Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Práce: - přípravné stavební práce - povrchové úpravy - svařování kovů a dalších materiálů - kovoobrábění, obrábění kovů, obráběčství.

Stavební práce a rekonstrukce - instalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen.

Povrchové úpravy výrobků a konstrukcí, prášková lakovna.

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - nízkoenergetické stavby - zateplování - hydroizolace - vodohospodářské stavby - výkopové práce - sádrokartonářské a zednické práce - zámečnictví, svářečské práce Úklidové služby.

Práce: - pálení laserem - odporové přivařování - CNC ohraňování - práškové lakování - svařování, svářečské. Výroba: - díly pro automobilový průmysl.

Tesařské práce Zateplení - budovy Rekonstrukce a revitalizace - průmyslové stavby Kompletní stavební činnoststavby a rekonstrukce - RD Pokrývačské práce Zámečnické práce

Výroba: Přesná strojírenská výroba. Kovoobrábění včetně kompletace. Obrábění na NC, CNC strojích. Výroba: - řezací válce pro skartační stroje - stroje pro recyklaci použitých kartonů - paketovací lisy - soukací stroje pro zpracování polyetylenových vláken a jejich náhradní díly - převodovky pro malou zahradní techniku - ...

Průmyslová automatizace: - výroba jednoúčelových speciálních automatických zařízení. Svařování, pájení, zatavování, nýtování, tvarování.

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Umělecké kovářství KOV-BOYS. Výroba - kovaná zábradlí - brány, vrata, ploty, mříže.

Výroba - briketovací lisy KL - 40 Kovovýroba - zámečnické práce

Hodinový manžel - úklidové práce - zámečnické práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - zednické práce - elektroinstalační práce.

Zámečnictví Svářeč-Tig, elektroda-nerez-černé-Co2

Kovoobrábění - soustružení Zámečnické práce

Zámečnictví: - strojní kovovýroba - konstrukce drobné a střední - účelové stroje a zařízení, konstrukční celky. Opravy a údržby domovního, bytového a zahradního vybavení.

Výroba ozubených segmentů - ozubená kola - ozubené řemenice - řetězová kola - ozubená kuželová kola a soukolí - ozubené hřebeny Trapézové šrouby a matice Tepelná úprava - kalení - cementování - nitridování - indukční kalení zubů Povrchová úprava - broušení a leštění kovů - zinkování - černění - niklování - ...

Nástrojárna. Výroba: -nástroje pro tváření plechů. -postupové nástroje -krokovací nástroje.

Kovovýroba, strojírenská výroba: -frézování -CNC obrábění slitin hliníku.

Strojírenská výroba. - výroba obytných a kancelářských kontejnerů 10´ - 30´ - výroba sanitárních kontejnerů 10´ - 30´ - svařence podsestav - lisařské práce na lisech 100 t - práce na ohraňovacím lisu

Nástrojařství - výroba forem na pryž. Kovoobrábění.

Výroba: -díly a výrobky pro automobilový a stavební průmysl -jiné výrobky běžné spotřební povahy. Výroba, zpracování polyuretanu vypěňováním do forem - PUR* systémy: -pěny integrální -polotuhé -tuhé -měkké -studené -kombinace: -vlastní polyuretan -polyuretan - kov - folie -uplatnění: -automobilový průmysl ...

Boušení, leštění - chrom, hliník, nerez, měď, mosaz - pískování balotinou - leštění po chromování

Zámečnické práce. Výroba, montáže : - schodiště i točité - podesty, zábradlí - vrata, brány, oplocení, balkony - lehké ocelové konstrukce - půdní vestavby. Dělení materiálu. Svářecí práce.

Mobilní renovace otvorů na jeřábech, stavebních strojích. Zámečnictví.