Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výroba, výrobní program: - pohonné jednotky a řídící systémy elektricky poháněných vysokozdvižných vozíků koncernu KION Group, Linde, STILL - třískové obrábění na CNC obráběcích strojích pro výrobu komponentů k montáži elektrických pohonných náprav - kompletace pohonných hydrostatických náprav pro společnost Linde Material Handling. Výroba ...

Zámečnictví. Práce, výroba: - zámečnické - svářečské - ocelové konstrukce - branky, vrata, ploty.

Umělecké kovářství. Kovářství, zámečnictví. Restaurátorské práce(restaurátorství). Kované výrobky, kovářské práce. Prodej: -kovářské výrobky a nářadí. Výroba: -brány(bran), branky(branek), mříže (mříží), zábradlí, svícny(svícen), krbové soupravy(krbových souprav), rošty(roštů), rožně(rožňů), postele (postelí), židle(židlí), stoly(stolů), ...

Veškeré zámečnické práce dle projektů a stavby. Výroba schodů Výroba vrat

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Obrábění kovů, kovoobrábění: - vrtání - frézování - soustružení. Svařování metodou TIG ( WIG), MIG, MAG, autogenem: - oceli, hliníku, nerezi, titanu. Kovovýroba, Výroba: - speciální prototypy pro automotive. - rámy pro sportovní vozy - šasí pro ...

Kovoobrábění. Řezání vodním paprskem: -jakékoliv materiály do velikosti stolu 1500mmx3000mm -kovy, nerez, pryže, plasty, těsnění, sklolaminát, gumotextil, sklo, krytiny, balza... Strojní vybavení: -Mach3 -řezy s přesností 0, 1 mm.

Kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Prodej: - hutního materiálu.

Nástrojárna. Konstrukce a výroba vstřikovacích forem: - pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl - pro plastové potrubní systémy.

Zámečnictví. Výroba a prodej: - vrata - brány - branky - kolejová vrata - samonosná vrata - křídlová vrata - garážová vrata - pohony k vratům - zábradlí - nerezové zábradlí.

Seriová výroba: - na soustružnických automatech

Potrubářské, topenářské, instalatérské a zámečnicko - svařečské práce.

Klempířské a pokrývačské práce - realizace plochých i šikmých střech - tesařské práce - hydroizolace - montáž střešních oken - zámečnické práce.

Opravy - hliníkové díly Výroba - sportovní výfuky pro dvoudobé motory Svařování hliníkové díly

Výroba, prodej: - zahradní mechanizace - jednoosé malotraktory - příslušenství - lisy, drtiče - okrasné loubí a mříže - krbová kamna.

Výroba zámečnických konstrukcí z nerezové i konstrukční oceli, výroba a montáž interiérových a exteriérových ocelových schodišť a zábradlí.

Strojírenská výroba, kovoobrábění: -komponenty, díly do automobilů, autodíly -pro automibilový průmysl. Práce: -obrábění kovů na CNC strojích -frézování odlitků.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnictví a umělecké kovářství - výroba kovových plotů, mříží, zábradlí a krbového nářadí. - výroba ocelových palet a kontejnerů. Zakázková kovovýroba.

Činnost: - broušení a leštění kovů

Návrh, konstrukce a výroba: - speciální přípravky a jednoúčelové automaty pro průmyslové použití - elektronika. Činnost: - obrábění plastů a lehce obrobitelných kovů na CNC frézce - velko- i malosériové strojní osazování součástek povrchové montáže - oprava elektronických řídících jednotek, autorádii, apod.

Půjčovna, zapůjčení: - nářadí - bourací kladiva - elektrocentrály - odvlhčovače - zahradní mechanizace. Služby: - řezání, vrtání železobetonu, asfaltu - jádrové vrtání.

Činnost: - zámečnictví - zakázková kovovýroba.

Vodo topo plyn - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - zámečnické práce. Rekonstrukce objektů, půdních vestaveb. Rekonstrukce koupelen.

Brousírna skla, sklenářství - zasklívací práce - sklenářské práce - zpracování plochého skla.