Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Umělecký kovář - kovářské a zámečnické práce - ručně kované umělecké předměty.

Práce: -stavební zámečnictví, zámečnické -nástrojářské, nástrojářství. Výroba: -mříže -vrata včetně montáže. Svařování el.obloukem, CO2, TIG,

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - zemní práce

Činnost: - kovovýroba - zámečnictví - soustružnické práce - svářečské práce

Kusová výroba komponent pro průmysl, vstřikovací formy, pro termoplasty.

Dceřiná společnost zastupující Meva a.s., Mevatec s.r.o. v regionu jižní Moravy. Prodej: - vybavení pro odpadové hospodářství -popelnice, kontejnery, sudy, nádoby na odpad a propanbutanové spotřebiče -propanbutanové vařiče, grily, hořáky, hadice. - vybavení sběrných dvorů - městský mobiliář - plastové nádoby, koše, kompostéry, ...

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba.

Činnost: - kovoobrábění - frézování - broušení

Práce, řemeslo: - umělecké kovářství - podkovářství

Výroba: -odlitky (šedá litina, ocelolitina, tvárná litina) -modely pro odlitky, modelárna, rapid prototyping -kovářské práce. Výroba a dodávky dekorativních slévárenských výrobků: -lavičky, stoly, židle, mobiliář, odpadkové koše, stojany na kola, kašny a pítka -rekonstrukce památníků z kovů -litinová schodiště a umyvadla -sloupky pro ...

Výroba: - zahradní a městský mobiliář: - zahradní nábytek - lavičky - ploty, brány - umyvadla a kohoutky - mříže - odpadkové koše - litinové lampy, sloupy - kašny - vitríny plakátovací plochy - autobusové zastávky - klepadla, kliky - ozddboné prvky zábradlí - stolky - věšáky - poštovní schránky.

Výroba a opravy: -důlní stroje -kovoobrábění -svářečské práce.

Umělecké kovářství s dlouholetou rodinou tradicí.Vše je ručně kované tradiční technikou, každý kus je jedinečný originál. Kombinace s různými materiály (sklo, keramika, dřevo, kámen). Výroba podle vašich představ nebo předloh. Kované brány, ploty. Veškeré ozdobné věci do domácnosti. Vinotéky.

Služby: - stavební činnost - zámečnické práce

Práce: -klempířské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Instalace, opravy a revize: -propanbutanových, PB** stanic -spotřebičů. Prodej: -sporáky na plyn a elektriku -ohřívače vody, bojlery -náhradní díly. Autoservis: -konverze, přestavba automobily na alternativní pohon plyn propan butan včetně revize na OTP*.

Atypické výškové práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Zabýváme se výrobou modelových zařízení. Modelová zařízení pro strojní i ruční formování ze dřeva (multiplex), pryskyřice a polystyrenu, případně různé kombinace s kovovými díly modelů nebo jaderníků. S modelovým zařízením dodáváme rozměrové protokoly. Výroba dřevěných modelů pro slévárenství.

Kovovýroba - obrábění na CNC strojích - výroba přesných dílů a forem. Provozovna Přepeře Přepeře 34 512 61 Přepeře

Povrchová úprava kovů. Zastoupení pro ČR a SR SGS TOOL COMPANY, USA.

Firma nabízí realizaci smaltovaných obkladů v architektuře a smaltované výrobky určené pro průmyslové a reklamní využití.

Činnost: - zámečnické práce - otvírání dveří Prodej, montáž, oprava, servis: - zámky - brana

Zámečnické práce a průmyslové lakování výrobků mokrou cestou-, , mokré lakování, , Průmyslové lakování železných konstrukcí, konstrukce, součásti strojů a další. Průmyslové lakování následujících výrobků: -korby, kontejnery -karoserie vozů, vlečky, přívěsné vozíky -lžíce bagrů -sloupy, stožáry, osvětlení -stavebně zámečnické ...

Zámečnictví, nástrojářství.