Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Práce: - zámečnické - svářečské - obráběčské.

Výroba - čtyřhranné a kruhové potrubí do vzduchotechniky - atypické potrubí na zakázku - zámečnické a klempířské prvky.

Kovovýroba - sériová výroba nejrůznějších jemných a přesných rotačních součástek - obrábění kovu i plastu na CNC obráběcích strojích.

Lisované výrobky ze železných a barevných kovů (hliník, mosaz, měď). Výroba lisovaných výrobků z kovu: -plech, drát, tyčovina, profily. Úpravy: -lisování -ohýbání -děrování Zajišťujeme: -zinkování -černění -chromování

Strojírenská dílna - soustružnické a frézařské práce - stříhání a ohýbání plechu - řezání - zkružování profilů - svařování.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Kovoobrábění - CNC obrábění - frézování - broušení - vrtání - CNC programování - výroba náhradních dílů.

Výroba: -vodorovné vyvrtávačky -obráběcí stroje. Kovoobrábění. Výrobní hala Brno, tel.: 532 195 444

Služby - půjčovna autoboxů a nosičů - půjčovna nářadí. Zámečnické práce - svařování - výroba konstrukcí.

Umělecké kovářství. Práce: - kovářské.

Služby, práce: - zámečnictví - kovářství

Služby - opravy domácích čerpadel. Kovoobráběčství a zámečnické práce.

Kovář, podkovář, výroba: -podkovy parkurové, lehké, klusácké -práce kovářské.

Zámečnické a kovářské práce.

Umělecké i užitkové kovářství: - brány - ploty - postele - vývěsní štíty - svícny

Služby: - konstrukční činnost v oboru strojírenství - tvorba 3D modelů - výkresová dokumentace - výroba dřevěných a plastových dílů na laseru - výroba skrýší pro geocaching

Výroba, kovovýroba, prodej: - truhlářská ztužidla - truhlářské svěrky - strojírenská výroba - stříhání, ohýbání, zakružování plechů. Práce: - dělení, pálení materiálu - svařování CO2 - vstřikování plastů.

Činnost: - laserové řezání Výroba: - plastové skruže, šachty -plastové nádrže Oprava, servis: - průmyslová síta

Opravy, modernizace a rekonstrukce: - technologická zařízení v energetice.

Povrchové úpravy kovů. Komaxit - povrchová úprava kovů. Šopování - metalizace

Výroba a montáž: -svodidla -zábradlí -laminátů. Dopravní značení-značky: -kompletní servis -prodej -pronájem -osazení. Nátěry: -konstrukce -zábradlí -plochy -střechy -okna. Práce: -malířské -natěračské -svářečské.

Povrchová úprava a svařování kovů a dalších materiálů tryskáním nebo omíláním. Specializací firmy je jemné tryskání menších dílců, případně jejich omílání.

Činnost: - řezání laserem - řezání vodním paprskem - řezání trubkovým laserem - ohraňovací stroj - řezání autogenem - ruční pískování - svařování