Pořiďte si domů klimatizace, ventilátory, čističky vzduchu, topidla nebo odvlhčovače vzduchu, které spadají do vzduchotechniky. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem.

MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti v oblasti vzduchotechniky. Jsme výhradním zástupcem výrobce MENERGA GmbH a provádíme dodávky, montáž a servis VZT jednotek. Kromě kompletní dodávky VZT zajišťujeme jejich zprovoznění a následný servis. Naše zařízené jsou vhodná pro aquaparky, kryté bazény, hotely, divadla i kanceláře.
MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
-Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Testování, měření, analýzy a ...

Klimatizace, tepelná čerpadla, chladicí jednotky, mobilní klimatizační jednotky, odvlhčovače. Dodávka, montáž a servis. Výkon od 2 kW do 2 MW. Sortiment DAIKIN, TOSHIBA, ATISA, LG, TRANE.