Pořiďte si domů klimatizace, ventilátory, čističky vzduchu, topidla nebo odvlhčovače vzduchu, které spadají do vzduchotechniky. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem.

MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti v oblasti vzduchotechniky. Jsme výhradním zástupcem výrobce MENERGA GmbH a provádíme dodávky, montáž a servis VZT jednotek. Kromě kompletní dodávky VZT zajišťujeme jejich zprovoznění a následný servis. Naše zařízené jsou vhodná pro aquaparky, kryté bazény, hotely, divadla i kanceláře.
MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Výroba, výrobce, distribuce, dodávka: -kompresory, kompresorů -kondenzační jednotky, jednotka -řídící systémy pro chladící (chlazení) a klimatizační (klimatizace) zařízení. -tepelná čerpadla.

Provádí vodoinstalační, montážní, topenářské a plynoinstalační práce. montáž tepelných čerpadel, klimatizace a rekuperačního větrání

Společnost CZ koncept s.r.o. zajišťuje především prodej, montáž, čištění a dodávku klimatizací. Společně s těmito službami se také postará, aby zákazníkovi byla vysvětlena obsluha. Klimatizace společnost dodává do domů, bytů, kanceláří a do komerčních prostor.

Dodávka, montáž: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - tepelná čerpadla

Prodej a distribuce: - klimatizace - ohřívače, vysoušeče.

Oprava, prodej: -ledničky -mrazničky. Servis, opravy: -klimatizace do automobilů -klimatizace do bytů.

RM-Mont se dlouhá léta zabývá prací v oblasti Vodo-topo-plyn. Nově také montuje a zařizuje solární systémy a klimatizace. Vyjímkou nejsou ani koupelny či hloubkové vrtání.

Autorizovaný prodejce klimatizací TOSHIBA, SINCLAIR A LG v Jihomoravském kraji

Výroba, prodej, montáž a servis: -klasické teplovzdušné sušárny, sušárna řeziva, dřeva -kondenzační sušárny dřeva -technologie sušáren dřeva -sušárny papíru, papírových trubic -sušárny cukrovinek -průmyslové kondenzační a klimatizační jednotky -vzduchotechnika a klimatizace obchodních a výrobních prostor -průmyslové chlazení, chladící ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -elektronické zabezpečovací systémy. -kamerové systémy. -domácí videotelefony. Práce: -elektromontážní. -elektrorevize. Montáž: -klimatizace.

Firma Ladislav Šraga se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizací. Dále zabezpečujeme opravy ledniček a mrazniček. Zakázky přijímáme dohodou. Naším cílem je poskytovat kompletní profesionální služby. Odborné práce pro klimatizace a chlazení provádíme vlastními zaměstnanci. Přesvědčte se o kvalitě poskytovaných služeb a kontaktujte nás!

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Dodávka, montáž: - solární systémy - vzduchotechnická zařízení - tepelná čerpadla

Výroba: -konstrukční a vývojová činnost v oblasti klimatizace. Speciální, odborné školení. Základní vzdělání na PC. Multimedia, marketing: -návrh, výroba www, web stránek -design, animace -grafické studio -mailing, direct mailing -databáze -tisk. Služby v oblasti CAD, DTP, multimedií, programování a realit.

Již s.r.o. Montáž a dodávka rozvody, rozvodů vody, voda, odpady, topení, plynoinstalace, tepelná čerpadla, solární systémy a klimatizace. Tyto činnosti nabízíme pro průmyslové, bytové, a občanské stavby včetně staveb rodinných domů, půdních vestaveb, nádstaveb a rekonstrukcí kopelnových jáder. Plyn: -projektová činnost -revizní a ...

Montáž a dodávka vzduchotechniky.