Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Zvedací plošiny s.r.o.
Specializací firmy Zvedací Plošiny s.r.o. z Ostravy je výroba a montáž zvedacích plošin na míru v celé ČR. Zvedací plošin dodávají do výrobních hal, skladů, velkoobchodů, maloobchodů, skláren, automobilek či elektráren. Plošiny a stoly usnadňují manipulaci s břemeny všeho druhu při překonávání výškových rozdílů.
Zvedací plošiny s.r.o.
Automatické výtahové dveře Prisma, kabinové a šachetní dveře Prisma. Výtahové stroje Prisma, výtahové motory Prisma, výtahy a výtahové modernizace Centoducati.

Pronájem - vysokozdvižné plošiny i s obsluhou

Projekce, výroba, montáž a následný servis: - jeřáby - zdvihací zařízení - blokové a ramenové jeřáby - mostové jeřáby - otočné jeřáby - konzolové jeřáby - pracovní zdvihací plošiny - výtahy na popelnice.

Prodej, servis, pronájem pracovních plošin. Nepřetržitý servis plošin. Prodej pracovních plošin Servis pracovních plošin Pronájem pracovních plošin Zapůjčení plošin. Nůžkové plošiny Dieselové plošiny Elektrické plošiny Kloubové plošiny Přívěsné plošiny Nástavby Sloupové plošiny Speciální plošiny Teleskopické plošiny: - ...

Pracovní náplní firmy je montáž a pronájem: - lešení - stavební výtahy.

Řetězové kladkostroje Liftket, lanové kladkostroje R.Stahl a systém Helm pro kladkostrojové dráhy a jeřáby. Návrh logistických řešení pro manipulaci s materiálem. Jeřáby mostové, podvěsné, sloupové, portálové. Servis, revize

Eshop do světa levné, kvalitní a prověřené manipulační a zdvihací techniky.U náš naleznete levný paletový vozík, vysokozdvižný vozík, VZV, zdvihací stůl i plošiny, paletový vozík s tiskárnou a váhou, kladkostroje, hevery, skladový vozík, rudly, elektrický i mechanický zdvih a pojezd, trvale nízké akční ceny..

Půjčovna stavební mechanizace a nářadí: - stavební výtahy GEDA - závěsné lávky STROS - shozy suti GEDA - stavební vrátky - pojízdné věže BLIZ - mobilní oplocení - stropní stojky PERI a DOKA - topidla MASTER - odvlhčovače vzduchu - ochranná zábradlí - mobilní buňky - staveništní rozvaděče - nářadí HILTI - zahradní technika - rýhovač ...

Specializujeme se na výrobu, montáž, dodávku a servis plošin pro imobilní. Nabízíme plošiny vertikální, šikmé s možností změny úhlu stoupání a zatáček a pojízdné židle. Většinu výrobků lze zakoupit na leasing.

Kompletní výrobce: - vysokozdvižných vozíků - plošinových vozíků - tahačů - moderní skladové techniky i perspektivních služeb. Vysoké výkony mají u STILLu tradici. Z toho, co zahájil zakladatel firmy Hans Still v roce 1920 velmi kreativně, s podnikatelským duchem a vysoce kvalitně, se vyvinul jeden z nejinovativnějších kompletních ...

Jaké služby nabízíme: Nepřetržitý servis výtahů 24 hodin denně. Vyprošťování osob z výtahu. Opravy, nouzové opravy, generální opravy, rekonstrukce. Údržba, mazání, čištění výtahů. Prohlídky, revize, revizní zkoušky vše dle ČSN. Prodej a montáž nových výtahů.

Prodej, servis, opravy. Výhradní zastoupení, dovoz, import: - autojeřáby KATO, GROWE - hydraulické ruky HIAB, JONSERED, LOGLIFT - stavební stroje NEW HOLLAND, HYUNDAI včetně příslušenství pro využití v zemědělství, lesnictví, dřevařském průmyslu: - traktorové nakladače - univerzální nakladače - čelní nakladače - bagry kolové, pasové ...

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

DODÁVKA: - sloupové a stožárové jeřáby VÝVOJ, VÝROBA, SERVIS, OPRAVY A MONTÁŽ: - jeřáby - plošiny.

Vyrábíme výtahy, výtahové šachty, nákladní zdvihací plošiny i autoplošiny.

Vysokozdvižné a paletovací vozíky. Firma nabízí nové vysokozdvižné vozíky Komatsu a Combilift, paletovací vozíky (paleťáky), servis u zákazníka, technické prohlídky manipulační techniky, dodávky náhradních dílů, prodej starších vysokozdvižných vozíků všech značek, bazar, pronájem, leasing i starší techniky.

Společnost Výtahy 1 - EcoLifts s.r.o, byla založena v roce 2008 jako alternativa k běžným, konzumním společnostem, zabývajícím se výtahovou technologií. Cílem není jen prostá výroba a montáž výtahů a prosklených ocelových konstrukcí, naše služby jsou komplexní včetně architektonického návrhu, stavebního projektu a poradenské činnosti.

Dodávky, montáže, údržba, rekonstrukce a modernizace, odborné poradenství: - výtahy-lanové, hydraulické, osobní, lůžkové - nákladní autovýtahy - eskalátory a pohyblivé chodníky. Prodej: -náhradní díly a komponenty. .

Výroba: výtahy, výtahů. Společnost Schindler CZ, a.s. působí na českém trhu od ledna roku 1993. Po celou dobu si udržuje přední postavení mezi výtahářskými firmami nejen v dodávkách nových výtahů a eskalátorů, ale i v jejich následném servisu. Své činnosti stále rozvíjí a tím ...

Typy výtahů: - malé nákladní - nákladní řetězové - lanové hydraulické - osobní lanové - hydraulické nákladní s nosností do 7000 kg. Typy řízení výtahů: - jednoduché - sběrné - duplex - frekvenčně řízené.

Výtahy: -výroba, dodávky, montáž, modernizace, -střední a generální opravy -servis -revize, provozní prohlídky, mazání -pravidelná preventivní údržba.

Služby montážními plošinami: -MP** 16 -maximální výškový dosah: 16 m -maximální boční dosah: 7, 9 m (od osy točnice) -nosnost koše: 225 kg -alternativní elektropohon: 380 V. -MP** 13 -maximální výškový dosah: 13 m -maximální boční dosah: 6, 3 m (od osy točnice) -nosnost koše: 225 kg -alternativní elektropohon: ...