Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Zvedací plošiny s.r.o.
Specializací firmy Zvedací Plošiny s.r.o. z Ostravy je výroba a montáž zvedacích plošin na míru v celé ČR. Zvedací plošin dodávají do výrobních hal, skladů, velkoobchodů, maloobchodů, skláren, automobilek či elektráren. Plošiny a stoly usnadňují manipulaci s břemeny všeho druhu při překonávání výškových rozdílů.
Zvedací plošiny s.r.o.
Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Dodávka, modernizace, rekonstrukce, montáž, servis a revize výtahů.

Výroba a prodej: - nízkozdvižné a vysokozdvižné manipulační techniky, skladové techniky. Prodej: -paletové vozíky -rudly - pojezdová kola a ložiska. Výkup a prodej: - použitá manipulační technika.

Provádíme kompletní servis vysokozdvižných vozíků značek Caterpillar, Linde, Toyota a Mitsubishi. Realizujeme technickou kontrolu za velmi výhodnou cenu, revize LPG a dodáváme náhradní díly pro většinu vysokozdvižných vozíků (VZV).

Revize: - jeřáby - prac. plošiny - regálové zakladače - tlakové nádoby - kotle - posouzení ocelových konstrukcí Školení: - jeřábník - vazač - obsluha pracovních plošin - obsluha regálových zakladačů - obsluha vysokozdvižných vozíků - obsluha tlakových zařízení - obsluha stavebních strojů

Prodej - montážní pološiny - zvedáky a hydraulické ruky prodej, montáž a pronájem - pracovní plošiny - hydraulické hadice a prvky Servis - montážní pološiny - zvedáky a hydraulické ruky Výroba - hydraulické hadice a prvků

MANIPULAČNÍ TECHNIKA: Prodej: -náhradní díly pro manipulační techniku -trakční baterie -nové a starší manipulační techniky -ruční paletové vozíky. Servis, oprava: -vozíky Caterpillar, Atlet, Hyundai, Linde a Jungheinrich. -technické prohlídky dle ČSN. GASTRO SERVIS: Prodej: -sirupy v ...

Nabízíme opravy, generální opravy, modernizace a rekonstrukce všech druhů výtahů: - osobní - nákladní - hydraulické - jídelní - nemocniční - šikmé osobní - domovní - pro invalidní osoby - pojízdná schodiště.

Prodej: - vázací prostředky Revize, opravy, technický dozor: - zdvihací zařízení. Školení: - jeřábníky - vazače břemen - obsluhovatelé pracovní plošiny.

Poskytování dodávek a služeb v oblasti výtahové techniky

Výkup, montáž, demontáž, oprava, servis: - kovoobráběcí a tvářecí stroje - nové a použité soustruh, pila, ohýbačka, frézka, vrtačka, zakružovačka, nůžky, lis, obrážečka, vyvrtávačka, ohraňovací lis, bruska, svářečka, leštička, upínací desky, příslušenství. - nástroje, nářadí - zvedací technika.

Opravy, servis: - jeřáby.ruční a elektrické zdvihací zařízení Prodej: - ruční zdvihací zařízení.

Naše firma se zabývá pronájmem pracovních plošin a jsme schopni zajistit i většinu prací spojených právě s montážními plošinami. V naší nabídce najdete plošiny OIL STEEL na podvozku Nissan Cabstar s výškovým dosahem 21 m a bočním dosahem 12 m.

Výroba vázacích prostředků: - popruhy - ocelová lana - řetězy - zvedací zařízení - příslušenství

Prodej, servis, opravy, pronájem, leasing: - manipulační technika - vysokozdvižné hydraulické vozíky BALKANCAR, HYSTER, BT, YALE, DESTA, JUNGHEINRICH, LINDE, CLARK: - elektrické - dieselové - plyn LPG - paletizační technika KOVO CHEB, STS* CONNLEAS, BELET: - ruční paletové vozíky aj.

Výtahy: - dodávka, montáž, rekonstrukce, opravy, revize, servis, modernizace.

Dodávky a montáže ocelových konstrukcí, mostů a technologických zařízení pro: - energetiku (energetické uhelné a plynové kotle, regenerační kotle a kotle na spalování biomasy, jaderná energetika) - dopravní stavby (železniční a silniční mosty a lávky) - průmyslové a sportovní stavby a stavby občanské vybavenosti (dodávky a montáže ...

Vnitrostátní autodoprava Jeřábnické práce Dodávka - autojeřáby AD 28, JCB, DH 112, T815 S3, tahač VOLVO FM 12 Zemní práce Dodávka - železobetonové panely a jímky

Servis, modernizace a rekonstrukce - výtahy osobní a nákladní

Projekce, znalecká činnost - zdvihací, manipulační a dopravní stroje a zařízení

Práce - vysokozdvižná plošina 13m Elektromontážní práce Rekonstrukce, opravy a údržba - veřejné osvětlení

Pronájem, montáž - stavební výtahy GEDA 200 a GEDA 500

Prodej: - motorová nafta - CNG. Železniční doprava. Oprava a údržba: - lokomotivy - železniční vozy. Silniční doprava: - autojeřáb Tatra AD28 - plošina MP13.