Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Zvedací plošiny s.r.o.
Specializací firmy Zvedací Plošiny s.r.o. z Ostravy je výroba a montáž zvedacích plošin na míru v celé ČR. Zvedací plošin dodávají do výrobních hal, skladů, velkoobchodů, maloobchodů, skláren, automobilek či elektráren. Plošiny a stoly usnadňují manipulaci s břemeny všeho druhu při překonávání výškových rozdílů.
Zvedací plošiny s.r.o.
Společnost Výtahy 1 - EcoLifts s.r.o, byla založena v roce 2008 jako alternativa k běžným, konzumním společnostem, zabývajícím se výtahovou technologií. Cílem není jen prostá výroba a montáž výtahů a prosklených ocelových konstrukcí, naše služby jsou komplexní včetně architektonického návrhu, stavebního projektu a poradenské činnosti.

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...

Pronajímáme hydraulické plošiny.

Zámečnictví : - ocelové konstrukce - výrobky ze železa - schody, zábradlí, vrata, dveře, brány, apod. - včetně vávrhu a konstrukčního zpracování. Sváření : - v ochranné atmosféře CO2, elektrickým obloukem, plamenem a bodové svařování Opravy a údržba strojů. Revize : - jeřábů, kladkostrojů, regálových zakladačů, včetně ...

Elektroservis. Služby: - veřejné osvětlení -elektroinstalace Osvětlení: -výstavba, rekonstrukce, opravy a údržba veřejného osvětlení - VO -opravy a instalace interiérové a veřejné osvětlení -osvětlení zahrad a venkovní architektury -osvětlení exteriérů budov -slavnostní a vánoční osvětlení -instalace, rekonstrukce, opravy a ...

Služby, servis: -revize, montáž, servis plynových zařízení -revize, montáž, servis elektrických zařízení -revize, montáž, servis tlakových zařízení -revize zdvihavích zařízení -školení BOZP -požární ochrana.

Revize a servis: - zdvihací zařízení.

Dodávky, montáže, údržba, rekonstrukce a modernizace, odborné poradenství: - výtahy-lanové, hydraulické, osobní, lůžkové - nákladní autovýtahy - eskalátory a pohyblivé chodníky. Prodej: -náhradní díly a komponenty. .

Dodávka, prodej: - vázací prostředky (řetězové závěsy, ocelová lana, textilní úvazky, technika proti pádu) - zdvihací zařízení (jeřábové traverzy, kleště, kladkostroje, jeřábové digitální váhy).

Výroba: výtahy, výtahů. Společnost Schindler CZ, a.s. působí na českém trhu od ledna roku 1993. Po celou dobu si udržuje přední postavení mezi výtahářskými firmami nejen v dodávkách nových výtahů a eskalátorů, ale i v jejich následném servisu. Své činnosti stále rozvíjí a tím ...

Montáž, dodávka: -elektroinstalace-výtahy -zdvihací zařízení. Práce: -zámečnické, zámečník -elektro: -mimo vysoké napětí -hromosvody, veřejné osvětlení. Revize: -elektro.

Vysokozdvižné vozíky: -servis, opravy.

Typy výtahů: - malé nákladní - nákladní řetězové - lanové hydraulické - osobní lanové - hydraulické nákladní s nosností do 7000 kg. Typy řízení výtahů: - jednoduché - sběrné - duplex - frekvenčně řízené.

Prodej: - vysokozdvižné vozíky a skladová manipulační technika značky cesab.

Revize, opravy: - zdvihací zařízení - mostové jeřáby - kladkostroje.

Montáže, rekonstrukce, opravy, servis, revize, prohlídky: - výtahy.

Návrh, projekt, výroba, montáž, revize, servis, rekonstrukce: -regálové zakladače -válečkové a řetězové dopravníky -mezioperační doprava - jeřáby - zdvihací zařízení Automatizace technologických procesů.

Výtahy: -výroba, dodávky, montáž, modernizace, -střední a generální opravy -servis -revize, provozní prohlídky, mazání -pravidelná preventivní údržba.

Oprava, servis, údržba, revize: - mostové jeřáby - zdvihací zařízení - elektrické kladkostroje - ruční zvedáky.

Výroba, prodej vázací a zvedací techniky: -textilní smyčky -ploché a upínací pásy -třmeny -kladkostroje. Revize zdvihacích zařízení.

Maloobchod, velkoobchod. Stroje: -pásové pily -kladkostroje -generátory, svařovací agregáty. Dodavatelé: DoALL, JAESPA, HADEF, MOSA. Nástroje: -pilové pásy DoALL-USA -pilové kotouče. Vázací a manipulační prostředky: -řetězové -textilní -vakuové -lanové -manipulační svěrky -manipulační magnety -revize vázacích ...

Provádíme opravy výtahů.