Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

FERRO OK, spol. s r.o.
Společnost FERRO OK, spol. s r.o. vznikla již v roce 1992. Firma je předním českým výrobcem mostových jeřábů, jeřábových drah a ocelových konstrukcí. FERRO OK, spol. s r.o. dodává zdvihací techniku, stavební a technologické ocelové konstrukce pro veškeré druhy průmyslové výroby, zároveň provádí servis a revize zdvihacích zařízení. Sídlo ...
FERRO OK, spol. s r.o.
Zvedací plošiny s.r.o.
Specializací firmy Zvedací Plošiny s.r.o. z Ostravy je výroba a montáž zvedacích plošin na míru v celé ČR. Zvedací plošin dodávají do výrobních hal, skladů, velkoobchodů, maloobchodů, skláren, automobilek či elektráren. Plošiny a stoly usnadňují manipulaci s břemeny všeho druhu při překonávání výškových rozdílů.
Zvedací plošiny s.r.o.
Práce s vysokozdvyžnou plošinou MP13 Kontejnerový svoz odpadu Technické služby Zemní práce minibagrem Údržba - zeleň

Prodej: -manipulační technika -vysokozdvižné vozíky -paletové vozíky -rudlíky, kárky, plošiny -dílenské zvedáky -pojezdová kola a kladky - 1 000 druhů /zasíláme na místo určení/

Automatické výtahové dveře Prisma, kabinové a šachetní dveře Prisma. Výtahové stroje Prisma, výtahové motory Prisma, výtahy a výtahové modernizace Centoducati.

Veškeré pokrývačské, izolatérské a klempířské práce s dodáním materiálu. Hydroizolace plochých střech, montáž střešních oken. Tesařské práce. Půjčovna, pronájem stavební výtahy.

Práce s autojeřábem do 35t Pronájem - autojeřáby - montážní plošiny - VZV

Půjčovna, montáže, revize, prodej, servis: -stavební výtahy -závěsné plošiny -vrátky -shozy na suť.

Poradenství, projekce, dodávky, montáž, oprava, servis, rekonstrukce: - výtahy - schodišťové plošiny. Vyprošťování osob z výtahů.

Pronájem - vysokozdvižné plošiny i s obsluhou

Zdvihací zařízení. Montáž, opravy a rekonstrukce: - jeřáby Opravy a rekonstrukce: - zdvihadla - pohyblivé pracovní plošiny Školení: - jeřábníci - vazači.

Výroba, prodej: -průmyslové výtahy: -výtahy nákladní, skladové a stavební -transportní plošiny. Prodej, půjčovna, pronájem, oprava, servis: -vibrační desky a rotátory -vibrační pěchovadlo.

Prodej: -ledničky, sporáky, pračky, myčky, mrazáky, vestavné spotřebiče, TV, video, autorádia, akumulační kamna a bojlery. Provádíme elektroinstalace a nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu. Výškové práce plošinou MP16.

DODÁVKY A MONTÁŽ silnoproudých a slaboproudých zařízení: -přípojky a rozvody NN -veřejné osvětlení -optické kabely -předpěťové ochrany a filtry pro telekomunikační, datové a elektrické NN sítě -zdroje záložního napájení všech výkonů. Pronájem elektrické zvedací plošiny.

Prodej - pneumatiky Autoservis Pneuservis Individuální logistika Nákladní doprava Prodej, pronájem - paletové vozíky s váhou - vysokozdvižné vozíky - ručně vedené elektrické vozíkyprodej - náhradní díly na vozíky Prodej, pronájem, servis - paletové regály STOW

Projekce, výroba, montáž a následný servis: - jeřáby - zdvihací zařízení - blokové a ramenové jeřáby - mostové jeřáby - otočné jeřáby - konzolové jeřáby - pracovní zdvihací plošiny - výtahy na popelnice.

Projekce, výroba, dodávky, montáže a následný servis všech typů výtahů, jedná se především o osobní výtahy, ale i o zásobovací a chodníkové výtahy, malé nákladní výtahy, autovýtahy a běžné výtahy, dále různé plošiny pro imobilní. Novinkou v našem programu jsou: -hydraulický výtah GL-VOTO lift, plošina pro imobilní HPI-VOTO lift, která ...

Prodej, servis, pronájem pracovních plošin. Nepřetržitý servis plošin. Prodej pracovních plošin Servis pracovních plošin Pronájem pracovních plošin Zapůjčení plošin. Nůžkové plošiny Dieselové plošiny Elektrické plošiny Kloubové plošiny Přívěsné plošiny Nástavby Sloupové plošiny Speciální plošiny Teleskopické plošiny: - ...

Montáže, revize, servis a opravy výtahů.

Prodej, pronájem, opravy, revize: - vysokozdvižné vozíky - manipulační technika.

Vyrábíme a montujeme mostové jeřáby, portálové jeřábové dráhy, automatizované manipulační linky. Dodáváme kladkostroje Stahl. Průběžné tryskání materiálu do rozměru 1000 x 500 mm. Výrobci a prodejci jeřábů.

Revize a výroba - vyhrazená zdvihací zařízení Zkoušky - vyhrazená zdvihací zařízení Výuka - obsluhy vyhrazených zdvihacích zařízení

Prodej - pracovní pomůcky Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 12t - vozy MAN, DAF Osobní doprava - mezinárodní - 8 + 1 míst - vozy MERCEDES SPRINTER BUS Pronájem - vysokozdvižné vozíky DESTA - i s řidičem Velkoobchod - drogerie Velkoobchod - ...

Pronájem: - montážní plošiny. Elektro revize. Vodoinstalatérské práce. Elektro práce. Montážní práce.

Zapůjčení vysokozdvižné montážní plošiny. Zpracování kamene. Výroba: - ocelové konstrukce. Stavba: - ocelové montované a svařované kostrukce výrobních a zásobovacích hal, přístřešků - výstavba technologických celků pro zpracování kamene - kompletní výrobní linky pro zprac. kamane. Výroba, prodej, montáž: - potrubí, regulační prvky, ...

Opravy manipulační techniky, zemních strojů a ostatních dopravních prostředků včetně technických kontrol. Výroba, montáž, opravy ocelových konstrukcí a zdvihacích zařízení včetně revizí. Opravy technologických zařízení v průmyslu. Kovooobrábění.

Pracovní náplní firmy je montáž a pronájem: - lešení - stavební výtahy.