Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Zvedací plošiny s.r.o.
Specializací firmy Zvedací Plošiny s.r.o. z Ostravy je výroba a montáž zvedacích plošin na míru v celé ČR. Zvedací plošin dodávají do výrobních hal, skladů, velkoobchodů, maloobchodů, skláren, automobilek či elektráren. Plošiny a stoly usnadňují manipulaci s břemeny všeho druhu při překonávání výškových rozdílů.
Zvedací plošiny s.r.o.
Kompletní zajištění služeb v oblasti výtahů. Nové výtahy všech druhů - dodávky a montáže, rekonstrukce, modernizace, servis výtahů, opravy výtahů, revize revizní zkoušky, projekční práce, poradenská činnost.

Komplexní servis na všech druzích výtahů. Zkušení servisní technici pro Vás 24 hodin denně zajišťují tyto služby: - odborné prohlídky - mazání a seřízení výtahu - provozní prohlídky - proškolení dozorce výtahu - odstraňování poruchových oprav – odborné zkoušky - vyprošťování osob uvízlých v kabině výtahu.

Prodej - manipulační technika Servis - manipulační technika Prodej, servis - stavební stroje

- - nákladní autodoprava do 15t - - jeřábnické práce hydraulická plošina 27m Demoliční činnost Zemní práce Stavební činnost

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -školení pracovníků v oblasti plynových zařízení, kotlů, tlakových nádob stabilních zdvihacích zařízení a motorových vozíků -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky ...