odborné montáže, návrhu a technického poradenství (např.restaurace, kuchyně, sportovní zařízení, výrobní haly, administrativní budovy, soukromé byty). Spolupracujeme s výrobci a dodavateli, např. DAIKIN, GEA* LVZ*, C.I.C. Hřebec, VTS* CLIMA, JANKA, REMAK, ALTEKO, ATREA, ...

Vzduchotechnika. Větrání. Výhradní zastoupení firmy EMCO pro ČR.

Servis, oprava, montáže: -domácí i průmyslové chlazení.

Pojišťovací makléř - bezplatné zprostředkování a správa pojištění průmyslu, právnických a fyzických osob. Odvlhčování, vysoušení vlhkých prostor. Odvlhčovače, vysoušeče, pronájem.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - chladicí jednotky - mobilní klimatizační jednotky - odvlhčovače.

Dodavatel českých plynových ohřívačů vzduchu MTP s širokým rozsahem uplatnění. Tyto přímotopné ohřívače vzduchu jsou určeny pro dopravu a úpravu vzduchu ve větracích a vytápěcích systémech. Přednosti jednotek MTP: - rychlé a snadné vytápění - vysoká účinnost - velká spolehlivost - nízké provozní náklady - ekologický provoz.

Výroba, montáž, dodávky vzduchotechniky a klimatizace. Projekce, obchodní činnost, servis a opravy, nátěry a izolace. Revize požárních klapek. Výroba ALP* potrubí, měření a regulace. Výroba nerezových odsavačů par včetně lapačů tuku a osvětlení.

Výroba, montáž, projekční práce: - vzduchotechnika - klimatizace. Odstranění problémů s odsáváním a klimatizací výrobních prostor, s dodáním projektové dokumentace a následnou montáží. Stavební, klempířské a pokrývačské práce (rekonstrukce střechy, výměna střešní krytiny). Klempířské výrobky. Výroba: - konfekčních klempířských prvků - ...

Chlazení, klimatizace: - opravy chladniček a mrazniček, - dodávky, montáže a opravy chladících a mrazících boxů, - dodávky a montáže klimatizačních zařízení, - dodaní výčepních zařízení, - servis výčepních zařízení.

Velkoobchod, prodej: -vzduchotechnika -izolační materiály tepelné -ocelové konstrukce -projekce, realizace, servis.

Výroba a dodávky: -průmyslové ventilátory: axiální, radiální a tangenciální pro oblasti klimatizace -tepelná čerpadla -vzduchotechnika -regulátory otáček a motory pro speciální aplikace -výtahové pohony.

Opravy, servis: -chladící zařízení -ledničky -chladničky -mrazničky -klimatizace (včetně automobilů). Chladírenské opravy a montáže klimatizace.

Prodej, autorizovaný servis, oprava: -kancelářská technika -výpočetní technika -kopírovací stroje TOSHIBA, CANON, MINOLTA, DEVELOP, SHARP, MITA, UTAX, OCE, LANIER, NASHUATEC, RICOH -klimatizace TOSHIBA -tiskárny, faxy -projekční a prezentační technika -tonery, cartridge -systémová řešení "MMS".

Výroba a dodávky klimatizačních jednotek a čističů vzduchu pro restaurace a průmyslové provozy.

Výroba axiálních ventilátorů: - o průměru oběžného kola 250 až 400 mm - o výkonu Q=600 až 10000 m3/hod Dodávka, montáž a servis klimatizace AL-KO AeroTech, GmbH: - komfortní a průmyslová klimatizace, včetně měření a regulace.

Výroba: - dvířka - plastové větrací mřížky - kovové větrací mřížky - podlahové a kanalizační vpusti - ventilátory - příslušenství - prodejní stojany - opravy forem a nástrojů metodou laserového navařování

Firma dodává a montuje vzduchotechniku a klimatizaci, centrální vysavače. PROVÁDĚNÉ ČINNOSTI: - kompletační činnost v oboru vzduchotechnika a klimatizace - výroba dílů a potrubí pro vzduchotechniku - dodávky a montáže jednotkové klimatizace - montáže a šéfmontáže vzduchotechnických a klimatizačních zařízení - dodávky a montáže výrobníků ...

Výhradní zastoupení firmy Robatherm pro ČR. Prodej, import, dovoz: -klimatizační jednotky -přímotopné plynové, olejové ohřívače vzduchu. Užití pro: -ohřev, chlazení, filtrace, zvlhčování, sušení vzduchu -hospodárná rekuperace tepla, chladu.

Výroba a opravy: - průmyslových chladicích vzduchotechnických zařízení.

Dovoz, výroba a distribuce: - ventilační mřížky - plastové vzduchové rozvody - elektrické ventilátory - plastové okapy - mříže, poklopy, výlevky - vpustí, zpětných klapek - ventilační a odvodňovací rekonstrukce.

Odborný velkoobchod: - voda, topení, plyn - chlazení, klimatizace - zateplovací systémy.

Montáž, revize, oprava, zkoušky: - vyhrazené elektrické zařízení - domácí telefony - tepelné čerpadla - klimatizace, vzduchotechnika. Výroba: - rozvaděče.