Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Zvedací plošiny s.r.o.
Specializací firmy Zvedací Plošiny s.r.o. z Ostravy je výroba a montáž zvedacích plošin na míru v celé ČR. Zvedací plošin dodávají do výrobních hal, skladů, velkoobchodů, maloobchodů, skláren, automobilek či elektráren. Plošiny a stoly usnadňují manipulaci s břemeny všeho druhu při překonávání výškových rozdílů.
Zvedací plošiny s.r.o.
Provádíme základní, rozšiřovací a opakovací školení těchto profesí: - strojník stavebních a zemních strojů - strojník betonárny, čerpadla a přepravníku betonové směsi - strojník obalovny, finišéru - obsluha napínacích injektážních zařízení - jeřábník, vazač, obsluha pracovní plošiny - řidič referent, z povolání vč. získání a prodloužení ...

Stavební firma, provádění staveb na klíč, dodávky a montáže oken (plastová, EURO, AL). Rekonstrukce, revitalizace. Zemní práce, demolice. Pronájem věžových jeřábů.

Dodávka a montáž - výtahy Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Instalace, montáž - solární zařízení Topenářské práce Zateplování budov a fasád Stavba - ploty - oplocení Demolice Pokládka - zámková dlažba Realizace staveb - půdní vestavbystavba - rodinné domy na klíč - nízkoenergetické stavby

Dodávky hydraulických plošin, hřebenových šplhacích výtahů vlastní konstrukce pro dopravu zboží ve skladech a výrobních podnicích.

Pronájem - plošiny Servis - reklamy Světelný servis - LED diody

Bazar manipulační techniky, strojů a zařízení. Prodej, výkup, servis, bazar: - vysokozdvižná a manipulační technika. Přehled sortimentu v oblasti manipulační techniky nabízíme: - paletové nízkozdvižné vozíky - starší vysokozdvižné (nízkozdvižné) vozíky před opravou, po částečné opravě, ale i po celkové opravě - montážní plošiny ...

Mezi hlavní činnosti, kterými se společnost zabývá, patří: - pronájem a montáž fasádního lešení, pojízdného lešení - pronájem stavebních výtahů - půjčovna stavebních strojů a nářadí - půjčovna zahradní techniky POJÍZDNÉ LEŠENÍ - pronájem, montáž: - lešení CUSTERS.

Jsme pronajímateli vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Pracovní plošiny a kontejnerová doprava.

Nabízíme opravy, generální opravy, modernizace a rekonstrukce všech druhů výtahů: - osobní - nákladní - hydraulické - jídelní - nemocniční - šikmé osobní - domovní - pro invalidní osoby - pojízdná schodiště.

Poskytování dodávek a služeb v oblasti výtahové techniky

Naše firma se zabývá pronájmem pracovních plošin a jsme schopni zajistit i většinu prací spojených právě s montážními plošinami. V naší nabídce najdete plošiny OIL STEEL na podvozku Nissan Cabstar s výškovým dosahem 21 m a bočním dosahem 12 m.

Servis, modernizace a rekonstrukce - výtahy osobní a nákladní

Pronájem, montáž - stavební výtahy GEDA 200 a GEDA 500

Autojeřáby. Zabýváme se pronájmem autojeřábů s obsluhou v Praze a okolí a poskytujeme různé JEŘÁBNICKÉ PRÁCE . Pro stálé zákazníky navíc nabízíme velmi zajímavé slevy. Neváhejte a zavolejte nám, budete určitě spokojeni.

Výroba, vývoj, servis a montáž nejrůznějších výtahů, výtahových plošin a eskalátorů.

Jeřábnické práce. Pronájem: - autojeřáby.

Jeřábnické práce - pronájem jeřábu. Provádíme montážní stavební a výškové práce, manipulaci s těžkými břemeny. Sídlo Praha Letňany.

Montáž: -všechny typy výtahů včetně dopravy, kompletní dodávky ostatních souvisejících prací.

Prodej a montáže: - všechny typy výtahů na klíč (od stavební dokumentace až po kolaudaci) - hydraulické, nákladní, lanové, panoramatické (s vyhlídkou), jídelní, nestandardní, atypické, na zakázku.

Obchodní společnost zabývající se nákupem a prodejem použitých a nových autojeřábů. Výhradní zastoupení mobilních autojeřábů značky GROVE pro ČR a SK, prodej, servis. Prodej náhradních dílů Grove, Coles, Krupp, CKD. Prodej nákladních automobilů, montážních plošin a dalších spec. vozidel.