Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Zvedací plošiny s.r.o.
Specializací firmy Zvedací Plošiny s.r.o. z Ostravy je výroba a montáž zvedacích plošin na míru v celé ČR. Zvedací plošin dodávají do výrobních hal, skladů, velkoobchodů, maloobchodů, skláren, automobilek či elektráren. Plošiny a stoly usnadňují manipulaci s břemeny všeho druhu při překonávání výškových rozdílů.
Zvedací plošiny s.r.o.
Dodávky: -zařízení pro plynárenský průmysl -ocelové výrobky -zvedací zařízení -zařízení pro chemický a potravinářský průmysl.

Pronájem montážních plošin. Nabízíme nůžkové pracovní plošiny, autoplošiny dále kontejnerová doprava a výškové práce.

Stavební práce: - odstraňování staveb - změny staveb - výkopové práce - kanalizace - pokládka kabeláže - výroba, montáž, rekonstrukce - výtahové věže, výtahy, zábradlí, strojovny - výškové práce - malířské a natěračské práce. Reklamní a mediální činnost: - indoor i outdoor reklama - televize, rozhlas - tiskové služby.

CARL STAHL – RODINNÁ FIRMA S INDIVIDUÁLNÍM PŘÍSTUPEM K ZÁKAZNÍKOVI Společnost Carl Stahl založil v roce 1880 Jakob Stahl. V současnosti disponuje více než šedesáti pobočkami na pěti kontinentech světa. Svým zákazníkům poskytujeme komplexní služby v oblasti lanové, zdvíhací, bezpečnostní a vázací techniky. Na českém trhu působíme od roku ...

Výroba: - výtahy - eskalátory - pohyblivé chodníky - další vertikální dopravní systémy.

Komplexní služby: -výtahy (všechny typy) -nákladní plošiny -plošiny pro přepravu imobilních občanů -zdvihací zařízení. Kovovýroba: -tváření (stříhání, ohýbání, děrování) na CNC strojích: -ocelové a nerezové plechy. Stavební zámečnictví, výroba: -ocelové konstrukce -balkony -zábradlí. Výroba, obchod: -výtahové díly ...

Prodej, servis, revize a pronájem - stavební výtahy BÖCKER a GEDA Prodej - vrátky - míchačky - koše na beton - bádie Pronájem - vrátky - míchačky - koše na beton - bádie

Nabídka rekonstrukci budov a výtahů. Štukatérské a vyklízecí práce.

Servis a revize -výtahů -elektroinstalačního zařízení -madla pro panelové domy

Zprostředkování dopravní služby a jeřábnické práce práce s vysokozdvižnou plošinou.

Výroba, montáž, revize, oprava, servis: -výtahy

Montáž, půjčovna, pronájem: -jeřáby Výroba: -prefabrikované železobetonové konstrukční prvky Služby: -projektová příprava

Nabízíme dodávku, montáž a následný servis všech typů výtahů a plošin včetně výtahových šachet. Specializujeme se na rekonstrukce starých a opotřebovaných výtahů. Dále provádíme komplexní servisní činnost po celých 24 hodin.

Kompletní dodávky a montáže nových výtahů, rekonstrukce a modernizace stávajících, opravy a veškerá servisní činnost.

Pronájem stavebních jeřábů po celé ČR. Nabízíme jeřáby značek: Comansam Wilbert a Wolff.

Zastoupení firmy LIEBHERR, sekce - stavební věžové jeřáby, betonářská a mísící zařízení..

Půjčujeme a pronajímáme vysokozdvižné montážní pracovní plošiny, zdvihací plošiny, montážní plošiny pro výškové práce a autojeřáby s obsluhou. Zajišťujeme pronájem autojeřábů a jeřábnické práce.

Dodáváme typové i atypické osobní výtahy, nákladní výtahy, trakční lanové i hydraulické výtahy, plošiny a ocelové prosklené konstrukce. Provádíme rekonstrukce výtahů, modernizace výtahů, záruční, pozáruční servis a revize výtahů.

Dodávka a montáž jídelních výtahů a malých nákladních výtahů - servis a modernizace těchto zařízení. Zajištění výměny starých instalací za nové a dodávky náhradních dílů.

PRODEJ, PRONÁJEM, LEASING, SERVIS, OPRAVY, TECHNICKÉ PROHLÍDKY NISSAN, LINDE, DESTA, LANSING - vysokozdvižné-/vysokozdvižný/ vozíky - prodej vysokozdvižných vozíků - nízkozdvižné vozíky - manipulační technika: - ručně vedené elektrické vozíky - paletové vozíky - regálové zakladače - nové vysokozdvižné vozíky pro ...

Výtahy: - fasádní, kuchyňské, lůžkové, skleněné.. - výtahy na popelnice.