Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

FERRO OK, spol. s r.o.
Společnost FERRO OK, spol. s r.o. vznikla již v roce 1992. Firma je předním českým výrobcem mostových jeřábů, jeřábových drah a ocelových konstrukcí. FERRO OK, spol. s r.o. dodává zdvihací techniku, stavební a technologické ocelové konstrukce pro veškeré druhy průmyslové výroby, zároveň provádí servis a revize zdvihacích zařízení. Sídlo ...
FERRO OK, spol. s r.o.
Zvedací plošiny s.r.o.
Specializací firmy Zvedací Plošiny s.r.o. z Ostravy je výroba a montáž zvedacích plošin na míru v celé ČR. Zvedací plošin dodávají do výrobních hal, skladů, velkoobchodů, maloobchodů, skláren, automobilek či elektráren. Plošiny a stoly usnadňují manipulaci s břemeny všeho druhu při překonávání výškových rozdílů.
Zvedací plošiny s.r.o.
Výroba: - mostové jeřáby - portálové jeřáby - sloupové jeřáby - jeřábové dráhy - manipulační technika - zdvihací technika.

Provádíme stavby a rekonstrukce všech typů objektů. Montujeme sádrokartonové konstrukce. Provádíme servis výtahů a také správu nemovitostí.

Prodej, servis, oprava: - vysokozdvižné vozíky DESTA - nové, použité (bazar) - manipulační technika. Pneuservis - osobní, dodávkové vozy. Výměna a tónování autoskel.

Revize - výtahy Servis a revize - regálové zakladače Elektrorevize

Pracovní plošiny a kontejnerová doprava.

Po celé ČR pronájem autojeřábů s autojeřáby značky Liebherr, Grove a Tatra o nosnosti 8 až 120 tun. Pronájímáme mobilní vysokozdvižné plošiny do výšky 21 m /1 200 Kg. Nabízíme komplexní jeřábnické práce a zemní práce s možností převozu - autodoprava.

Práce s autojeřábem do 20 tun. Jeřábnické práce. Práce: - montážní - stavební. Pronájem, půjčování: - plošiny dosah 16 m.

Mezi hlavní činností firmy patří krátkodobý a dlouhodobý pronájem autojeřábů a provádění jeřábnických prací po celé ČR. Disponujeme moderními autojeřáby Liebherr a Demag o nosnostech 20-350t. Konzultace, termíny a obchodní podmínky sjednává náš odborný technik. Stroje jsou obsluhovány řádně vyškolenými zaměstnanci, kteří používají kvalitní ...

Logistika Prodej a pronájem - zdvižné vozíky HYUNDAI, ROCLA, DAMBACH Servis - zdvižné vozíky HYUNDAI, ROCLA, DAMBACH

Dodávky, montáž a servis výtahů a zvedacích plošin. Autorizovaný servis pohonů NORD a regálů SSI Schäffer.

Projekty, dodávky technologie, montáže, rekonstrukce a opravy, revize, zkoušky výtahů všech typů a provedení, invalidních plošin šikmých i vertikálních. Dodávky ocelových konstrukcí výtahových šachet s opláštěním podle přání zákazníka. Poradenská činnost v oblasti výtahové techniky. Komplexní servisní činnost nových i převzatých výtahů a plošin.

Servis: - manipulační techniky - výtahů - opravy zametacích a mycích strojů - revize elektrospotřebičů - pronájem montážní plošiny s dosahem do 16 metrů - revize, opravy ručního elektrického nářadí.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Prodej: -autobaterie, autobaterií VARTA -pro osobní, nákladní vozy, vůz, automobily. Baterie, která není na skladě-zajištění dovozu do 12-ti hodin. Prodej, oprava, záruční a pozáruční servis manipulační techniky: -nízkozdvižné hydraulické paletizační, paletové vozíky, vozík, vozíků. Náhradní díly, ND na vozík. Výroba klíčů.

Dodávka, modernizace, rekonstrukce, montáž, servis a revize výtahů.

Výroba a prodej: - nízkozdvižné a vysokozdvižné manipulační techniky, skladové techniky. Prodej: -paletové vozíky -rudly - pojezdová kola a ložiska. Výkup a prodej: - použitá manipulační technika.

Provádíme kompletní servis vysokozdvižných vozíků značek Caterpillar, Linde, Toyota a Mitsubishi. Realizujeme technickou kontrolu za velmi výhodnou cenu, revize LPG a dodáváme náhradní díly pro většinu vysokozdvižných vozíků (VZV).

Revize: - jeřáby - prac. plošiny - regálové zakladače - tlakové nádoby - kotle - posouzení ocelových konstrukcí Školení: - jeřábník - vazač - obsluha pracovních plošin - obsluha regálových zakladačů - obsluha vysokozdvižných vozíků - obsluha tlakových zařízení - obsluha stavebních strojů

Prodej - montážní pološiny - zvedáky a hydraulické ruky prodej, montáž a pronájem - pracovní plošiny - hydraulické hadice a prvky Servis - montážní pološiny - zvedáky a hydraulické ruky Výroba - hydraulické hadice a prvků

MANIPULAČNÍ TECHNIKA: Prodej: -náhradní díly pro manipulační techniku -trakční baterie -nové a starší manipulační techniky -ruční paletové vozíky. Servis, oprava: -vozíky Caterpillar, Atlet, Hyundai, Linde a Jungheinrich. -technické prohlídky dle ČSN. GASTRO SERVIS: Prodej: -sirupy v ...

Nabízíme opravy, generální opravy, modernizace a rekonstrukce všech druhů výtahů: - osobní - nákladní - hydraulické - jídelní - nemocniční - šikmé osobní - domovní - pro invalidní osoby - pojízdná schodiště.

Prodej: - vázací prostředky Revize, opravy, technický dozor: - zdvihací zařízení. Školení: - jeřábníky - vazače břemen - obsluhovatelé pracovní plošiny.

Výroba, montáž, servis, oprava a revize: - vyhrazená zdvihací zařízení Revize TNS nádob